|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:38
холява написав: andrijk777 написав: Прохожий написав:Я ответил на ваш вопрос?
Ні. Сталін також хотів захопити усю Фінляндію.
Вот то дерьмо , которое вбросил детройт с фейсбука, у вас всех просто отключило мозг . Путину не нужна ни половина ни часть страны . Ему нужно все . Отдашь хоть немного -отберет все . Поверил хоть в чем то- скрутит и повесит за язык . По водимому некоторым перепуганным (идиотам ) думающих что они не воевали их не тронут , пришла мысль поверить и сдаться на милость напавшего , потому что они уже выстрадались ?! Ну нет . Вы обосравшиеся и не желающие защищать свою землю , свои дома , все то что у вас есть ,будете до кончины своей убирать снег и гавно . Такой удел рабов . Сдавшихся солдат- уничтожат , или кастрируют ....... пообщайтесь с военнопленными ....и тоже пошлют убирать снег и гавно . Успех ,,, , то что тебя посылают то на дронщика учиться ,то на "шахтера" , то на дрочильника , еще не означает что ты талантливая царапинка . От тебя просто избавляются , потому что ты доставало . Я тебя предупреждаю о скором убытии из части ....... куда ,расскажет с улыбкой командир ..... Всем остальным скажу так . Вас не пощадят , несмотря на ангельский характер . Боритесь до конца за свою жизнь и страну .
Ви не перекручуйте, як завжди-то. Детройт не вбросив, а розмістив. Не дерьмо, а думки. І не з якогось просто Фейсбука, а думки фронтовика, якщо не помиляюсь, не менше героїчного, ніж ви. Якщо не на порядки більше... Ви хоч можете хоч іноді не перебріхувати-то??? Це просто капець - що не рефлексія, то без брехні ну ніяк. Що ж ви все намагаєтесь усім рота затулити. Пишіть свої ... до схочу. Про племінників особливо цікаво буде почитати.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:42
andrijk777 написав:Америка, Канада, Польща, Німеччина. Я не знаю де краще. Вам потрібно спитати у тих що втекли - вони вам скажуть де краще.
Трошки холодного душу на панікерів у яких за кордоном все буде малина.... 1 СОЦІАЛЬНИЙ статус вашої сімї до третього покоління - завжди буде нижчим ніж соціальний статус місцевих ..в порівнянні з статусом який у вас є в Україні. Тобто тільки внуки отримають права на рівні з місцевими 2 Ваші матеріальні здобутки будуть вищими від аналогічних в Україні в абсолюних цифрах...і нижчими в порівнянні з іншими мешканцями тієї Держави куди ви приїдете. Розшифрую - в доларах ви заробите більше Але якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:43
Bobua написав:.............. П -- означає “послідовність”? Коли я пишу про схід і південь -- воюйте за Україну, або йдіть куди хочете -- з`являється нізвідки слово “непотріб”. А минає кілька днів, ще хтось пише “втратили то втратили”, і тут вже погані інші особи. Оті “активісти”. Які, ніби-то, не пускають... То пущать чи не пущать? От в чому питання? 🤔
Л - означає “логіка”? Я не говорю, что жители ЛДНР "самі все це й викликали з пекла". И точно так же не обвиняю в этом жителей "за Збручем". Хотел было написать подробный ответ, но слишком много писать. Потянет, как минимум, на приличную статью. Остыньте и подумайте сами, может поймете. А население "ЗУНР" не раз пережило оккупацию и с запада, и с востока. Как бы они не "відстрілювались".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:43
ЛАД написав: sergey_stasyuk555 написав: Успіх написав:Одним словом - тут багато позитиву на нашу користь!
аж 50 штук позитиву: За місяць ЗСУ отримали від Міноборони лише 50 дронів "Mavic 3T". Раніше їх постачання вимірялося тисячами, - Гудименко
Вот мне очень интересно, откуда молодший сержант ЗСУ у відставці та голова ГО "Українське об’єднання "Мрія" Юрій Гудименко знает объём поставок МО в ЗСУ. Насколько я понимаю, эти данные даже не дсп, а секретные.
не знаю звідки він знає і чи правда це. але до цього була заборона експорту дронів Китаєм, совпадєніє?
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:47
sergey_stasyuk555 написав:.......... За місяць ЗСУ отримали від Міноборони лише 50 дронів "Mavic 3T". Раніше їх постачання вимірялося тисячами, - Гудименко
.............. не знаю звідки він знає і чи правда це. але до цього була заборона експорту дронів Китаєм, совпадєніє?
Если причина в этом, то, может, не стоит обвинять МО?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:51
andrijk777 написав: wild.tomcat написав:типово  а по суті то? трохи змінимо запитання - тверезий сусід, сильніший за вас, вирішив віджати у вас і вашої сім'ї щось - телефон, планшет, ноут, телевізор, машину, квартиру, вирішив просто чмирити вас і вашу сім'ю, бо ви йому не подобаєтеся. ви будете з "этим просто жить и считаться". де саме межа у вище перерахованому, коли ви перестанете "просто жить и считаться"?
Майже усі адекватні люди поступлять так: будуть чинити опір, дзвонити в поліцію, і т.д. Але якщо нічого не поможе то продадуть/обміняють квартиру і переїдуть в іншу. Тільки неадеквати будуть боротись з ним до кінця.
Мене при цих аналогіях про дружину, сусіда, постійно цікавить питання до тих, хто його задає з дивану: ви, коли отаке, на форумах строчите та бізнесом переймаєтесь, ви робите саме вкрай необхідне на момент -- безпосередньо б'єтесь з сусідом, який (оте описане з вами, дружиною робить)? А зараз саме вкрай необхідні вмотивовані добровільці. Крапка. Рази три вже питав. Відповідей нема жодної. Треба якось визначитися: або є, або нема отакої аналогії.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:53
budivelnik написав: andrijk777 написав:Америка, Канада, Польща, Німеччина. Я не знаю де краще. Вам потрібно спитати у тих що втекли - вони вам скажуть де краще.
Трошки холодного душу на панікерів у яких за кордоном все буде малина.... 1 СОЦІАЛЬНИЙ статус вашої сімї до третього покоління - завжди буде нижчим ніж соціальний статус місцевих ..в порівнянні з статусом який у вас є в Україні. Тобто тільки внуки отримають права на рівні з місцевими 2 Ваші матеріальні здобутки будуть вищими від аналогічних в Україні в абсолюних цифрах...і нижчими в порівнянні з іншими мешканцями тієї Держави куди ви приїдете. Розшифрую - в доларах ви заробите більше Але якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших
Знаю достаточно людей, уехавших на Запад (в разные страны) и не слышал от них жалоб на низкий социальный статус. Хотя вполне могу поверить, что "якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших". Но это большая проблема/горе? Это всё-таки не "кінець списку найбідніших". P.s. А малины там, конечно, не будет. Так же, как не было её для украинцев, массово эмигрировавших 100 лет назад в Канаду.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:56
ЛАД написав: sergey_stasyuk555 написав:.......... За місяць ЗСУ отримали від Міноборони лише 50 дронів "Mavic 3T". Раніше їх постачання вимірялося тисячами, - Гудименко
.............. не знаю звідки він знає і чи правда це. але до цього була заборона експорту дронів Китаєм, совпадєніє?
Если причина в этом, то, может, не стоит обвинять МО?
Варто звинувачувати і мо, і зе-владу. Громадянин зеленський анонсував на 2024 рік мільйон лише ФПВ-дронів від держави (з кітайських комплектуючих). Також громадянин зеленський своїм указом чи наказом створив окремий вид військ - безпілотних систем. Знов таки з китайських комплектуючих. А китайці підгадили: заборонили експорт компонентів. Вина зе-влади, що вона як завжди не мала плану Б. Вина зе-влади в тому, що вона сподівалася на придбання компонентів у потенційного союзника московії (а варіанта Б нема, пам'ятаєте?). Вина зе-влади в тому, що за 2,5 роки великої війни не спромоглися налагодити виробництво двигунів, рам, пропелерів та електроніки для іграшкових дронів. Космічні технології...
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:58
detroytred написав:Детройт не вбросив, а розмістив. Не дерьмо, а думки. І не з якогось просто Фейсбука, а думки фронтовика, якщо не помиляюсь, не менше героїчного, ніж ви. Якщо не на порядки більше... Ви хоч можете хоч іноді не перебріхувати-то??? Це просто капець - що не рефлексія, то без брехні ну ніяк.
Я ЗОВСІМ не герой . Я навіть здригався , як прилітало , я виконував свою роботу .Я досі пострилів лякаюсь . Мені страшно було коли привозили , чи я їхав за хлопцями з мінно-вибуховими , з ВЧМТ чи ЗЧМТ .... акубаротравмой .... це завжди страшно Но ніколи не здавався . Ти повинен виконувати все що треба по службовим обов,язкам . Як ти чогось не зробиш то поставиш під загрозу життя людини .Розумієте ,ДУХ ? Той хлопець що писав -здався . ВСЕ . Він , на вашу думку герой ,завбільше мене .Ваабче не проблема . Ви ж не взяли пост солдата що готов до кінця відстоювати Україну ? Ви взяли пост чоловіка , який здався . І не треба писати що я перекрутив .... Ви затащили лайно
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 16 вер, 2024 16:59
ЛАД написав: budivelnik написав: andrijk777 написав:Америка, Канада, Польща, Німеччина. Я не знаю де краще. Вам потрібно спитати у тих що втекли - вони вам скажуть де краще.
Знаю достаточно людей, уехавших на Запад (в разные страны) и не слышал от них жалоб на низкий социальный статус. Хотя вполне могу поверить, что "якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших". Но это большая проблема/горе? Это всё-таки не "кінець списку найбідніших".
1 Ви спілкувались з яким відсотком людей виїхавшим на Захід? 2 Коли Ви особисто зробите якусь дурницю.. а - як часто ви про це розповідаєте б - який відсоток розповідей про цю дурницю в різних груп? Звідси висновок На цьому і будується фантазія про супер-пупер життя на Заході і дуже погане життя в Україні... Як приклад 1 Хто з тут присутніх вважав що в Україні 2000-2024 років населення живе КРАЩЕ ніж в педерації? 2 Хто з тут присутніх у випадку потрапляння в зону бойових дій - крав би унітази і холодильники? а багаті педераційники - крадуть..при чому через наші терени ВЖЕ пройшло близько 1 млн педераційників..і щось ніхто серед них не бачив таких які б не крали унітази.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1