Мій досвід мобілізації через ТЦК. У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці. Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками. Взяв пакет АТБ, пішов до ТЦК. Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло. 9/ В ТЦК провели поза чергою по всім кабінетам. ВЛК, психологічні тести, папери — все зробив за день. Спитали, чи потрібен мені час закрити справи. Можуть дати два тижні. У мене всьо було готово, тому вже наступного дня запакувався в бусік і провів незабутню ніч в дорозі до навчального центру. Навчальний центр Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них. Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ. Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ. 11/ Далі – підписання контракту. Вибір між контрактом на період війни, на 3, 5 і 10 років. Різниця між контрактом на 3 роки та на період війни в премії за перший контракт – при контракті на період війни її не виплачують. Я обрав на 3. При мобілізації все так само, тільки ти не підписуєш контракт, а одразу йдеш на розподіл. 12/ Я раджу обирати контракт, так більше шансів потрапити куди захочеш, поїхати на навчання за кордон, плюс деякі премії. В іншому різниці між контрактом на період дії воєнного стану і мобілізацією різниці немає. 13/ Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – похуй+поєбать. Мене відібрали для навчання в Іспанії. 14/ Далі ми пішли на склад отримувати речі. МІРЯЙ ВСЕ, бо потім не поміняють. Перш ніж підписати бумажку — перевір, щоб видали все. Якщо кажуть "попізже", “зараз нема” – не єбе, або видавайте, або викреслюйте зайве. Видають дохуя і трохи більше. Якість ок (багато в чому краще, ніж те ж іспанське)
Підсумовуючи Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте хуйню, що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити https://threadreaderapp.com/thread/1792 ... 68275.html
Ukrainian написав:Підсумовуючи Не слухай піздьож, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.
Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні. 15/ Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати. 16/ https://threadreaderapp.com/thread/1810 ... 62572.html
і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Та хоча б для порівняння що тут пишуть …. Зокрема про ТЦК І що пишуть люди які вже там в окопах.
Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте хуйню, що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити
tester7336 написав:........... і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Коли ти вже служиш = підписав контракт, то "просто звільнився та й все" вже не вийде.
да какая разница. контракт не контракт. если ты идешь на работу то всегда от з/п отнимаешь то что нужно потратить. если тебя итог не устраивает - просто туда вообще не идешь. у нас так сейчас можно? типа отнял от зп расходы на амуницию, технику и такой говоришь ТЦК - не я не пойду. мало остается.
Отримав бонус -; майже мільйон доларів. Як укриття впливають на роботу? Все будують підрядники . Гроші у підрядників. Треба в Україні боротися з укр.підрядниками і системою відкату.
tester7336 написав:........... і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Коли ти вже служиш = підписав контракт, то "просто звільнився та й все" вже не вийде.
да какая разница. контракт не контракт. если ты идешь на работу то всегда от з/п отнимаешь то что нужно потратить. если тебя итог не устраивает - просто туда вообще не идешь. у нас так сейчас можно? типа отнял от зп расходы на амуницию, технику и такой говоришь ТЦК - не я не пойду. мало остается.
Мої знайомі з Дніпра хлопців з Інтерпайп з роботи докуповували все необхідне,людина за рахунок фірми отримав. На роботі за ним закріплено робоче місце. Де зараз такі умови у малого бізнесу чи середнього ??
