Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 96959696969796989699 ... 16658>
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 01:34

tester7336 написав:...........
і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш.
бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.

Коли ти вже служиш = підписав контракт, то "просто звільнився та й все" вже не вийде.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 01:55

Мій досвід мобілізації через ТЦК.
У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці.
Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками.
Взяв пакет АТБ, пішов до ТЦК.
Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло.
9/
В ТЦК провели поза чергою по всім кабінетам. ВЛК, психологічні тести, папери — все зробив за день. Спитали, чи потрібен мені час закрити справи. Можуть дати два тижні. У мене всьо було готово, тому вже наступного дня запакувався в бусік і провів незабутню ніч в дорозі до навчального центру.
Навчальний центр
Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них.
Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ.
Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ.
11/
Далі – підписання контракту. Вибір між контрактом на період війни, на 3, 5 і 10 років. Різниця між контрактом на 3 роки та на період війни в премії за перший контракт – при контракті на період війни її не виплачують. Я обрав на 3.
При мобілізації все так само, тільки ти не підписуєш контракт, а одразу йдеш на розподіл.
12/
Я раджу обирати контракт, так більше шансів потрапити куди захочеш, поїхати на навчання за кордон, плюс деякі премії. В іншому різниці між контрактом на період дії воєнного стану і мобілізацією різниці немає.
13/
Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – пох...+поєбать.
Мене відібрали для навчання в Іспанії.
14/
Далі ми пішли на склад отримувати речі. МІРЯЙ ВСЕ, бо потім не поміняють. Перш ніж підписати бумажку — перевір, щоб видали все. Якщо кажуть "попізже", “зараз нема” – не єбе, або видавайте, або викреслюйте зайве.
Видають дохуя і трохи більше. Якість ок (багато в чому краще, ніж те ж іспанське)

Підсумовуючи
Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці,
22/
Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують.
23/
Не читайте х..., що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити

https://threadreaderapp.com/thread/1792 ... 68275.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 01:57

tester7336 написав:
  Ukrainian написав:Підсумовуючи
Не слухай п***, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.

Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні.
15/
Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати.
16/
https://threadreaderapp.com/thread/1810 ... 62572.html

Та хоча б для порівняння що тут пишуть …. Зокрема про ТЦК
І що пишуть люди які вже там в окопах.

Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці,
22/
Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують.
23/
Не читайте х..., що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 02:06

ЛАД написав:

Коли ти вже служиш = підписав контракт, то "просто звільнився та й все" вже не вийде.

да какая разница. контракт не контракт.
если ты идешь на работу то всегда от з/п отнимаешь то что нужно потратить.
если тебя итог не устраивает - просто туда вообще не идешь.
у нас так сейчас можно? типа отнял от зп расходы на амуницию, технику и такой говоришь ТЦК - не я не пойду. мало остается.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 05:38

jump написав:Екскерівник "Укренерго" Кудрицький перед звільненням отримав премію майже у 40 мільйонів гривень 8) :lol:
https://focus.ua/uk/ukraine/666785-eksk ... niv-griven

"Укренерго" минулого року уклало 63 договори на будівництво укриттів за 4,3 мільярда і жоден з них досі не виконано :oops:
https://www.unian.ua/economics/energeti ... 00902.html

Отримав бонус -; майже мільйон доларів. Як укриття впливають на роботу? Все будують підрядники . Гроші у підрядників. Треба в Україні боротися з укр.підрядниками і системою відкату.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 05:45

tester7336 написав:
  ЛАД написав:

да какая разница. контракт не контракт.
если ты идешь на работу то всегда от з/п отнимаешь то что нужно потратить.
если тебя итог не устраивает - просто туда вообще не идешь.
у нас так сейчас можно? типа отнял от зп расходы на амуницию, технику и такой говоришь ТЦК - не я не пойду. мало остается.

