холява написав:Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували
не слідкую за всією дискусією, але це вразило, хочу відповісти. Моя дитина зараз очікує на рішення по громадянству за процедурою натуралізації. Я завжди м'яко натякав їй, щоб вона їхала подалі, звідси від таких як ви. Яки вважають що хтось вам ( державі як би) винен, що держава тут щось дала. Йдіть ви всі накуй. Моя дитина давно працює, має таких права як і громадяни тієї країна, вона захищена тією державою і не чує ніяке лано, яке їй каже, що вона комусь щось винна, всі з ким вона контактує навіт не знають, що вона поки громадянка. Вона здатна зняти житло, має медичне обслуговуваня, захист від поліції, її роботодавець труситься від страху, щоб не порушити трудове законодавство. Тому так, просто - йдіть у сраку зі свохми байками про країну, який хтось щось винен. Україна звичайна недорозвинена держава з рівнем прав людини на рівні кріпосного права. А ви це захищаєте. Мозок є - зрозумієте. а ні - нюхайте чужі
Дискуссия тих хто дітей не має, з тими в кого вони є.
холява написав:Я правільно зрозумів , що ви не працювали , були злиднем і не змогли надати дитині належний рівень життя, освіти ? І коли вона ,після життя з вами ,побачила що можно жити краще то почала все робити щоб залишитись в іншой країні ?
Вона достатнь розумна, щоб зрозуміти рівень відношення держави до громадянина там та тут. А ящо міг, то і дав, маю від неї повагу.
Пан Холява впевнений що діти це як наймані працівники. А батьки це як фірма яка надає соц. пакет.
холява написав:Я правільно зрозумів , що ви не працювали , були злиднем і не змогли надати дитині належний рівень життя, освіти ? І коли вона ,після життя з вами ,побачила що можно жити краще то почала все робити щоб залишитись в іншой країні ?
Вона достатнь розумна, щоб зрозуміти рівень відношення держави до громадянина там та тут. А ящо міг, то і дав, маю від неї повагу.
Пан Холява впевнений що діти це як наймані працівники. А батьки це як фірма яка надає соц. пакет.
Бетон написав:............ Ваш ответ демонстрирует распространённое заблуждение, что международные законы о военных преступлениях применимы только к действиям против гражданского населения противника, а не собственного государства. Это не так. ..........
Я не юрист, так что спорить не буду. Возможно, Вы правы. Но всё же сильно сомневаюсь. ИИ пока что не очень убедительный довод. Югославия немного другая ситуация.
4. В усій цій моделі поки не зрозуміло, як себе поведуть США стосовно Китаю. Бо зараз головна битва світу (точніше битва між КНР і США), не наша війна, - а битва за ЄС і Австралію. І мирний план по Україні - це частина цієї великої битви.
5. Окремо, хочу звернути увагу на те, що Польща хоче стати одночасно головним хабом Китаю і США в Центрально-Східній Європі (повертаємося до нашого інфантильного уявлення про світ). І ми маємо на це активно звертати увагу, бо після завершення війни ми маємо всі шанси опинитися в умовній залежності від рішень Варшави.
Чи можливі переговори до виборів в США? Як на мене, малореально, хоча й не можна на 100% це відкинути. Але повторюся, всі рішення головні гравці будуть приймати не стільки, виходячи з ситуації в Україні, скільки з перспектив великої битви за ЄС і Австралію. І це головний (крім, військового, звичайно) виклик для нас", - завершує Денисенко. https://patrioty.org.ua/politic/maiemo- ... 27465.html
Те, що саме слабке звено це Європа і її хочуть схарчити (звичайно не збройно, а політично та економічно), було більш-менш прогнозовано. А от те, що Польща збирається зайняти наш стілець, якось тихенько замовчувалось. Черговий цвяшок у невідворотнє визначене --- фортеця...
Ukrainian написав:А ти операторів бпла не любиш називаєш їх зневажливо «дроноводи», хоч вони на відміну від тебе від служби не ухиляються.
