Мій досвід мобілізації через ТЦК. У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці. Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками. Взяв пакет АТБ, пішов до ТЦК. Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло. 9/ В ТЦК провели поза чергою по всім кабінетам. ВЛК, психологічні тести, папери — все зробив за день. Спитали, чи потрібен мені час закрити справи. Можуть дати два тижні. У мене всьо було готово, тому вже наступного дня запакувався в бусік і провів незабутню ніч в дорозі до навчального центру. Навчальний центр Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них. Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ. Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ. 11/ Далі – підписання контракту. Вибір між контрактом на період війни, на 3, 5 і 10 років. Різниця між контрактом на 3 роки та на період війни в премії за перший контракт – при контракті на період війни її не виплачують. Я обрав на 3. При мобілізації все так само, тільки ти не підписуєш контракт, а одразу йдеш на розподіл. 12/ Я раджу обирати контракт, так більше шансів потрапити куди захочеш, поїхати на навчання за кордон, плюс деякі премії. В іншому різниці між контрактом на період дії воєнного стану і мобілізацією різниці немає. 13/ Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – пох...+поєбать. Мене відібрали для навчання в Іспанії. 14/ Далі ми пішли на склад отримувати речі. МІРЯЙ ВСЕ, бо потім не поміняють. Перш ніж підписати бумажку — перевір, щоб видали все. Якщо кажуть "попізже", “зараз нема” – не єбе, або видавайте, або викреслюйте зайве. Видають дохуя і трохи більше. Якість ок (багато в чому краще, ніж те ж іспанське)
Підсумовуючи Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте х..., що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити
Ukrainian написав:Підсумовуючи Не слухай п***, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.
Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні. 15/ Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати. 16/
і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Та хоча б для порівняння що тут пишуть …. Зокрема про ТЦК І що пишуть люди які вже там в окопах.
Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте х..., що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити
tester7336 написав:........... і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Коли ти вже служиш = підписав контракт, то "просто звільнився та й все" вже не вийде.
да какая разница. контракт не контракт. если ты идешь на работу то всегда от з/п отнимаешь то что нужно потратить. если тебя итог не устраивает - просто туда вообще не идешь. у нас так сейчас можно? типа отнял от зп расходы на амуницию, технику и такой говоришь ТЦК - не я не пойду. мало остается.
jump написав:Екскерівник "Укренерго" Кудрицький перед звільненням отримав премію майже у 40 мільйонів гривень
"Укренерго" минулого року уклало 63 договори на будівництво укриттів за 4,3 мільярда і жоден з них досі не виконано
Отримав бонус -; майже мільйон доларів. Як укриття впливають на роботу? Все будують підрядники . Гроші у підрядників. Треба в Україні боротися з укр.підрядниками і системою відкату.
tester7336 написав:........... і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Коли ти вже служиш = підписав контракт, то "просто звільнився та й все" вже не вийде.
да какая разница. контракт не контракт. если ты идешь на работу то всегда от з/п отнимаешь то что нужно потратить. если тебя итог не устраивает - просто туда вообще не идешь. у нас так сейчас можно? типа отнял от зп расходы на амуницию, технику и такой говоришь ТЦК - не я не пойду. мало остается.
Мої знайомі з Дніпра хлопців з Інтерпайп з роботи докуповували все необхідне,людина за рахунок фірми отримав. На роботі за ним закріплено робоче місце. Де зараз такі умови у малого бізнесу чи середнього ??
