Banderlog написав:думаєте оьійдетьться святом йом кіпур? Покладем всі гріхи юдейського народу на жєртвєнних животних і відпустим їх в пустелю
Ответим мы все. Только по разному. Пересичному отмена безвиза и гиперинфляция. Бизнесу колониальный налог. Руководству может быть очень по разному, кто как лизнет
В ночь с 11 на 12 апреля группа вооружённых активистов под руководством Игоря Стрелкова перешла границу Украины. Утром 12 апреля группа Стрелкова заняла стратегически важный пункт — город Славянск, который с этого дня стал центром противостояния сепаратистов и правительственных войск в Донецкой области
Той самий РЕБ, що надають волонтери для боротьбя з ФПВ-дронами на нулі
Зовсім не факт. На Алі за смішні гроші глушилки моб звʼязку на 10-20 метрів. Для війни вони не придатні, хіба для хуліганів та отаких от «шалунів» ТЦК-них. Хоча виглядає така версія про глушилки в машинах ТЦК безглуздо: людина повністю в руках хлопаків, сидить поруч, хто їй дасть куди зателефонувати? Вмить той телефон з рук вибʼють і заберуть.,
А вдруг бусифицированый папаша шел в детский садик за детем? Позвонить не может. Пропал без вести. Хлопакам садистское удовольствие, ну и чтоб общественность ненавидела по полной.
Ахах. Прямо мой случай. Малая сидит возле школы, ждёт. Говорю ментам, бог с вами, садите куда хотите, поехали вместе на вашей скотовозке за ребёнком.
А вдруг бусифицированый папаша шел в детский садик за детем?
Я ж не кажу що тут є щось добре чи законне. Але чи не ви (та ще тут кілька) розказуєте, що з думкою кацапів треба було рахуватись і не доводити до війни. Тобто проявити флексібілиті. А отут вам відповідь: так не треба доводити до того, що вас по беззаконню бусифікують. Зробіть все як вимагає закон і вас ніхто не чіпатиме.
які були цілі?
справді , і чому б кожному ухилянту не повідомити про всі цілі воєнних операцій ЗСУ.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 06 вер, 2024 11:34, всього редагувалось 1 раз.
sens написав:Мої знайомі з Дніпра хлопців з Інтерпайп з роботи докуповували все необхідне,людина за рахунок фірми отримав. На роботі за ним закріплено робоче місце. Де зараз такі умови у малого бізнесу чи середнього ??
ще раз. людина завжди рахує. якщо від з/п відняти те що треба купити і працівника це не влаштує він просто накиває п’ятами або взагалі туди не піде. таке можливо зараз в армії? такий - нє. я туди не піду.
ЗІ я також на одній роботі собі багато чого купляв. але там і з/п була така що мені залишалось більше чим на тій де не треба було купляти.
Вчера знакомый патриот звонил. Выезжает. Сделал он все документы для тцк. ему там говорят, а можешь бумажный экземпляр не ждать. Скоро всё заново переделывать нужно. Оказывается, с каждым указом Ze отсрочку по словам тцк нужно оформлять заново
Ukrainian написав:Підсумовуючи Не слухай піздьож, що нічого не видають, бідні хлопці голі-босі. Якщо щось не видали – значить ще не треба. Коли буде треба – видадуть. Ти завжди можеш спитати свого командира і вирішити це питання на місці.
Чи видають все, що необхідно? Так. Чи можна з цим всім проходити службу і виконувати бойові завдання на фронті? Так. Чи хочеться щось краще? Так. Чи тільки в Україні так? Ні. 15/ Іспанські інструктори дивились на нашу форму з заздрістю і хотіли помінятись. Бо те, що видають в іспанській армії – гірше. Їм видають менше і кількісно, і якісно. Багато чого вони докуповують за власний кошт. Як і британці, як і італійці, як і литовці, як і американці. Хочеш щось краще – купуй. Але з виданим ти спокійно можеш служити, ходити на бойові та працювати. 16/ https://threadreaderapp.com/thread/1810 ... 62572.html
і до чого це? все це доречно коли ти добровільно служиш. бо якщо не хочеш докуповувати - то просто звільнився та й все.
Та хоча б для порівняння що тут пишуть …. Зокрема про ТЦК І що пишуть люди які вже там в окопах.
Від першого приходу в ТЦК до виїзду з НЦ мене не намагались наїбати, ЗП приходить чьотко, фінслужба сама зайобувала, щоб я дав їм карту, тих, у кого не було карти – возили в село, щоб зробити. Ротний — бойовий офіцер, без дойобів на рівному місці, 22/ Не бійтесь ТЦК, там працюють нормальні люди. Багато хто був на передовій, отримав поранення і тепер проходить службу там. Будете адекватними – вам допоможуть, проконсультують. 23/ Не читайте хуйню, що нічого не видають. Видають трохи більше, ніж дохуя. І нормальне видають. Не бійтесь, що чогось не вмієте. Всьому навчать. І не відправлять одразу на 0. Туди ще не так просто потрапити
мабуть канадським патріотам видніше з-за океану. мені реальні люди розказують які приходять у відпустки як воно там "все дають". точніше як. дають звісно. але воно з такою швидкістю "згорає" в умовах бойових дій що якби не купляли то голяка б ходили. хоча якщо ваш опус писав якийсь штабний то йому дійсно вистачає і нічого купляти не потрібно.