|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 16 вер, 2024 15:09
flysoulfly написав:  для мене є незрозумілий нюанс у розповіді с 19:56 - Шозанах 
При изменениях планировки и внесении изменений в техпаспорт происходит новая регистрация объекта недвижимости с новыми характеристиками. Срок 3 года действует с момента последней регистрации
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 376 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 вер, 2024 08:36
Небольшой совет тем, кто читает, не пишет и не может продать новострой. Делайте ремонт. Те, кто покупают по е оселе, заезжают сейчас. Этот совет помог знакомому пихнуть две квартиры после почти года простоя
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 вер, 2024 08:49
kingkongovets написав:не хочу розповідати зайвих «ак... історій», але хтось ще помітив доволі агресивний інтерес іноземних «інвесторів» до житлових обʼєктів в преміальних сталінках та капітально відремонтованих дореволюцііних будинків в Печерському та Шевченківському районах?
Підтверджую - біля стадіону та царських будинків чутно тільки англійську мову, ще оті шейхи всі двори в сталінках заставили своїми ламборджині Бачив бабку що відбивалася від араба зі словами - не потрібні мені твої пʼятсот тисяч басурманін Щось намічається)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:01
Бетон написав:Небольшой совет тем, кто читает, не пишет и не может продать новострой. Делайте ремонт. Те, кто покупают по е оселе, заезжают сейчас. Этот совет помог знакомому пихнуть две квартиры после почти года простоя
ваша оценка, сколько сейчас обойдется сделать ремонт 1к (40м) с мебелями из практики (так что б прилично, понравилось покупателям и без золотых унитазов)
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:02
Velz написав:serg1974 я мабуть гілкою помилився. мене цікавить пасивний прибуток, але мабуть нерухомість в Киеві теж не те. Конкуренція страшна,якщо на ОЛХ подивитися, і ціни низькі. А те,що це надійно-зараз би не сказав. Уламки, налоги нові введуть, а то ще і гірше щось. Ну і шо робити? Я вираховую шкалу гіпотетичне життя-"котлета",і на жаль не хвате. Ну це якщо хуйло дрона на хату не кине, тоді все закінчится. Бо жити погано то краще не жити,з моеї точки зору. Добре, піду мабуть краще про біток спитаю, тут читав форумчанин аирмакс зайшов по 23 и довго хвилювався коли 19 було, цікаво,чи видержав характер і на скільки вийшов, якщо на 50+ то пару таких операцій і мені доволі.
Під час війни краще сидіти у кеші і це стосується не тільки Дніпра
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:04
cherchiltank написав: Velz написав:serg1974 я мабуть гілкою помилився. мене цікавить пасивний прибуток, але мабуть нерухомість в Киеві теж не те. Конкуренція страшна,якщо на ОЛХ подивитися, і ціни низькі. А те,що це надійно-зараз би не сказав. Уламки, налоги нові введуть, а то ще і гірше щось. Ну і шо робити? Я вираховую шкалу гіпотетичне життя-"котлета",і на жаль не хвате. Ну це якщо хуйло дрона на хату не кине, тоді все закінчится. Бо жити погано то краще не жити,з моеї точки зору. Добре, піду мабуть краще про біток спитаю, тут читав форумчанин аирмакс зайшов по 23 и довго хвилювався коли 19 було, цікаво,чи видержав характер і на скільки вийшов, якщо на 50+ то пару таких операцій і мені доволі.
Під час війни краще сидіти у кеші і це стосується не тільки Дніпра
кэш сьедает аренда
-
Олежан
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:04
Олежан написав: Бетон написав:Небольшой совет тем, кто читает, не пишет и не может продать новострой. Делайте ремонт. Те, кто покупают по е оселе, заезжают сейчас. Этот совет помог знакомому пихнуть две квартиры после почти года простоя
ваша оценка, сколько сейчас обойдется сделать ремонт 1к (40м) с мебелями из практики (так что б прилично, понравилось покупателям и без золотых унитазов)
Не делайте меблі. Главное, дать возможность покупателю ощущение возможности жить. Мебель съест бюджет и не понравится и т.д. последний десяток квартир продано именно так 40м2 = 15 куе
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:07
но кухню надо ставить?
-
Олежан
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:10
Бетон написав: Олежан написав: Бетон написав:Небольшой совет тем, кто читает, не пишет и не может продать новострой. Делайте ремонт. Те, кто покупают по е оселе, заезжают сейчас. Этот совет помог знакомому пихнуть две квартиры после почти года простоя
Не делайте меблі. Главное, дать возможность покупателю ощущение возможности жить. Мебель съест бюджет и не понравится и т.д. последний десяток квартир продано именно так 40м2 = 15 куе
кстати, с другой стороны если посчитать: можно поставить мебеля. сдать в аренду в год получить +$6к сдавать 3 года ====== +18к с аренды +5% от стоимости на экономии налогов +несколько десятков тыщ долл с продажи как разница покупки-продажи ВОПРОС: ЧТО ИЗ ГОТОВОГО СЕЙЧАС МОЖНО СМОТРЕТЬ НА ПОКУПКУ? ГДЕ ЕСТЬ ЗАЗОР?
Востаннє редагувалось Олежан в Вів 17 вер, 2024 09:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Олежан
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 вер, 2024 09:12