Ukrainian написав:Мій досвід мобілізації через ТЦК. У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці. Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками. Взяв пакет АТБ, пішов до ТЦК. Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло. 9/ В ТЦК провели поза чергою по всім кабінетам. ВЛК, психологічні тести, папери — все зробив за день. Спитали, чи потрібен мені час закрити справи. Можуть дати два тижні. У мене всьо було готово, тому вже наступного дня запакувався в бусік і провів незабутню ніч в дорозі до навчального центру. Навчальний центр Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них. Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ. Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ. 11/ Далі – підписання контракту. Вибір між контрактом на період війни, на 3, 5 і 10 років. Різниця між контрактом на 3 роки та на період війни в премії за перший контракт – при контракті на період війни її не виплачують. Я обрав на 3. При мобілізації все так само, тільки ти не підписуєш контракт, а одразу йдеш на розподіл. 12/ Я раджу обирати контракт, так більше шансів потрапити куди захочеш, поїхати на навчання за кордон, плюс деякі премії. В іншому різниці між контрактом на період дії воєнного стану і мобілізацією різниці немає. 13/ Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – похуй+поєбать. Мене відібрали для навчання в Іспанії. 14/ Далі ми пішли на склад отримувати речі. МІРЯЙ ВСЕ, бо потім не поміняють. Перш ніж підписати бумажку — перевір, щоб видали все. Якщо кажуть "попізже", “зараз нема” – не єбе, або видавайте, або викреслюйте зайве. Видають дохуя і трохи більше. Якість ок (багато в чому краще, ніж те ж іспанське)
Підсумовуючи Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте хуйню, що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити https://threadreaderapp.com/thread/1792 ... 68275.html
В тексті завжди треба знайти ключові слова)) *Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло.*
Переводжу: навіщо обзвонювати майорів, підполковників (щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло якщо), якщо отаких везунчиків потік (тобто це масове явище)? Бо тоді працівники тцк вже чудово й так знають, відпрацювали на потоці оце "як краще зробити, щоб відношення подіяло".
Виходить обдзвонюють м-рів, пп-ків не для потоку, а для штучних осіб. Яким дійсно хочуть допомогти.
І! Кого ж тоді одбирають та направляють в пересічні стрілецькі бригади, в які не вистачає охочих? Тим паче, що раніше було розпорядження черговості комплектування бригад.
Коротше: - як виграв в лотерею? - да просто пішов та купив білет.
Протиріччя: є статті, де представники бригад жаліються, що ТЦК та НЦ направляють кого попало; є статті, як оце ваша - де тцк та нц переймаються бригадами. Десь посередині реал.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 06 вер, 2024 08:37, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Підсумовуючи Не слухай піздьож, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.
Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні. 15/ Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати. 16/ https://threadreaderapp.com/thread/1810 ... 62572.html
іспанськийх інструкторів проймав "іспанський стид" і вони записували добровольцями без вагань
В ночь с 11 на 12 апреля группа вооружённых активистов под руководством Игоря Стрелкова перешла границу Украины. Утром 12 апреля группа Стрелкова заняла стратегически важный пункт — город Славянск, который с этого дня стал центром противостояния сепаратистов и правительственных войск в Донецкой области
Президентские выборы 2014 года на Украине — шестые (внеочередные) выборы президента Украины; состоялись 25 мая 2014 года. Победу одержал Петр Порошенко
ЛАД заперечує московитську агресію
Востаннє редагувалось whois2010 в П'ят 06 вер, 2024 09:08, всього редагувалось 1 раз.
Ми не побачимо цих 6 млрд. Так само, як і затверджених раніше 60 млрд від США. Подивіться, якими частками виділяють 60 млрд: 10 травня 400млн, 24 травня 275млн, 3 червня 150млн. І це начебто все.
Та «зависання» коштів від США — лише частина проблем із наданням допомоги Україні. Так, ще в червні G7 погодила виділення Україні кредиту в розмірі $50 млрд під заставу прибутків із заморожених російських активів. Але тепер надання позики опинилося під питанням. І причиною цього несподівано стала передвиборча ситуація у США. Як пояснює видання, G7 вирішила надати такий кредит, бо були побоювання щодо повернення до влади Трампа, який може припинити підтримку України. Утім, заміна кандидата від Демократичної партії США із Джона Байдена на Камалу Гарріс, упевнене зростання її рейтингів та непогані можливості для перемоги змінили ситуацію.
Востаннє редагувалось whois2010 в П'ят 06 вер, 2024 09:31, всього редагувалось 2 разів.