Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98349835983698379838 ... 14690>
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 14:31

Wirująświatła написав:
  zxzx777 написав:Може зацікавить тих, хто "вирішує долю людства" на сторінках цього форуму.
Українці активно обговорюють виправдувальний вирок судді Зіньківського райсуду Полтавської області стосовно чоловіка, який ухилявся від явки до ТЦК та СП – суддя вказав, що закони, які регулюють призов, «є офертами від суб'єкта, що надає послуги з державного управління», а ТЦК не мають відповідних повноважень.
23 серпня 2023 р. Зіньківський районний суд Полтавської області в рамках кримінальної справи № 530/337/23, провадження 1-кп/530/72/23 (ЄДРСРУ № 112988151) встановив, що Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки не уповноваженні комплектувати Збройні Сили України, а Міністерство оборони України є органом приватного права.
https://bastion.tv/hto-keruye-ukrayinoyu_n57417

пан сенс сможете прокомментировать?

Не читав , киньте посилання на реєстр з текстом.

Треба для Вас враховувати лише позицію ВСУ
Востаннє редагувалось sens в П'ят 13 вер, 2024 14:43, всього редагувалось 1 раз.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 14:36

Letusrock написав:...............
Чи план лишається від весни 2022 незмінним "давайте просто будемо воювати"
...............

Не знаю, как по мне, то очевидно, что Зеленский готов к переговорам и только старается обеспечить лучшие условия.
Особенно это стало заметно после "Саммита мира", после которого он стал подчёркивать, что на 2-м саммите должна присутствовать РФ. До 1-го саммита он об этом не говорил. Да и его желание обязательно провести саммит ещё до конца года.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 14:39

Letusrock написав:Чи план лишається від весни 2022 незмінним "давайте просто будемо воювати"

Запропонуйти свій план?
РПВ, відкриття кордонів, щоб ви могли сїбатися, а потім хоч трава не рости????
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 14:53

Mimohod написав:
  flysoulfly написав:пуйлу треба вся(ну майже вся) Україна

Так, але не як насильство через окупацію, а як покірний сателіт. Тому цієї зими ми ще побачимо "звернення до народу України" у вигляді ракетних обстрілів енергетики. Я думаю що трое діб тотального блекаута, разморожені батареї та каналізація зламають самих впертих

Ну вас вже давно зламало, досить себе мучити - рушайте до росії.
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 14:58

ЛАД написав:
  flyman написав:.............
а хто пролюбив, Порошенко, чи ваш любімчик, який знав але готувався отріцатєльно?

Вы умнее Schmit, но недалеко ушли от него по другим параметрам.
Зеленский не мой "любимчик" и вы это прекрасно знаете по политветке еще с 2019.
Я голосовал за него, т.к. меня не устаивал "армовир", особенно 2-я и 3-я часть лозунга.
Кроме того я надеялся, что у него хватит мужества сопротивляться "рівню незламності громадської думки" и добиться мира с РФ. Но, к сожалению, он фактически продолжил политику Порошенко. Может быть, откладывал изменения на потом, но этого мы уже не узнаем. Результат есть.

якого, на вашу думку, миру він мав добитися? можете детально пояснити? особливо, якщо рф не збиралася ніякого миру добиватися, а хотіла знищити україну. невже це не очевидно? зе вже раз побачив мир в очах, до чого це призвело, зараз всі спостерігаємо. напевно, в якісь не ті очі дивився, чи зовсім не в очі.
те що .уйло топив на виборах за зе, не наводило ні наяку думку? і враховуючи, як .уйло звраз про зе висловлюється?
не подобався "армовір"? від дагів з чеченами та бурятами "армовір" більше подобається? ви все ще в пошуках "хароших русскіх"?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 14:59

Суд приговорил 39-летнего харьковчанина к трем годам заключения за уклонение от призыва на военную службу. Мужчине вручили повестку, однако не явился в Киевский районный ТЦК и СП, сообщили в Харьковской областной прокуратуре.