Мої знайомі з Дніпра хлопців з Інтерпайп з роботи докуповували все необхідне,людина за рахунок фірми отримав. На роботі за ним закріплено робоче місце. Де зараз такі умови у малого бізнесу чи середнього ??
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 07:35

Ukrainian написав:Мій досвід мобілізації через ТЦК.
У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці.
Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками.
Взяв пакет АТБ, пішов до ТЦК.
Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло.
9/
В ТЦК провели поза чергою по всім кабінетам. ВЛК, психологічні тести, папери — все зробив за день. Спитали, чи потрібен мені час закрити справи. Можуть дати два тижні. У мене всьо було готово, тому вже наступного дня запакувався в бусік і провів незабутню ніч в дорозі до навчального центру.
Навчальний центр
Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них.
Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ.
Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ.
11/
Далі – підписання контракту. Вибір між контрактом на період війни, на 3, 5 і 10 років. Різниця між контрактом на 3 роки та на період війни в премії за перший контракт – при контракті на період війни її не виплачують. Я обрав на 3.
При мобілізації все так само, тільки ти не підписуєш контракт, а одразу йдеш на розподіл.
12/
Я раджу обирати контракт, так більше шансів потрапити куди захочеш, поїхати на навчання за кордон, плюс деякі премії. В іншому різниці між контрактом на період дії воєнного стану і мобілізацією різниці немає.
13/
Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – пох...+поєбать.
Мене відібрали для навчання в Іспанії.
14/
Далі ми пішли на склад отримувати речі. МІРЯЙ ВСЕ, бо потім не поміняють. Перш ніж підписати бумажку — перевір, щоб видали все. Якщо кажуть "попізже", “зараз нема” – не єбе, або видавайте, або викреслюйте зайве.
Видають дохуя і трохи більше. Якість ок (багато в чому краще, ніж те ж іспанське)

Підсумовуючи
22/
23/

https://threadreaderapp.com/thread/1792 ... 68275.html

В тексті завжди треба знайти ключові слова))
*Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло.*

Переводжу: навіщо обзвонювати майорів, підполковників (щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло якщо), якщо отаких везунчиків потік (тобто це масове явище)?
Бо тоді працівники тцк вже чудово й так знають, відпрацювали на потоці оце "як краще зробити, щоб відношення подіяло".

Виходить обдзвонюють м-рів, пп-ків не для потоку, а для штучних осіб.
Яким дійсно хочуть допомогти.

І! Кого ж тоді одбирають та направляють в пересічні стрілецькі бригади, в які не вистачає охочих?
Тим паче, що раніше було розпорядження черговості комплектування бригад.

Коротше:
- як виграв в лотерею?
- да просто пішов та купив білет.

Протиріччя: є статті, де представники бригад жаліються, що ТЦК та НЦ направляють кого попало; є статті, як оце ваша - де тцк та нц переймаються бригадами.
Десь посередині реал.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 06 вер, 2024 07:37, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 07:36

Ukrainian написав:Підсумовуючи
Не слухай п***, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.

Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні.
15/
Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати.
16/
https://threadreaderapp.com/thread/1810 ... 62572.html

іспанськийх інструкторів проймав "іспанський стид" і вони записували добровольцями без вагань
flyman

Подякував: 1627 раз.
Подякували: 2875 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 08:05

ЛАД написав: между прочим, именно Порошенко начал военные действия на Донбассе.
Фитиль был подожжён именно тогда.

Порошенко розв'язав війну. Громадянську, сподіваюсь?

В ночь с 11 на 12 апреля группа вооружённых активистов под руководством Игоря Стрелкова перешла границу Украины. Утром 12 апреля группа Стрелкова заняла стратегически важный пункт — город Славянск, который с этого дня стал центром противостояния сепаратистов и правительственных войск в Донецкой области

Президентские выборы 2014 года на Украине — шестые (внеочередные) выборы президента Украины; состоялись 25 мая 2014 года. Победу одержал Петр Порошенко

ЛАД заперечує московитську агресію
Востаннє редагувалось whois2010 в П'ят 06 вер, 2024 08:08, всього редагувалось 1 раз.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 08:07

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="lachentyt/44731" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Подякував: 2536 раз.
Подякували: 3517 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 96959696969796989699 ... 16658>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему