Експерти вважають, що стабілізація валютного ринку – це тимчасовий перепочинок напередодні подальшого ослаблення курсу. З одного боку, збільшення пропозиції валюти є чинником стримування подальшого зростання курсу. Обсяг валюти збільшується завдяки аграріям, які експортують новий урожай. Також позитивно впливає на ринок надходження міжнародного фінансування. Протягом січня-серпня партнери України виділили 24,5 млрд дол. З цієї суми лише у серпні – 8,4 млрд дол., що дало Нацбанку можливість поповнити резерви. Так чи інакше, але в середньостроковій перспективі можливість ослаблення гривні виглядає практично неминучою. "Таким чином, базовий курсовий сценарій на осінь – 41-42,5 грн/дол. із виходом на 43,5 грн/дол. до кінця 2024 року", – прогнозує Андрій Шевчишин. https://delo.ua/finance/dolar-zalisajet ... me-436119/
➡️ Банки, платіжні та фінансові установи продовжують діяти та здійснювати належну перевірку своїх клієнтів виключно в межах законодавства з питань фінансового моніторингу та вимог НБУ. Сьогодні медіа та телеграм-канали поширюють недостовірну інформацію про те, що НБУ нібито "хоче встановити ліміти, що дорівнюватимуть доходу клієнтів банків і якщо обороти будуть вищими від зазначеної суми доходу, то рахунки блокуватимуть". Ця інформація не відповідає дійсності!
Дюрі-бачі написав:Це точно ми в якихось різних світах живемо. Я вже давно не бачив угод оренди без привязки до курсу валют. Як і покупки квартир, машин, послуг фотографів і т.д за гривню.
Ви просто дуже далекий і від бізнесу, і від реалій сьогодення
Барига це торговець краденим -топтали зону що ботаєте по фєнє? Не ображайте українців які виживають під час війни тягнуть лямку економічного фронту сплачуючи податки і доначуючи на ЗСУ. Я по Вашому барига? Скільки життів цей барига врятував відправляючи особливе обладнання на фронт? Навіщо Ви сієте розбрат між українцями і працюєте на ворога? Не ходіть в магазин не купуйте хліба - там бариги, не купуйте паливо і запчастини - там бариги, не купуйте в інтернеті там бариги і бабуся з зернятами ну просто махрова барига - тьху - гидко які в нас люди гидкі - я розчарований у Вас повністю, колись вважав розумною людиною, але ні, помилився Колись такий "мудрий" Кучма так само робив закиди про от таких "бариг" тільки в Польщі і де зараз поляки і де ми, цитую дослівно (обов'язково читатаи ЛАДу) : Капитализма без капиталистов, без национальной буржуазии, в том числе крупной, не бывает. Но все 15 лет нашей независимости нас толкали на путь создания капитализма мелких лавочников, малого предпринимательства, капитализма без крупной национальной буржуазии. Как в Польше. Я говорил об этом не раз. Такая модель убийственна для Украины. Она убийственна даже с точки зрения структуры украинской экономики — её основу составляют промышленные гиганты…” P.S. Можете мені, "баризі", закинути невеличку суму і вона в прямому сенсі слова полетить на макітри окупантів і буде підписана від Realistа - може після цього почнете поважати людей праці і себе також P.S. 2 В мене є знайомий унікальний фахівець яких в Україні може він один, а може їх два, ну максимум три - ця людина з нуля може побудувати високонкурентний завод не буду писати який щоб його не вичислили - так от - він мені казав, що побудувати завод в Україні коштує 300 млн євро - з них 100 млн йдуть на хабарі - до війни він будував завод під Санкт Петербургом - там на хабарі не пішло ні копійки - але у цьому всьому винні українські торгівці з ОЛХ і пром - так по Вашму?
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Пон 09 вер, 2024 19:51, всього редагувалось 3 разів.
Сибарит написав:Интересно, что когда резервы сокращаются, это вызывает бурные обсуждения и попытки определить, насколько их хватит методом линейной интерполяции. Не понимаю, как можно объяснить этот феномен?
Ну переживает пролетариат, что расхищают народное имущество, что ж тут поделаешь ))
Xenon написав:
НацБанк хоче посилити стеження за грошима українців.
Там планують встановити ліміти, що дорівнюватимуть доходу, вказаному в анкеті. Тобто: якщо ви вказували з/п 15 000, то як тільки оборот по карті зайде за цю суму, рахунок буде заблоковано і прийде запит «звідки гроші?».
@ Ми радимо банкам домовитися на рівні асоціації, щоб головним орієнтиром для застосування лімітів був підтверджений рівень доходів клієнтів, вказаний в анкеті. І щоб ліміти були встановлені одночасно по всьому ринку задля уникнення зміни клієнтами одного банку на інший, – зазначив Дмитро Олійник. – Упродовж наступного місяця ми розпочнемо створювати реєстр скомпрометованих карток, далі – реєстр “неблагонадійних” торговців. @
Барига це торговець краденим -топтали зону що ботаєте по фєнє? Не ображайте українців які виживають під час війни тягнуть лямку економічного фронту сплачуючи податки і доначуючи на ЗСУ. Я по Вашому барига? Скільки життів цей барига врятував відправляючи особливе обладнання на фронт? Навіщо Ви сієте розбрат між українцями і працюєте на ворога? Не ходіть в магазин не купуйте хліба - там бариги, не купуйте паливо і запчастини - там бариги, не купуйте в інтернеті там бариги і бабуся з зернятами ну просто махрова барига - тьху - гидко які в нас люди гидкі - я розчарований у Вас повністю, колись вважав розумною людиною, але ні, помилився Колись такий "мудрий" Кучма так само робив закиди про от таких "бариг" тільки в Польщі і де зараз поляки і де ми
Пане Василю, ви своїм дописом чудово ілюструєте класичну українську дилему. Спочатку створи проблему, щоб потім всім показувати як ти її героїчно вирішив. Ще раз перечитайте мій допис і напишіть будь ласка, де я ототожнював "бариг" із ФОПами чи бізнесменами? Чи можливо із вами? Навпаки, я проілюстрував, що ФОПи чудово освоюють ОЛХ і продають продукцію виставляючи рахунки із реквізитами, а не просто номер картки.
