Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98409841984298439844 ... 14684>
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:11

detroytred написав:.............
Так а чому влада не може досягти-то?
Бо спирається на обивателів...
Яких і пропонується нахилити, примусити.

Фронтовики з задоволенням допоможуть...
А флери, песікоти і Ко рукоплесканням забезпечать підтримку та красиву обгортку.
.........

Любая власть "спирається на обивателів".
Гитлер начал войну после того, как навёл "порядок" внутри страны - подавил сопротивление тех, кто мог бы сопротивляться, улучшил жизнь обывателей (реально улучшил) заставил их поверить в величие фюрера. И только после этого смог "нахиляти, примушувати" и повести на войну. И к войне он готовился не один год, и не два.
Такой же пример можно было бы привести и со Сталиным.
У нас, как видите, "рукоплескання флерів, песікотів і Ко" не обеспечивают даже мобилизацию. А попытки привлечь к этому "примусу" армию, боюсь, дали бы обратный результат.
Диктатура не вводится во время войны, она создаётся заранее.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:15

lapay написав:
  detroytred написав:Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йти на дрібні поступки безкінечно.
Власне путло і приймав це відтермінування лише тому, що розраховував на нову владу, яка вже піде на принципові значні поступки -- а саме на формулу Штайнмаера.
Або хоч яку хформулу, хоч кого, хоч що, головне -- реалізацію Мінських угод. Не відтермінування, а вже реалізацію.

Так після Парижу, де Зе, начебто, намахав і прслав Пу, не було загострення на фронті. Навпаки, Пу зробив ставку на медведчукв, на політичну перемогу, як в Грузії. Канали брехали, рейтинги зростали, все йшло по плану. Але плани були і в Зе, план повторити шлях Пу до абсолютної влади: канали, олігархи, опозиція.
Ну і результат - Пу взбісиася, за кума, через рік підготовки почалась велика війна.

Може і так.

Але про те, що путло взбісився саме після Нормадського кидка, але дипломатично чи хитро грав на публіку роль, що начебто нічого жахливого не сталося --- звучало у багатьох експертів і знавців.
Він відсторонив від себе отого, як його там Козака чи як, бо його послуги при повномасштабці вже були ні до чого.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:18

ЛАД написав:
  detroytred написав:...........
Тобто Зе не виправдав очікувань оркостану (умовно кинув орків).
Але чомусь одразу не почав активно готуватися до великої війни.
Загадка лише в цьому.
Можна лише припустити, що вже його хтось нахлобучив... голослівними обіцянками, гарантіями, що великої війни не буде.
Зе схоже іскрєннє вірив в це...

Уже писал - к большой войне не готовятся за год-два (кроме случаев, когда страна и армия, в общем, готовы и надо только провести какие-то мобмероприятия в промышленности и армии).
Активизация подготовки к войне, по-моему, была невозможна - народ бы не понял и не согласился бы "затянуть пояса", голосовали за Зеленского не поэтому. Кроме того, такая активизация могла бы спровоцировать активизацию РФ и война могла бы начаться раньше.
/quote]
и это было бы хуже - _почему_? 🤔 - страна была бы менее готова? :D
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:20

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:вы прочитали только 1-й абзац?
Дальше сил не хватило?
П.3 не увидели? Где я писал о "поверненні Криму і Донбасу"?
Перечитайте.
И тот же вопрос к вам, что и к wild.tomcat - "что надо делать сегодня? Хоча б коротко."

Ну я якось оце прочитав, і зрозумів:
  ЛАД написав:Но если вкратце, то
1. в 2019-21 должен был добиться примерно такого мира как до 2014;

До 14 Крим і Донбас був українським.

"Такой мир, как до 2014", я не имел ввиду границы, а только отношения.
І пункт 3 я ПРОЧИТАВ.
Тому й питаю, які на вашу думку поступки мали бути?

Если вы прочитали п.3, то поняли, что я мог бы пойти на уступки по Донбассу. Соответственно, и по Крыму.
Щодо моєї думки - я недавно підписав контракт на 2 роки. Оце мій прогноз і очікування. Якщо виберуть Трампа - то нас злиють і все буде пофіг. А якщо Харіс продовжить політику Байдена - то ще кілька років протримаємось. Можливо навіть на день довше, ніж РФ.
Щодо держави: я готовий поступитися частиною територій. В обмін на гарантії існування держави: вступ в НАТО. Іншого шансу на виживання для нас я не бачу...

В принципе, понятно. Не буду доставать вас вашим же вопросом" "які на вашу думку поступки мають бути (допустимі)?"
Но, может быть не стоит ждать 2 года и гадать сможем мы "протриматися на день довше, ніж РФ"?
Через 2 года разрушений и смертей будет только больше.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:22

andrijk777 написав:
  Бетон написав: Именно поэтому война ещё минимум на 10 лет, пока жив путин. Скорее ближе к 15. 20е, 30е годы

Ні. Захід не буде так довго спонсорувати цю війну.
А без його спонсорства - ми програємо.
Саме тому я вважаю нам потрібно домовлятись зараз а не через 2 чи 5 років. Тому що через 2 чи 5 років Захід скаже "Все, хватить" і умови миру будуть приблизно рівні умовам капітуляції.

Перевожу, треба капітуліровати зараз

Вірно ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:27

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Не знаю, как по мне, то очевидно, что Зеленский готов к переговорам и только старается обеспечить лучшие условия.

Усі в Україні без виключення хочуть переговорів "на лучших условиях".
Тільки у песікота ці условия: кордони 91 + репарації від московії, а у мене, наприклад, кордони по сьогоднішній лінії вогню.

По-перше, я НІ-КО-ЛИ не писав про кордони 1991 року та репарації. Якщо таке знайдешь, пряму цитату, то я самозабанюсь )))

По-друге, з чого ти взяв, що Путін згодится на кордони по сьогоднішній лінії вогню ?
Путін чітко каже - що я сам собі записав в Конституцію то моє. Звільніть, дайте офіційні гарантії невступу в НАТО, дайте гарантії зменьшення ЗСУ і тільки тоді ... можливо ... буде РПВ, але це не точно
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:28

ЛАД написав:
  detroytred написав:.............
Так а чому влада не може досягти-то?
Бо спирається на обивателів...
Яких і пропонується нахилити, примусити.

Фронтовики з задоволенням допоможуть...
А флери, песікоти і Ко рукоплесканням забезпечать підтримку та красиву обгортку.
.........

Любая власть "спирається на обивателів".
Гитлер начал войну после того, как навёл "порядок" внутри страны - подавил сопротивление тех, кто мог бы сопротивляться, улучшил жизнь обывателей (реально улучшил) заставил их поверить в величие фюрера. И только после этого смог "нахиляти, примушувати" и повести на войну. И к войне он готовился не один год, и не два.
Такой же пример можно было бы привести и со Сталиным.
У нас, как видите, "рукоплескання флерів, песікотів і Ко" не обеспечивают даже мобилизацию. А попытки привлечь к этому "примусу" армию, боюсь, дали бы обратный результат.
Диктатура не вводится во время войны, она создаётся заранее.

За нєімєнієм графіні...

Спочатку. Спочатку влада спирається на активістів...
Влада вже є.
Активістами будуть військові та цивільні активісти.
Які вже потім "ліплять" з обивателів те, що треба.
Нехай і на деякий час.

На якийсь час можна зліпити навіть неможливе --- савецького челавєка...
Да воно не стале, але функцію виконує. Деякий час.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:29

andrijk777 написав:
  Бетон написав: Именно поэтому война ещё минимум на 10 лет, пока жив путин. Скорее ближе к 15. 20е, 30е годы

Ні. Захід не буде так довго спонсорувати цю війну.
А без його спонсорства - ми програємо.
Саме тому я вважаю нам потрібно домовлятись зараз а не через 2 чи 5 років. Тому що через 2 чи 5 років Захід скаже "Все, хватить" і умови миру будуть приблизно рівні умовам капітуляції.

раша не витримає 2-5 років. вона й зараз вже не дуже витримує...
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Але про те, що путло взбісився саме після Нормадського кидка, але дипломатично чи хитро грав на публіку роль, що начебто нічого жахливого не сталося --- звучало у багатьох експертів і знавців.
Він відсторонив від себе отого, як його там Козака чи як, бо його послуги при повномасштабці вже були ні до чого.

Не взбісився, а розчарувався. Поставив хрест на Зе, і зробив ставку на Ме. А коли Зе обнулив Ме, то прилетіла отвєтка, тільки не Зе, а всім нам.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:30

fox767676 написав:
  detroytred написав:
  fox767676 написав:..............
гадаю при ПАПі все обмежилось би анексіею ОРДЛО, ну може спробою вийти на адмінкордони

Що на це скажуть прихильники тези цілі, як "повного знищення України та українців"?

вибір 2019 ще далі понизив рейтинг України\українців як в очах путіна так і світового співтовариства до рівня бананової республіки
хоч якось рахуватися з такими не мало сенсу для світових хижаків
При Петрі все скінчилося би засіданням радбезу рф 22.02.2024 з рішенням про визнання і анексію ЛДНР. Можливо спробували б якусь новоросію в Маріуполі організувати

Непереконливо.
Ви все зводите до якихось "моральних" питань як то "рейтинг України\українців".
Якщо "рахуватися з такими не мало сенсу для світових хижаків", то чому б Путіну обмежуватися засіданням радбезу рф? Навпаки, треба нападати і захоплювати або, якнайменше, підкоряти.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 98409841984298439844 ... 14684>
Форум:
+ Додати
    тему