detroytred написав:Але вчитель співу не хоче на ті плюшки. Чому??? Мабуть цих плюшок замало!!!
я с этим не спорю и вам как военному философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины, до 1960х годов около 70-80% мужчины, а сейчас учитель мужчина это экзотика (исключение труды и физкультура, туда еще идут). Мабуть цих плюшок замало!!! С плюшками везде беда. У нас слишком много чиновников и пенсов (я не намекаю ни на кого конкретно). Откуда взяться плюшкам?
detroytred написав:Всі, хто генерує свої вимоги до інших, спочатку не віддавши від себе все, це звичайні му***...
тогда все тцкашники и тыловые крысы - му***.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 08 вер, 2024 11:05, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła написав:Изначально давным давно я говорил кто получил что то от государства (квартиры, пенсию в 45, высшее образование) должны бытьпервыми в списке тцк.
Підтримую з поправкою, що ці люди з військової сфери (умовні Детройти), а також відсотків 10-15 з поліції і іже з ними структур, тобто всі вони мають належну військову підготовку.
fler ты поддерживаешь абсолютно всё, что обезопасит от призыва твоего 21 сына. Пускай заберут их, а мой останется живой.
мне все эти рассказы про то что он же умеет вот пусть и идет постоянно напоминает как одна клуша доказывала что ее муж не должен идти на войну так как он не служил (в 18 лет) а вот сосед должен идти так как он отслужил 1,5 года а значит умеет. то что у соседа государство забрало 1,5 года в молодости так теперь он оказывается и опять что то должен. а хитропопенко тогда откосил от армии и теперь ничего не должен.
UA написав: fler ты поддерживаешь абсолютно всё, что обезопасит от призыва твоего 21 сына. Пускай заберут их, а мой останется живой.
Саме це я оцій урапатріотці намагаюсь пояснити. Справжній патріот (фанат) -- це отой, хто починає з себе (з своїх близьких, оточення). Всі, хто генерує свої вимоги до інших, спочатку не віддавши від себе все, це звичайні му***...
Якщо події підуть так, як прогнозується ..., то цікаво буде подивитись на цих патріотів потім. Що співати будуть.
Муудаки? Дивно. Я завжди вважав таких мерзотними потворами.
В цілому ви праві. Опис підходить. https://medium.com/@ostranatalicook/%D0 ... a79e64feab “Муудак – не образа. Це діагноз, причому невтішний”. Муудак – це людина, в якої замість мозку – твердий каркас з правил, переконань і залізобетонної впевненості в своїй правоті. Муудак – це той, хто ніколи не думає, але завжди все знає.
Wirująświatła написав:я с этим не спорю и вам как философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины
Чисто для справки: років 120 тому сільський вчитель отримував 600 крон на місяць. Для порівняння: в ті часи кінь коштував 400 крон, гектар землі - 100 крон, селяни працювали на полі за 1,5-2 крони в день...
detroytred написав:Але вчитель співу не хоче на ті плюшки. Чому??? Мабуть цих плюшок замало!!!
я с этим не спорю и вам как военному философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины, до 1960х годов около 70-80% мужчины, а сейчас учитель мужчина это экзотика (исключение труды и физкультура, туда еще идут). Мабуть цих плюшок замало!!! С плюшками везде беда. У нас слишком много чиновников и пенсов (я не намекаю ни на кого конкретно). Откуда взяться плюшкам?
Зроблю лише припущення: раніше знання майже прямо вбивали)) в голову учням. Тому чоловіки. Навчання було практично примусом.
Не вистачає плюшок на всіх? Да. Але які претензії до всл, якщо бажаючих стати ними не вистачало і не вистачає.
detroytred написав:Але які претензії до всл, якщо бажаючих стати ними не вистачало і не вистачає.
претензии не точное слово, ну пускай. Только тем кто эти плюшки получил.
detroytred написав:Зроблю лише припущення: раніше знання майже прямо вбивали)) в голову учням. Тому чоловіки.
точно. А как запретили физическое воздействие у учителя мужчины не осталось инструментов для обучения. Женщина учитель хотя бы в истерику может впасть или звонить родителям 3р. в неделю. А говорите учителем пения может стать любой всл. Не может)
detroytred написав:Але які претензії до всл, якщо бажаючих стати ними не вистачало і не вистачає.
я намекнул как решили проблему с нехваткой школьных учителей мужского пола.
Wirująświatła написав:я с этим не спорю и вам как философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины
Чисто для справки: років 120 тому сільський вчитель отримував 600 крон на місяць. Для порівняння: в ті часи кінь коштував 400 крон, гектар землі - 100 крон, селяни працювали на полі за 1,5-2 крони в день...
Найвеличніший обіцяв вчителям зп 4000 доларів США Скільки реально отримують вчителі?
Wirująświatła написав: А говорите учителем пения может стать любой всл. Не может)
Я такого не говорив.
В нас дискусія точилася стосовно піти стати всл, вчителем. Про бажання піти стати ними.
А те, що базу хоч в якій сфері розширюють і це як рішення проблеми, згоден. Прикладів море -- від залучення негрів))) Або відміни кріпацтва. А про жінок і казати нічого. Це здавна.
Все на цьому. В тому числі розширення ринків в А.Сміта.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 08 вер, 2024 11:37, всього редагувалось 1 раз.