Ukrainian написав:Мій досвід мобілізації через ТЦК. У новинах, твітерах та телеграмах демонізують ТЦК, процес мобілізації та армію. Спробую поділитись своїм досвідом, щоб трохи розказати, шо і як відбувається на практиці. Дисклеймер: це мій особистий досвід, приправлений суб’єктивними думками. Взяв пакет АТБ, пішов до ТЦК. Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло. 9/ В ТЦК провели поза чергою по всім кабінетам. ВЛК, психологічні тести, папери — все зробив за день. Спитали, чи потрібен мені час закрити справи. Можуть дати два тижні. У мене всьо було готово, тому вже наступного дня запакувався в бусік і провів незабутню ніч в дорозі до навчального центру. Навчальний центр Приїхали на розподіл. Вигрузились з бусіка. Нас познайомили з “покупцями” – представниками бригад/підрозділів, які пропонували долучитись до них. Вибрати було з кого – Азов, ДШВ, Морпіхи, ССО, ГУР, ППО, Вовки, ТРО тощо. Якщо до цього ти не маєш відношення або вже маєш, але передумав – ти можеш підійти, поспілкуватись і вибрати собі новий підрозділ. Після передачі особової справи в НЦ вже буде важко щось поміняти, бо документи йдуть на ГШ і поміняти можна буде тільки через контакти в ГШ. 11/ Далі – підписання контракту. Вибір між контрактом на період війни, на 3, 5 і 10 років. Різниця між контрактом на 3 роки та на період війни в премії за перший контракт – при контракті на період війни її не виплачують. Я обрав на 3. При мобілізації все так само, тільки ти не підписуєш контракт, а одразу йдеш на розподіл. 12/ Я раджу обирати контракт, так більше шансів потрапити куди захочеш, поїхати на навчання за кордон, плюс деякі премії. В іншому різниці між контрактом на період дії воєнного стану і мобілізацією різниці немає. 13/ Після підписання новоприбулих ділили на дві групи. Пізніше дізнався, що відбирали 200 людей для навчання в Іспанії. Критерії – фізо, відсутність кредитів чи боргів по аліментах. На знання мов чи наявність закордонного паспорта – пох...+поєбать. Мене відібрали для навчання в Іспанії. 14/ Далі ми пішли на склад отримувати речі. МІРЯЙ ВСЕ, бо потім не поміняють. Перш ніж підписати бумажку — перевір, щоб видали все. Якщо кажуть "попізже", “зараз нема” – не єбе, або видавайте, або викреслюйте зайве. Видають дохуя і трохи більше. Якість ок (багато в чому краще, ніж те ж іспанське)
Підсумовуючи Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте х..., що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити
В тексті завжди треба знайти ключові слова)) *Голосіївський ТЦК не крутив мене, не закривав у кабінетах і не заставляв нічого підписувати. Проконсультували, обдзвонили майорів та підполковників, щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло.*
Переводжу: навіщо обзвонювати майорів, підполковників (щоб допомогти, порадили як краще зробити, щоб відношення подіяло якщо), якщо отаких везунчиків потік (тобто це масове явище)? Бо тоді працівники тцк вже чудово й так знають, відпрацювали на потоці оце "як краще зробити, щоб відношення подіяло".
Виходить обдзвонюють м-рів, пп-ків не для потоку, а для штучних осіб. Яким дійсно хочуть допомогти.
І! Кого ж тоді одбирають та направляють в пересічні стрілецькі бригади, в які не вистачає охочих? Тим паче, що раніше було розпорядження черговості комплектування бригад.
Коротше: - як виграв в лотерею? - да просто пішов та купив білет.
Протиріччя: є статті, де представники бригад жаліються, що ТЦК та НЦ направляють кого попало; є статті, як оце ваша - де тцк та нц переймаються бригадами. Десь посередині реал.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 06 вер, 2024 07:37, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Підсумовуючи Не слухай п***, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.
Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні. 15/ Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати. 16/
іспанськийх інструкторів проймав "іспанський стид" і вони записували добровольцями без вагань
В ночь с 11 на 12 апреля группа вооружённых активистов под руководством Игоря Стрелкова перешла границу Украины. Утром 12 апреля группа Стрелкова заняла стратегически важный пункт — город Славянск, который с этого дня стал центром противостояния сепаратистов и правительственных войск в Донецкой области
Президентские выборы 2014 года на Украине — шестые (внеочередные) выборы президента Украины; состоялись 25 мая 2014 года. Победу одержал Петр Порошенко
ЛАД заперечує московитську агресію
Востаннє редагувалось whois2010 в П'ят 06 вер, 2024 08:08, всього редагувалось 1 раз.