Бетон написав:Всіх вітаю. Ну хоч щось добре влада зробила для своїх громадян
⚡️ Рада проголосувала у першому читанні за законопроєкт про збільшення податків на 58 мільярдів гривень у цьому році та 137 мільярдів в наступному, повідомив нардеп Железняк.
✅ Рішення підтримали 241 нардеп.
Воювати ти не хоч. Платити тим, хто воює - ти не хоч...
Пів мільона наліком в касу відніс на угоді. Ви стверджуєте що я заплатив тим, хто воює? Чи це сатира?
Бетон написав:Всіх вітаю. Ну хоч щось добре влада зробила для своїх громадян
⚡️ Рада проголосувала у першому читанні за законопроєкт про збільшення податків на 58 мільярдів гривень у цьому році та 137 мільярдів в наступному, повідомив нардеп Железняк.
✅ Рішення підтримали 241 нардеп.
"Все для фронту, все для перемоги!" - так і повинна зараз діяти влада. Тиловим платникам податків взагалі гріх скиглити, навіть безприбуткова робота не йде ні в яке порівняння з ризиком життям на фронті.
Словом "Все" ви підкреслили, що Все отдамо ми, звичані громадяни. А ви, мільони чиновників, депутатів, суддів за ці гроші подвищили собі премії, зарплати
"отримувати премії до 40% від окладу на місяць: про це йдеться у проєкті держбюджету-2025"
ЛАД написав:Может, вы и правы. Хорошо, если так. Грузинскую войну посмотрел, но там такой разброс цифр, что нет смысла что-то оценивать.
Розкид цифр так, але співвідношення вбитих/поранених +/- зберігається. І зверніть увагу, я коментую співвідношення вбитих/поранених для кожної зі сторін, але не коментую співвідношення втрат між сторонами...
Да я понял. Но "співвідношення вбитих/поранених" сильно меняется даже для одной стороны. Например, для России:
По предварительным данным замначальника Генштаба ВС РФ, на 13 августа потери российских военнослужащих составляли 74 человека погибшими, 19 пропавшими без вести, 171 — ранеными[258]. По данным главного военного прокурора РФ С. Н. Фридинского, на 3 сентября потери военнослужащих составили 71 человек погибшими и 340 — ранеными
По одним цифрам соотношение 1:2,3, по другим - 1:4,8.
По состоянию на середину 2009 года официальная информация о потерях российских войск оставалась противоречивой: в феврале замминистра обороны РФ заявил, что погибли 64 военнослужащих (согласно пофамильному списку), 3 пропали без вести и 283 получили ранения[292]. Однако в августе заместитель министра иностранных дел Григорий Карасин заявил о 48 погибших и 162 раненых[24]. Причины такого расхождения в цифрах неизвестны
Опять соотношение 1:4,4 или 1:3,3. И какой из этих 4 цифр верить?
Так я його і не «жрав»)) Хто заважає їсти борщ, солянку, гречу з курочкою, пюрешку з рибкою, рис з відбивною. Його ж контрафактом не підміниш. А «масло», «ковбаса», «згущенка» на столах так і лишалось.. його і коти не хотіли їсти.
хотаба целый день будет хорошее настроение
Може трохи і довше..
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 17 вер, 2024 16:15, всього редагувалось 1 раз.
барабашов написав:... Ссылку на пост в телеге как Ангел добавить не могу, я не член частного канала, но в целом вы как защитник всех этих Ахметовских и примкнувших к ним одобряете отдых потенциальных штурмовиков и их жён, потенциальных полковых дырок для расслабления Успихов? Киля Тищенко кстати шо там, присел и в наш Вагнер для амнистии вступил или жрёт митболлы у «Велюрке» по прежнему???
по-перше, я не захисник Ахметова - не повторюйте дурню інших
звісно, такі випадки обурюють суспільство. що неприпустимо - це коли під виглядом робочої поїздки відпочивають держслужбовці. й рівень статків теж питання - але такі ж статки були й до війни? з корупцією треба боротися, підтримую подивимось на наслідки цієї ситуації...
На зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) Кирило Буданов розказав про стан російського озброєння, економіки і суспільства. Зокрема він зазначив, що кінець 2025-початок 2026 року Росія вважає ключовим для власної перемоги у війні проти України. .......... За даними очільника ГУР, Росія вже вичерпала всі радянські запаси озброєння, але водночас вийшла на серйозний рівень у деяких позиціях нового виробництва.
Зокрема, росіяни зробили суттєвий прогрес у виробництві ракетних комплексів "Іскандер", а також в кілька разів збільшили виробництво керованих авіабомб ......... У плані РФ на 2024 рік також виробництво 12 новітніх винищувачів Су-57.
"Це не такі великі цифри, техніки в зоні бойових дій – це нічого", - вважає Буданов.
https://www.bbc.com/ukrainian/articles/ckg2j538yxeo "12 новітніх винищувачів Су-57", действительно, не очень много. Но за год. Мы радуемся получению 6 F-16. За 2,5 года. Правда, Буданов трошки лукавит. СУ-57 "в зоні бойових дій" не очень нужен. Он может работать с большой дальности.
Су-57 ― найсучасніший винищувач Москви, який може використовувати для ударів ракети Х-59 та Х-69. Кодове ім'я НАТО - Felon, тобто "Злочинець" ............... Винищувач призначений для знищення всіх видів повітряних цілей у далеких і ближніх боях, враження наземних, надводних цілей з подоланням систем ППО супротивника та моніторингу повітряного простору на великій відстані від місця базування.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 17 вер, 2024 16:22, всього редагувалось 1 раз.