fler написав:росія порушила домовленість щодо ненападу на енергетичну інфраструктуру після переговорів з Україною, — Le Monde Україна та росія провели переговори за посередництва Катару на початку серпня, під час яких було досягнуто домовленості не завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі. Проте росія порушила цю угоду після початку українського наступу в Курській області, повідомляє Le Monde. Отже, 2 висновки: 1) перемовини з рф тривають 2) рф не виконує домовленості, як завжди
О чём ещё ваша власть добазарилась с террористами?
Вибачте, я не обирала цю владу, тому не присвоюйте її мені. І мені не повідомляли про результати перемовин.
Бетон написав: Советоваться западло, а ставить перед фактом..
уточніть, б-ласка, з ким саме не порадилися та яким чином мали радитись (референдум провести чи як)?
Бетон написав: а когда договор срывается, то искать виноватых среди населения?
Де ви побачили пошук винних серед населення і хто саме шукав? Мені сподобався ваш вислів "власть добазарилась с террористами?" Я про те, що з терористами домовитись неможливо.
fler написав:️Как сообщает наш источник в ВСУ, с радаров пропал Ту-95МС с аэродрома Энгельс, самолет летел курсом на Харьков. Никто не знает, что случилось?
Незнаю-незнаю. Но седни по Оленьям снова 5 наших БПЛА, нажаль все сбили..
andrijk777 написав:.......... *прочитав ваш наступний пост. - це просто смішно Вважати що путін говорить правду - це якось навіть не вкладається у мене в голові. Чомусь вважав вас розумнішою людиною.
То же самое можно сказать о словах любого политика.
Звичайно. В слова політиків можна не вірити відразу і навіть не обговорювати це. Я так давно роблю і вам раджу.
ЛАД написав:Но больше ориентироваться не на что.
Можливу у вас і немає на що орієнтуватись. У мене є.
ЛАД написав:Но в данном случае с какой-то степенью вероятности в его слова можно поверить. Пусть и не на 100%.
А чим "данний случай" особливий що в нього "можно поверить"? "с какой-то степенью вероятности" можна повірить у будь-що, наприклад що Земля плоска
Можливу у вас і немає на що орієнтуватись. У мене є.
Ориентироваться можно только на действия. Но, как писал, это будет видно только потом. Сразу можно ориентироваться только на слова и текущую обстановку. А на что ориентируетесь вы?
ЛАД написав:Но в данном случае с какой-то степенью вероятности в его слова можно поверить. Пусть и не на 100%.
А чим "данний случай" особливий що в нього "можно поверить"? "с какой-то степенью вероятности" можна повірить у будь-що, наприклад що Земля плоска
"чим "данний случай" особливий що в нього "можно поверить"?" уже ответил detroytred. Вероятности несколько разные. То, что земля не плоская, давно доказано и вероятность этого равна 0 абсолютно точно.
detroytred написав:*Що він хоче - знає тільки він сам.* -- написано в тексті. В наступному повідомленні було про те, що втирють це не тільки світові ЗМІ, а і сам путло. А також пряме посилання на те, що сам він заявляє -- що це аргумент. Аргумент.
Які у вас аргументи - хто зна. Від вас поки не було жодного)) Тільки ваша оцінка мене. Яка ніяким чином не може бути аргументом в обміні думками стосовно питання, яке було піднято.
Да, і вам залишилась лише дрібничка -- навести моє твердження, де я вважаю, що путло говорить правду. Я цим не аргументував. Аргументом було, що він отак сам заявляє і що це цілком може бути правдою, оскільки логічно (йому ні на що і ні на кого більше сподіватися).
Те що заявляє пуйло - це не аргумент і не може бути аргументом. Пуйло не раз і не два брехав і маніпулював. Заявляють світові СМІ - я бачу дуже логічну причину цих заяв - вони хочуть очорнити Трампа тому нав'язують думку що він підходить путіну. Це давня стратегія демократів. Більше того, аргумент що хтось щось сказав - дуже слабкий аргумент. Виходить що коли всі думали що Земля плоска - то Земля була плоска, а коли всі почали думати що вона куля - то Земля стала кулею.
Ок. "Аргументи" я почув, тепер мій аргумент: путін провів обмін політв'язнями саме зараз - тобто до виборів і акурат після того як Байден відмовився від президенства і кандидатом стала Гарріс. Очевидно цей крок приніс деякі бали демократам і Гарріс зокрема. путін міг легко зробити обмін після 5 листопада, або раніше, в червні наприклад. Але ні, він зіграв на користь Гарріс.