Realist написав:Хоча дві мої останні покупки на ОЛХ були із оплатою на рахунок ФОП по реквізитах. Тобто тих хто торгує та має ФОП - це теж не зачепить.
Я погоджуюсь, що недоречно використав слово барига. Але слово торгаш чи гендляр не змогло б передати того змісту який я вкладав у свій допис. Одна справа коли при раптовій потребі (генератори, акумулятори павербанки) на ринок виходять всі хто хоче заробити та задовільняють потреба в дефіцитному товарі (це разова, тимчасова подія). Зовсім інша - коли бізнес отримує системного конкурента який не сплачує ні копійки податків. І як бачите в час війни це має ще один нюанс Продавати товари, ввезені в Україну без сплати податків, та при цьому ще орієнтуватись на ціну "білого" ринку якось не комільфо. Коли як покупець чую фразу - "тільки готівка", мене це дуже насторожує. Ви, пане Василю, звинувачуєте мене у тому, чого я не стверджував і відразу клеймите як неугодного (вам). Адже ви навіть не намагались уточнити, чи правильно ви зрозуміли мною написане. А хіба така поведінка не сіє розбрат між українцями і працюєте на ворога?
Сибарит написав:Интересно, что когда резервы сокращаются, это вызывает бурные обсуждения и попытки определить, насколько их хватит методом линейной интерполяции. Не понимаю, как можно объяснить этот феномен?
Ну переживает пролетариат, что расхищают народное имущество, что ж тут поделаешь ))
Xenon написав:
НацБанк хоче посилити стеження за грошима українців.
Там планують встановити ліміти, що дорівнюватимуть доходу, вказаному в анкеті. Тобто: якщо ви вказували з/п 15 000, то як тільки оборот по карті зайде за цю суму, рахунок буде заблоковано і прийде запит «звідки гроші?».
@ Ми радимо банкам домовитися на рівні асоціації, щоб головним орієнтиром для застосування лімітів був підтверджений рівень доходів клієнтів, вказаний в анкеті. І щоб ліміти були встановлені одночасно по всьому ринку задля уникнення зміни клієнтами одного банку на інший, – зазначив Дмитро Олійник. – Упродовж наступного місяця ми розпочнемо створювати реєстр скомпрометованих карток, далі – реєстр “неблагонадійних” торговців. @
Самое интересное, что именно к подобному всё и движется... А пока что это просто вкид от самого же нбу - тестируют общественное мнение.
НБУ збирається посилити стеження за грошима українців.
Там планують встановити ліміти, що дорівнюватимуть Вашому доходу, вказаному в анкеті.
Тобто: якщо ви вказували Вашу з/п 40 000, то як тільки оборот по карті за місяць перевищить цю суму, рахунок може бути заблокованим до вияснення походження коштів на карті.
“Наша позиція: ринок не повинен бути зарегульованим. Але в ситуації, коли бюджет втрачає мільярдні суми податків через протиправні схеми, такі кроки необхідні”, – пояснив Пишний.
Приєднатися | вони зовсім здуріли
Від себе додам - нацбанку гроші не треба,банкам не треба клієнти. Для чого купляти овдп якщо готівкова валюта немає проблем
"Коли нарешті влада зрозуміє, що живі обходяться державі дешевше ніж метрві, ми по 15 мільйонів на всіх не наберемо, треба змінити підхід - нардеп Анна Скороход.
"В мене волосся сивіє через фортифікації, на що витрачаються кошти? Поїдьте подивіться на рови" - Скороход.
Realist написав:Навпаки, я проілюстрував, що ФОПи чудово освоюють ОЛХ
Ви просто не в курсі що ОЛХ не працює з ФОПами - немає у них до цих пір такого функціоналу - неможливо на даний час отримати кошти за ОЛХ доставку на рахунок ФОП чи навіть на карту ключ ФОП - лише на карту фіз особи. Ви абсолютно далекий від розуміння справ на ОЛХ.
Realist написав:Продавати товари, ввезені в Україну без сплати податків
Тут Ви теж абсолютно далекий - нічого через кордон наразі без сплати податків не провезеш - НІЧОГО абсолютно за виключенням приватних посилок вартість до 150 євро згідно чинного законодавства. Тому будь ласка не пишіть те в чому Ви абсолютний нуб.
Realist написав:відразу клеймите як неугодного (вам)
Я нікого не таврую - клєйміть це гидкий русизм, просто пишу правду і причому тут неугодний - для мене Ви не є якимось особливим - такий як і більшість з совковою ненавистю до людей праці. Я так розумію моя пропозиція від ненавистного Вам "баригі" трішки профінансувати зкид на голову ворогів зависла в повітрі? Ок, без проблем - "баригі" обійдуться без таких "борцунов" з ними як Ви і будуть продовжувати тягнути лямку економічного фронту і допомагати ЗСУ.