_hunter написав:................. >>> А при чём тут одно к другому? При том, что недотянул -- зеля. А вы зачем-то туда Украину приплетаете.
Что недотянул?
>>> И куда? Т.е. про "бусики нэзламности" вы типа не слышали?
Слышал. Но слышал и о том, что добровольцы закончились и начались проблемы с мобилизацией. А вы сбежали.
>>> И что всё-таки насчёт причин вашего выезда Продолжу рассказывать, что я не согласен с политикой зели. - и еще раз вам напомню, что вы там про 23й год писали
Продолжайте. А что 23-й год?
-- миллион дронов, кстати -- как поживает?
Не знаю. Мне не докладывают.
>>> Но слышал и о том, что добровольцы закончились и начались проблемы с мобилизацией а за мобилизацию у нас разве не зеля отвечает? И не он ли гарант Основного закона?..
Ви лише надайте відповідь: зустрів хлопець дівчину. Хто визначає гарна вона для нього чи не гарна? Суд, Чатджпт, ви чи він сам (визначить так, як він вважає)?
stm написав: Вы оба предполагаете: один - Нуладн права, Вы - Нуланд не права )))
Здрасті)) Я жодного слова не казав права чи не права Нуланд. Я можу лише передбачати чому Нуланд так вважає (що угода негарна). А так це виключно її справа якою ЇЙ вважати угоду (гарною або не гарною).
Простите, совсем забыла что речь о вас. Девиз "да, нет, наверное, но это не точно..." )))
ЛАД написав:Разрешите напомнить вам немного историю. 1918-1921. Война на территории бывшей Росс. империи, война гражданская.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0 ... %80%941921) Радя́нсько-украї́нська війна́, більшови́цько-украї́нська війна́ — збройний конфлікт між Радянською Росією та Українською Народною Республікою (УНР) в 1917—1921 роках за контроль над українськими землями, колишніми південно-західними губерніями Російської імперії. Складова частина української революції. Формально була війною між прихильниками незалежної України зі столицею в Києві (УНР) і більшовицької маріонеткової держави — Української Соціалістичної Радянської Республіки (до 1919 відомої як Українська Народна Республіка Рад) зі столицею в Харкові. Призвела до значних втрат у тогочасному українському суспільстві. Закінчилася поразкою УНР, більшовицькою окупацією України і входженням УСРР до складу Радянського Союзу в 1922 році.
Можно, конечно, и так трактовать. Как в Баварии в 2019: "их противники рассказывали о миллионах русских евреев, приехавших из России, об аэропланах, которые перевозили из Москвы через Будапешт миллионы рублей и марок для поддержки Красной армии. «Против этого типа мечтательных, фанатичных, христоподобных еврейских революционеров может помочь лишь расстрел на месте», — писал обычно политкорректный и нейтральный Томас Манн." В Баварии Советы проиграли.
В итоге, фрайкоровцы освободили Мюнхен от республики, но её эксцессы бледнели перед лицом ответных мер патриотов. Как писал французский военный атташе в Мюнхене, «потребуется целый том, чтобы описать зверства „белых“. Организованному варварству была дана полная свобода. Это была неописуемая оргия убийств». В целом, даже по сильно заниженным официальным оценкам, расстреляли более тысячи «красных». Валялось столько неопознанных трупов, что пришлось из-за опасности эпидемий хоронить их в общей могиле.
Можно ещё вспомнить о Венгерской Советской республике, которая не удержалась и была раздавлена румынскими оккупантами. Была ещё и Словацкая Советская республика. Это всё тоже результаты "більшовицької агресії"? Охота вам поспорить? Речь ведь была не конкретно об Украине, а в принципе о гражданской войне. И я не выделял именно Украину, а писал обо всей территории бывшей Росс. империи. Или на ней тоже не было гражданской войне, а был какой-то "збройний конфлікт"" Между кем? Русским народом и свалившимися с Луны большевиками?
Letusrock написав:останнім часом стільки зради кругом що навіть не хочеться заходити на форум щоб не порушувати баланс сил. Це раніше у 2022-2023 приходилось відмиватись кожного разу від переможної патоки що лилась з усіх щілин.
От брехло не було тоді переможної патоки на форумі
Були, такі як ти, які писали - мені страшно, я боюсь, потрібні перемовини, потрібно віддавати теріторії
Letusrock написав:Тільки зайшов повідомити що це не мене на днях вбили в Закарпатському ТЦК, так що Песікот не радій))
Мені на тебе наплювати з колокольні Троїцького собору )))
stm написав: Вы оба предполагаете: один - Нуладн права, Вы - Нуланд не права )))
Здрасті)) Я жодного слова не казав права чи не права Нуланд. Я можу лише передбачати чому Нуланд так вважає (що угода негарна). А так це виключно її справа якою ЇЙ вважати угоду (гарною або не гарною).
Простите, совсем забыла что речь о вас. Девиз "да, нет, наверное, но это не точно..." )))
Навіть якщо так, то це на порядків порядків краще, ніж ваші приписи та вигадування в бік іншого. І не треба знов вигадувати - про девіз. Бо там, де факти, я оперую саме фактами. Точними фактами. А не ""да, нет, наверное, но это не точно...".
В данному випадку предметом обговорення з мого боку не було права чи не права Нуланд. Предметом був факт -- Нуланд вважає угоду негарною.
Letusrock написав:........... Хіба є в конституції записано якщо добровольці закінчаться а Hunter виїде то можна викрадати людей групою осіб)) ?
Нет такой записи. И так делать нельзя.
Мені здається картина цілком зрозуміла - тил (військовозобовязаний) воювати тотально нехоче (причини, їх мільйон - від страху то тупих відмазок наших форумних "патріотів"), то вже потрібно якось це розрулювати, а не нести маючню про черговий контрнаступ 2025-2026 років.
Як це розрулювати? про черговий контрнаступ 2025-2026 років поки що не чув.
А то наші хлопці з ОП можуть отямитись як фронт буде по Збручу і вони навіть невстигнуть вивезти все непосильно нажите
tester7336 написав:мені реальні люди розказують які приходять у відпустки як воно там "все дають". точніше як. дають звісно. але воно з такою швидкістю "згорає" в умовах бойових дій що якби не купляли то голяка б ходили. хоча якщо ваш опус писав якийсь штабний то йому дійсно вистачає і нічого купляти не потрібно.
Якби ти потрудився і перейшов за посиланням то б знав, штабний чи ні. Але у вас реальних людей як в повсякденому житті (бардак) так і скрізь. А потім ниття та зрада зрадна.
former київський хіпстер, зараз оператор БПЛА у Вовках Да Вінчі
andrijk777 написав:Цей ролик це просто шедевр. Довго сміявся з американської реклами. Хоча це тільки реклама, але деградація США очевидна. Причому в такому дивному напрямку ця деградація йде... навіть не знаю наскільки це серйозно і куди може зайти.
Реклама армии Швеции
UA, а что в реальности? Посмотрите Marines vs Fitness Influencers. Там реальные барышни из армии США выглядят намного интереснее бухих ВДВ из оркостана. А ролики да, они ж решают )
Востаннє редагувалось stm в П'ят 06 вер, 2024 18:13, всього редагувалось 1 раз.