Бетон написав:............ О чём ещё ваша власть добазарилась с террористами? Или обычных граждан это не касается? Советоваться западло, а ставить перед фактом, а когда договор срывается, то искать виноватых среди населения?
В чём сегодня обвиняют население?
P.s. Добавлю вопрос. По-вашему, "базарить с террористами" не нужно? Что тогда? Воевать лично вы не хотите. Что делать?
без суда - с каждого утюга в ухылянтсве и причинах всех бед на фронте. Вспоминяют про обязанности без прав. Вас это не касается, вам это чуждо. Вам не грозит арест, например, квартиры. Не я сказал, что нельзя говорить с террористами, а власть
andrijk777 написав:[ ............ Ок. "Аргументи" я почув, тепер мій аргумент: путін провів обмін політв'язнями саме зараз - тобто до виборів і акурат після того як Байден відмовився від президенства і кандидатом стала Гарріс. Очевидно цей крок приніс деякі бали демократам і Гарріс зокрема. путін міг легко зробити обмін після 5 листопада, або раніше, в червні наприклад. Але ні, він зіграв на користь Гарріс.
Аргумент слабенький и не уверен, что это "на користь Гарріс". Точно так же можно трактовать, что это "на користь Трампа" - авансы будущему президенту, в победу которого Путин "верит".
detroytred написав:Чи все ж таки є різниця між заявами Зе миневіддали би Крим і підтриманою мною думкою Муженко (цитую - *Шанси відстояти Крим були, – Муженко* ) https://glavcom.ua/news/shansi-vidstoya ... e_vignette
"про те, що це По в усьому віннен" -- ну це ви вже просто банально прямо демагогічним узагальненням навіщось почали. До речі, провину визначає суд... Я визначав, що ПАП зробив і що ні. І що є наслідком його і Ко дій.
Яким чином зміни сьогодні відміняють минуле - хз. detroytred
Що Муженко казав про події 2014 після повномасштабного? Нічого, як і Зеленський, бо вже навіть сліпому видно, що навіть з усією західною зброєю ми не те що Крим, навіть Токмак не можемо визволити, а Південь просрали за три дні.
Вікна реформ відкривали пасіонарії на Майдані, а закривала халявна більшість на виборах Яника і Зе. Те саме зараз відбувається і на окупованих територіях, коли українську ідентичність легко міняють на підвищені пенсії, знижену комуналку і безкоштовні екскурсії для дітей. Щоб жити як в Польщі, треба було голосувати як поляки, а не як білоруси, щоб потім пасіонарії на Майдані і на фронті рятували більшість від їх тупого вибору.
ЛАД написав:............. В чём сегодня обвиняют население?
P.s. Добавлю вопрос. По-вашему, "базарить с террористами" не нужно? Что тогда? Воевать лично вы не хотите. Что делать?
без суда - с каждого утюга в ухылянтсве и причинах всех бед на фронте. Вспоминяют про обязанности без прав. Вас это не касается, вам это чуждо. Вам не грозит арест, например, квартиры. Не я сказал, что нельзя говорить с террористами, а власть
"Говорите и вы". Объяснение всех бед на фронте в ухилянстве я не слышал. Возможно, потому, что давно не смотрю марафон. Об "ухилянстве" я написал здесь - viewtopic.php?p=5760678#p5760678 - посмотрите в самом конце поста. Хотя, безусловно, ухилянство создаёт массу проблем и отрицательно сказывается на боеспособности армии.
ЛАД написав:............. В чём сегодня обвиняют население?
"Говорите и вы". Объяснение всех бед на фронте в ухилянстве я не слышал. Возможно, потому, что давно не смотрю марафон. Об "ухилянстве" я написал здесь - viewtopic.php?p=5760678#p5760678 - посмотрите в самом конце поста. Хотя, безусловно, ухилянство создаёт массу проблем и отрицательно сказывается на боеспособности армии.
Спасибо посмотрю. Что я могу говорить. Я только констатирую то, что они "накэрувалы", докэрувалыся. То они договорились по зерну. То выходит говорящая голова из ОП: "переговорів не буде" Тут оказывается, тихонько договорились по энергетике. О чём ещё они договаривались и будут