ну по перше ти вже збрехав коли сказав що я ухиляюся від служби. а по друге спитай не у Віки а у реальних окопщиків як вони називають операторів БПЛА перш ніж починати нести вумну ахінею. ще раз тобі кажу - приїдь в Україну. а то ти такий патріот з-за кордону.
Тут цитата підійде
я вже давно переріс той вік коли беруть на слабо.
Я емігрант і в Україні не живу , а ти сидиш в Україні і боїшся носа на вулицю висунути.
і в котре ти збрехав. ти сидиш в мене під домом і дивишся як я боюся вийти? а от те що ти боїшся приїхати з Канади - факт.
detroytred написав:4. В усій цій моделі поки не зрозуміло, як себе поведуть США стосовно Китаю. Бо зараз головна битва світу (точніше битва між КНР і США), не наша війна, - а битва за ЄС і Австралію. І мирний план по Україні - це частина цієї великої битви.
5. Окремо, хочу звернути увагу на те, що Польща хоче стати одночасно головним хабом Китаю і США в Центрально-Східній Європі (повертаємося до нашого інфантильного уявлення про світ). І ми маємо на це активно звертати увагу, бо після завершення війни ми маємо всі шанси опинитися в умовній залежності від рішень Варшави.
Чи можливі переговори до виборів в США? Як на мене, малореально, хоча й не можна на 100% це відкинути. Але повторюся, всі рішення головні гравці будуть приймати не стільки, виходячи з ситуації в Україні, скільки з перспектив великої битви за ЄС і Австралію. І це головний (крім, військового, звичайно) виклик для нас", - завершує Денисенко. https://patrioty.org.ua/politic/maiemo- ... 27465.html
Те, що саме слабке звено це Європа і її хочуть схарчити (звичайно не збройно, а політично та економічно), було більш-менш прогнозовано. А от те, що Польща збирається зайняти наш стілець, якось тихенько замовчувалось. Черговий цвяшок у невідворотнє визначене --- фортеця...
якщо пересічений китаєць почне споживати, хоча б як півпересіченого американця США, то останньому прийдеться затягнути пасок
fox767676 написав:Заебали со своими диточками с них всё началось в 2013 теперь они съебывают, а дпугие должны умереть во имя "онижедетей" я не то чтобы за сжечь в топке войны 18-25 но не надо тогда из себя патриотов корчить было
* Перемовини про припинення вогню — можливі на момент виснаження демографічних, економічних, воєнних і політичних ресурсів ворогуючих країн, зауважив Портников: "Це питання, що Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше нічого не буде, ніяких інших формул немає. Можна проводити десятки форумів миру, зустрічатися, їздити з візитами до західних політиків чи Путіну до східних політиків, але нічого не допоможе. Конфлікт екзистенційний, такі конфлікти не закінчуються, якщо вони починаються. Треба просто усвідомити й жити в стані цього конфлікту, не вигадуючи собі зайвих ілюзій", - резюмував він.* https://patrioty.org.ua/blogs/ukraina-m ... 27541.html
Якщо хтось не зрозуміє текст, рекомендую перечитати декілька разів... (Це не вам, Фокс. Просто в продовження теми перспектив ... деяким, щоб зрозуміло було, яка ціна Феррарі...). Портніков 57 років..
Ukrainian написав:А ти операторів бпла не любиш називаєш їх зневажливо «дроноводи», хоч вони на відміну від тебе від служби не ухиляються.
ну по перше ти вже збрехав коли сказав що я ухиляюся від служби. а по друге спитай не у Віки а у реальних окопщиків як вони називають операторів БПЛА перш ніж починати нести вумну ахінею. ще раз тобі кажу - приїдь в Україну. а то ти такий патріот з-за кордону.
Тут цитата підійде
я вже давно переріс той вік коли беруть на слабо.
Я емігрант і в Україні не живу , а ти сидиш в Україні і боїшся носа на вулицю висунути.
Людей, які вчиняють міграцію, називають мігрантами. Особи, які переселилися в іншу країну на постійне місце проживання, — емігранти, які переселилися в межах країни на постійне місце проживання — іммігранти.