По данным следствия, уклонист получил повестку еще в декабре 2023 года. Все это время мужчина игнорировал поход в ТЦК, однако по решению ВВК, мужчина считается годным к военной службе.
.........
В то же время, вину мужчина не признал, в зале суда пытался лишь оправдать свое решение игнорировать повестку.

https://www.objectiv.tv/objectively/2024/09/13/ne-yavilsya-po-povestke-harkovchanin-poluchil-tri-goda-tyurmy-za-ignor-ttsk/
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:03

ЛАД написав:
  Wirująświatła написав:
  ЛАД написав:А я не спорю. Я просто спрашиваю.
Я себе не представляю Президента Украины, способного влиять хоть на Запад, хоть на РФ. По-моему, это по силам (в какой-то степени) разве что Президенту США.
задача непростая, но все другие задачи не проще.

Есть бизнесмены влиятельные, не напрямую так через кого-то, конечно это не бомж с мусорки. У президентов США и Китая недостаточно мотивации влиять на путина. Нужен доппинг, какие то уступки китайскому бизнесу например, предложение от которого невозможно отказаться. Но наверное шарить в этом нужно, чем бы мы могли быть полезны Китаю, чтобы Си остановил войну. А это уже компетенции. То есть нужен человек ими обладающий. Этот вариант куда реалистичнее чем посредничество Турции (проходили), минск-3 со сдачей территорий (кто гарантирует что через 3 года путин не нападёт снова), или что Запад нам даст столько оружия сколько мы просим. Собственно все варианты.

Полезны мы Китаю можем быть разве что в качестве страны-транзитёра.
Предложение, от которого невозможно отказаться, делается под дулом пистолета (условно).
Всё, что мы можем предложить Китаю, это транзит, земля и зерно. Так они это получат в любом случае. Кроме, вероятно, земли. Нужна ли она им? хз (хтозна).
Но вы уже заговорили о влиянии не на Запад или РФ, а о влиянии на Китай. Такое представляю себе ещё меньше. Страна с 30 млн vs страны с 1,5 млрд...

Може яку Роксолену?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:05

andrijk777 написав:
  Бетон написав: Именно поэтому война ещё минимум на 10 лет, пока жив путин. Скорее ближе к 15. 20е, 30е годы

Ні. Захід не буде так довго спонсорувати цю війну.
А без його спонсорства - ми програємо.
Саме тому я вважаю нам потрібно домовлятись зараз а не через 2 чи 5 років. Тому що через 2 чи 5 років Захід скаже "Все, хватить" і умови миру будуть приблизно рівні умовам капітуляції.

а як же те, що через 5 років будуть кращі переговорні умови чим через 2
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:06

sashaqbl написав:
  Letusrock написав:Чи план лишається від весни 2022 незмінним "давайте просто будемо воювати"

Запропонуйти свій план?
РПВ, відкриття кордонів, щоб ви могли сїбатися, а потім хоч трава не рости????

Ви ж мене збирались замінити бангладешцем у вишиванці (якщо памятаєте), то нахіба я вам тут здався?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:07

kyk написав:
  Mimohod написав:
  flysoulfly написав:пуйлу треба вся(ну майже вся) Україна

Так, але не як насильство через окупацію, а як покірний сателіт. Тому цієї зими ми ще побачимо "звернення до народу України" у вигляді ракетних обстрілів енергетики. Я думаю що трое діб тотального блекаута, разморожені батареї та каналізація зламають самих впертих

Ну вас вже давно зламало, досить себе мучити - рушайте до росії.

Он не расеянин и там не родился
Вас неработающее ВСЁ заставит попросить палку и лопату у Кулебы и "Вперёд!" или всё таки как то пробираться в страны где живут не в 19м веке?
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 98349835983698379838 ... 14690>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість