Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98869887988898899890 ... 14651>
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:38

холява написав:
  andrijk777 написав:
  Прохожий написав:
Я ответил на ваш вопрос?

Ні. Сталін також хотів захопити усю Фінляндію.

Вот то дерьмо , которое вбросил детройт с фейсбука, у вас всех просто отключило мозг .

Путину не нужна ни половина ни часть страны . Ему нужно все .
Отдашь хоть немного -отберет все .
Поверил хоть в чем то- скрутит и повесит за язык .

По водимому некоторым перепуганным (идиотам ) думающих что они не воевали их не тронут , пришла мысль поверить и сдаться на милость напавшего , потому что они уже выстрадались ?!

Ну нет .
Вы обосравшиеся и не желающие защищать свою землю , свои дома , все то что у вас есть ,будете до кончины своей убирать снег и гавно .
Такой удел рабов .
Сдавшихся солдат- уничтожат , или кастрируют ....... пообщайтесь с военнопленными ....и тоже пошлют убирать снег и гавно .
Успех ,,, , то что тебя посылают то на дронщика учиться ,то на "шахтера" , то на дрочильника , еще не означает что ты талантливая царапинка .
От тебя просто избавляются , потому что ты доставало .
Я тебя предупреждаю о скором убытии из части ....... куда ,расскажет с улыбкой командир .....

Всем остальным скажу так .
Вас не пощадят , несмотря на ангельский характер .

Боритесь до конца за свою жизнь и страну .

Ви не перекручуйте, як завжди-то.
Детройт не вбросив, а розмістив. Не дерьмо, а думки.
І не з якогось просто Фейсбука, а думки фронтовика, якщо не помиляюсь, не менше героїчного, ніж ви. Якщо не на порядки більше...

Ви хоч можете хоч іноді не перебріхувати-то???
Це просто капець - що не рефлексія, то без брехні ну ніяк.

Що ж ви все намагаєтесь усім рота затулити.
Пишіть свої ... до схочу.
Про племінників особливо цікаво буде почитати.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:42

andrijk777 написав:Америка, Канада, Польща, Німеччина. Я не знаю де краще. Вам потрібно спитати у тих що втекли - вони вам скажуть де краще.
Трошки холодного душу на панікерів у яких за кордоном все буде малина....
1 СОЦІАЛЬНИЙ статус вашої сімї до третього покоління - завжди буде нижчим ніж соціальний статус місцевих ..в порівнянні з статусом який у вас є в Україні.
Тобто тільки внуки отримають права на рівні з місцевими
2 Ваші матеріальні здобутки будуть вищими від аналогічних в Україні в абсолюних цифрах...і нижчими в порівнянні з іншими мешканцями тієї Держави куди ви приїдете.
Розшифрую - в доларах ви заробите більше
Але якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:43

Bobua написав:..............
П -- означає “послідовність”?

Коли я пишу про схід і південь -- воюйте за Україну, або йдіть куди хочете -- з`являється нізвідки слово “непотріб”.

А минає кілька днів, ще хтось пише “втратили то втратили”, і тут вже погані інші особи. Оті “активісти”. Які, ніби-то, не пускають...

То пущать чи не пущать? От в чому питання? 🤔

Л - означає “логіка”?
Я не говорю, что жители ЛДНР "самі все це й викликали з пекла". И точно так же не обвиняю в этом жителей "за Збручем".
Хотел было написать подробный ответ, но слишком много писать. Потянет, как минимум, на приличную статью. :)
Остыньте и подумайте сами, может поймете.
А население "ЗУНР" не раз пережило оккупацию и с запада, и с востока. Как бы они не "відстрілювались".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:43

ЛАД написав:
  sergey_stasyuk555 написав:
  Успіх написав:Одним словом - тут багато позитиву на нашу користь!

аж 50 штук позитиву:
За місяць ЗСУ отримали від Міноборони лише 50 дронів "Mavic 3T". Раніше їх постачання вимірялося тисячами, - Гудименко

Вот мне очень интересно, откуда молодший сержант ЗСУ у відставці та голова ГО "Українське об’єднання "Мрія" Юрій Гудименко знает объём поставок МО в ЗСУ.
Насколько я понимаю, эти данные даже не дсп, а секретные.

не знаю звідки він знає і чи правда це.
але до цього була заборона експорту дронів Китаєм,
совпадєніє?
sergey_stasyuk555

Подякував: 36 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:47

sergey_stasyuk555 написав:..........
За місяць ЗСУ отримали від Міноборони лише 50 дронів "Mavic 3T". Раніше їх постачання вимірялося тисячами, - Гудименко

..............
совпадєніє?

Если причина в этом, то, может, не стоит обвинять МО?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:51

andrijk777 написав:
  wild.tomcat написав:типово :D а по суті то? трохи змінимо запитання - тверезий сусід, сильніший за вас, вирішив віджати у вас і вашої сім'ї щось - телефон, планшет, ноут, телевізор, машину, квартиру, вирішив просто чмирити вас і вашу сім'ю, бо ви йому не подобаєтеся. ви будете з "этим просто жить и считаться". де саме межа у вище перерахованому, коли ви перестанете "просто жить и считаться"?

Майже усі адекватні люди поступлять так: будуть чинити опір, дзвонити в поліцію, і т.д. Але якщо нічого не поможе то продадуть/обміняють квартиру і переїдуть в іншу.
Тільки неадеквати будуть боротись з ним до кінця.

Мене при цих аналогіях про дружину, сусіда, постійно цікавить питання до тих, хто його задає з дивану: ви, коли отаке, на форумах строчите та бізнесом переймаєтесь, ви робите саме вкрай необхідне на момент -- безпосередньо б'єтесь з сусідом, який (оте описане з вами, дружиною робить)?
А зараз саме вкрай необхідні вмотивовані добровільці. Крапка.

Рази три вже питав.
Відповідей нема жодної.
Треба якось визначитися: або є, або нема отакої аналогії.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:53

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:Америка, Канада, Польща, Німеччина. Я не знаю де краще. Вам потрібно спитати у тих що втекли - вони вам скажуть де краще.
1 СОЦІАЛЬНИЙ статус вашої сімї до третього покоління - завжди буде нижчим ніж соціальний статус місцевих ..в порівнянні з статусом який у вас є в Україні.
2 Ваші матеріальні здобутки будуть вищими від аналогічних в Україні в абсолюних цифрах...і нижчими в порівнянні з іншими мешканцями тієї Держави куди ви приїдете.
Але якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших

Знаю достаточно людей, уехавших на Запад (в разные страны) и не слышал от них жалоб на низкий социальный статус.
Хотя вполне могу поверить, что "якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших". Но это большая проблема/горе? :shock:
Это всё-таки не "кінець списку найбідніших".

P.s. А малины там, конечно, не будет. Так же, как не было её для украинцев, массово эмигрировавших 100 лет назад в Канаду.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:56

ЛАД написав:
  sergey_stasyuk555 написав:..........

..............
совпадєніє?

Если причина в этом, то, может, не стоит обвинять МО?

Варто звинувачувати і мо, і зе-владу. Громадянин зеленський анонсував на 2024 рік мільйон лише ФПВ-дронів від держави (з кітайських комплектуючих). Також громадянин зеленський своїм указом чи наказом створив окремий вид військ - безпілотних систем. Знов таки з китайських комплектуючих. А китайці підгадили: заборонили експорт компонентів.
Вина зе-влади, що вона як завжди не мала плану Б. Вина зе-влади в тому, що вона сподівалася на придбання компонентів у потенційного союзника московії (а варіанта Б нема, пам'ятаєте?). Вина зе-влади в тому, що за 2,5 роки великої війни не спромоглися налагодити виробництво двигунів, рам, пропелерів та електроніки для іграшкових дронів. Космічні технології...
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:58

detroytred написав:Детройт не вбросив, а розмістив. Не дерьмо, а думки.
І не з якогось просто Фейсбука, а думки фронтовика, якщо не помиляюсь, не менше героїчного, ніж ви. Якщо не на порядки більше...

Ви хоч можете хоч іноді не перебріхувати-то???
Це просто капець - що не рефлексія, то без брехні ну ніяк.

Я ЗОВСІМ не герой .
Я навіть здригався , як прилітало , я виконував свою роботу .Я досі пострилів лякаюсь .

Мені страшно було коли привозили , чи я їхав за хлопцями з мінно-вибуховими , з ВЧМТ чи ЗЧМТ ....
акубаротравмой .... це завжди страшно
Но ніколи не здавався . Ти повинен виконувати все що треба по службовим обов,язкам . Як ти чогось не зробиш то поставиш під загрозу життя людини .Розумієте ,ДУХ ?

Той хлопець що писав -здався . ВСЕ .
Він , на вашу думку герой ,завбільше мене .Ваабче не проблема .
Ви ж не взяли пост солдата що готов до кінця відстоювати Україну ?
Ви взяли пост чоловіка , який здався .
І не треба писати що я перекрутив ....

Ви затащили лайно
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 16 вер, 2024 16:59

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
Знаю достаточно людей, уехавших на Запад (в разные страны) и не слышал от них жалоб на низкий социальный статус.
Хотя вполне могу поверить, что "якщо заробляючи в гривнях Ви входили в кінець списку з 10% найбагатших - то в еміграції в доларах ви потрапите в кращому випадку в кінець списку з 20% найбагатших". Но это большая проблема/горе? :shock:
Это всё-таки не "кінець списку найбідніших".
1 Ви спілкувались з яким відсотком людей виїхавшим на Захід?
2 Коли Ви особисто зробите якусь дурницю..
а - як часто ви про це розповідаєте
б - який відсоток розповідей про цю дурницю в різних груп?

Звідси висновок
На цьому і будується фантазія про супер-пупер життя на Заході і дуже погане життя в Україні...
Як приклад
1 Хто з тут присутніх вважав що в Україні 2000-2024 років населення живе КРАЩЕ ніж в педерації?
2 Хто з тут присутніх у випадку потрапляння в зону бойових дій - крав би унітази і холодильники?

а багаті педераційники - крадуть..при чому через наші терени ВЖЕ пройшло близько 1 млн педераційників..і щось ніхто серед них не бачив таких які б не крали унітази.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 98869887988898899890 ... 14651>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему