Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 97069707970897099710 ... 14686>
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 17:55

ЛАД написав:
  _hunter написав:.................
>>> А при чём тут одно к другому?
При том, что недотянул -- зеля. А вы зачем-то туда Украину приплетаете.

Что недотянул?

>>> И куда?
Т.е. про "бусики нэзламности" вы типа не слышали? :roll:

Слышал.
Но слышал и о том, что добровольцы закончились и начались проблемы с мобилизацией. А вы сбежали.

>>> И что всё-таки насчёт причин вашего выезда
Продолжу рассказывать, что я не согласен с политикой зели. - и еще раз вам напомню, что вы там про 23й год писали :wink:

Продолжайте.
А что 23-й год?

-- миллион дронов, кстати -- как поживает? :D

Не знаю. Мне не докладывают.

>>> Но слышал и о том, что добровольцы закончились и начались проблемы с мобилизацией
а за мобилизацию у нас разве не зеля отвечает? ;) И не он ли гарант Основного закона?..

>>> Не знаю.
И я не знаю :( - а зеля лично обещал...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 17:57

andrijk777 написав:Нічого не зрозумів.

Нічого страшного. Просто даремно я кнопав.

Ви лише надайте відповідь:
зустрів хлопець дівчину. Хто визначає гарна вона для нього чи не гарна? Суд, Чатджпт, ви чи він сам (визначить так, як він вважає)?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 17:59

detroytred написав:
  stm написав: Вы оба предполагаете: один - Нуладн права, Вы - Нуланд не права )))

Здрасті))
Я жодного слова не казав права чи не права Нуланд.
Я можу лише передбачати чому Нуланд так вважає (що угода негарна).
А так це виключно її справа якою ЇЙ вважати угоду (гарною або не гарною).

Простите, совсем забыла что речь о вас. Девиз "да, нет, наверное, но это не точно..." )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:01

Water написав:
  ЛАД написав:Разрешите напомнить вам немного историю.
1918-1921. Война на территории бывшей Росс. империи, война гражданская.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0 ... %80%941921)
Радя́нсько-украї́нська війна́, більшови́цько-украї́нська війна́ — збройний конфлікт між Радянською Росією та Українською Народною Республікою (УНР) в 1917—1921 роках за контроль над українськими землями, колишніми південно-західними губерніями Російської імперії. Складова частина української революції. Формально була війною між прихильниками незалежної України зі столицею в Києві (УНР) і більшовицької маріонеткової держави — Української Соціалістичної Радянської Республіки (до 1919 відомої як Українська Народна Республіка Рад) зі столицею в Харкові. Призвела до значних втрат у тогочасному українському суспільстві. Закінчилася поразкою УНР, більшовицькою окупацією України і входженням УСРР до складу Радянського Союзу в 1922 році.

Можно, конечно, и так трактовать.
Как в Баварии в 2019: "их противники рассказывали о миллионах русских евреев, приехавших из России, об аэропланах, которые перевозили из Москвы через Будапешт миллионы рублей и марок для поддержки Красной армии. «Против этого типа мечтательных, фанатичных, христоподобных еврейских революционеров может помочь лишь расстрел на месте», — писал обычно политкорректный и нейтральный Томас Манн."
В Баварии Советы проиграли.
В итоге, фрайкоровцы освободили Мюнхен от республики, но её эксцессы бледнели перед лицом ответных мер патриотов. Как писал французский военный атташе в Мюнхене, «потребуется целый том, чтобы описать зверства „белых“. Организованному варварству была дана полная свобода. Это была неописуемая оргия убийств». В целом, даже по сильно заниженным официальным оценкам, расстреляли более тысячи «красных». Валялось столько неопознанных трупов, что пришлось из-за опасности эпидемий хоронить их в общей могиле.

Можно ещё вспомнить о Венгерской Советской республике, которая не удержалась и была раздавлена румынскими оккупантами.
Была ещё и Словацкая Советская республика.
Это всё тоже результаты "більшовицької агресії"?
Охота вам поспорить?
Речь ведь была не конкретно об Украине, а в принципе о гражданской войне.
И я не выделял именно Украину, а писал обо всей территории бывшей Росс. империи. Или на ней тоже не было гражданской войне, а был какой-то "збройний конфлікт"" Между кем? Русским народом и свалившимися с Луны большевиками?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:06

Ukrainian написав:...........
Тобто в ТЦК до тих хто не ховається і відношення інше ? Поважають таких ?

Не знаю.
Но "бусифицировать" его точно не будут. Смысл? Если он сам пришёл.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:07

Letusrock написав:останнім часом стільки зради кругом що навіть не хочеться заходити на форум щоб не порушувати баланс сил. Це раніше у 2022-2023 приходилось відмиватись кожного разу від переможної патоки що лилась з усіх щілин.

От брехло :)
не було тоді переможної патоки на форумі

Були, такі як ти, які писали - мені страшно, я боюсь, потрібні перемовини, потрібно віддавати теріторії

Letusrock написав:Тільки зайшов повідомити що це не мене на днях вбили в Закарпатському ТЦК, так що Песікот не радій))

Мені на тебе наплювати з колокольні Троїцького собору )))
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:08

stm написав:
  detroytred написав:
  stm написав: Вы оба предполагаете: один - Нуладн права, Вы - Нуланд не права )))

Здрасті))
Я жодного слова не казав права чи не права Нуланд.
Я можу лише передбачати чому Нуланд так вважає (що угода негарна).
А так це виключно її справа якою ЇЙ вважати угоду (гарною або не гарною).

Простите, совсем забыла что речь о вас. Девиз "да, нет, наверное, но это не точно..." )))

Навіть якщо так, то це на порядків порядків краще, ніж ваші приписи та вигадування в бік іншого.
І не треба знов вигадувати - про девіз. Бо там, де факти, я оперую саме фактами. Точними фактами. А не ""да, нет, наверное, но это не точно...".

В данному випадку предметом обговорення з мого боку не було права чи не права Нуланд.
Предметом був факт -- Нуланд вважає угоду негарною.

Ви знов мімо. Тому не вибачаю.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:11

Letusrock написав:...........
Хіба є в конституції записано якщо добровольці закінчаться а Hunter виїде то можна викрадати людей групою осіб)) ?

Нет такой записи.
И так делать нельзя.
Мені здається картина цілком зрозуміла - тил (військовозобовязаний) воювати тотально нехоче (причини, їх мільйон - від страху то тупих відмазок наших форумних "патріотів"), то вже потрібно якось це розрулювати, а не нести маючню про черговий контрнаступ 2025-2026 років.

Як це розрулювати?
про черговий контрнаступ 2025-2026 років поки що не чув.
А то наші хлопці з ОП можуть отямитись як фронт буде по Збручу і вони навіть невстигнуть вивезти все непосильно нажите

Вот это меня волнует меньше всего. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:12

tester7336 написав:мені реальні люди розказують які приходять у відпустки як воно там "все дають".
точніше як. дають звісно. але воно з такою швидкістю "згорає" в умовах бойових дій що якби не купляли то голяка б ходили.
хоча якщо ваш опус писав якийсь штабний то йому дійсно вистачає і нічого купляти не потрібно.

Якби ти потрудився і перейшов за посиланням то б знав, штабний чи ні. Але у вас реальних людей як в повсякденому житті (бардак) так і скрізь. А потім ниття та зрада зрадна. :lol:

former київський хіпстер, зараз оператор БПЛА у Вовках Да Вінчі

https://threadreaderapp.com/user/ordinary_pony
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 вер, 2024 18:12

UA написав:
  andrijk777 написав:Цей ролик це просто шедевр. Довго сміявся з американської реклами.
Хоча це тільки реклама, але деградація США очевидна. Причому в такому дивному напрямку ця деградація йде... навіть не знаю наскільки це серйозно і куди може зайти.

Реклама армии Швеции

UA, а что в реальности? Посмотрите Marines vs Fitness Influencers. Там реальные барышни из армии США выглядят намного интереснее бухих ВДВ из оркостана. А ролики да, они ж решают )
Востаннє редагувалось stm в П'ят 06 вер, 2024 18:13, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 97069707970897099710 ... 14686>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: холява і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор