а з приводу корупції - де були б всі наші закордонні ухилянти, якби не було корупції? навряд чи хтось через Тису...
То «правильна» корупція. Во благо.
|
|
![]() Теоретично повинно було бути так: закрили тему яєць таким чином, аби іншим подібним не було охоче і головне - щоб контроль над ними був. Але маємо, наприклад: *Бізнесмен з Прикарпаття постачав у військові частини сурогат маргарину замість вершкового масла (ФОТО) 17.09.2024 13:28 Сума завданих державному бюджету збитків сягла більше пів мільйона гривень* Ну виявили оцього. Наступного. І що? Зухвалість отакої корупції! Вона фактично вказує -- да таких ще купа куп є... Якщо можна наважитися отак відкрито спробувати нажухувати на півмільйона. Отже кожен "зампотил", хто отримував це *масло* в частину, чудово розумів, що це маргарин... По буквах -- яйця по 17 -- да це тільки по паперам можна побачити. Нормальне яйце їсть вояк. А маргарин в роті відчувається кожним. Отримує його кожен начпрод. І це маргарин в шлунок вояку! 20 тисяч упаковок. Тобто вже прямо в пику... І це ПІСЛЯ яєць по 17. Ще й навіть отой маргарин невідомого походження... До тих півмільйона збитків державі можна додати збитки від "покращення" здоров'я вояків. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 17 вер, 2024 15:37, всього редагувалось 1 раз.
![]()
![]() Схоже ви думаєте що більш нічого командиру робити лиш переписки читати. В нас не совєтський союз з глобальною каральною машиною. Коли кругом сексоти. Участковий в кожному селі, дитяча кімната міліції, витрєзвітєлі, військовий облік на підприємствах, військовий облік в жеках. Цього ж всього нема. Кругом економія. ![]() detroytred
Там не так і просто ламати цю систему. В Чорнобаівскій льотній їдальні роками годували маргарином замість масла, сирним продуктом замість сиру, а копчена ковбаса була з невідомо чого. Годувала приватна фірма «Артек-Союз» , яка вигравала тендери на найвищому рівні , і годувала вона військових чи не на всьому півдні держави. Я пробував трохи повоювати. Розмовляв з тиловиками, нач.продом частини. По паперам і по маркуванню ящиків - це масло, сир , ковбаса, все по ДСТУ. Він каже «я не можу не прийняти, як я доведу що воно не правильне?» Замовляти експертизи, хто їх оплатить? І це ніяк не нагне Артек -Союз, бо саме цю партію може і замінять, а завтра привезуть таку ж. Бо це все схоплено на самому високому рівні в МО. Хто зараз годує Чорнобаївську бригаду армійської авіації - не знаю)) ![]() З цим беззаперечно згоден. Труднощі при боротьбі з цією системою, коли низи бажають поборотися. Мій посил базувався на - після яєць по 17 (щось повинно було відбутися). Зверху, тобто будь-яка перевірка зверху (яка має доступ до усих паперів, ізначальних в ланцюзі .... і ніякі експертизи не знадобляться. Хоча і їх вона може замовити) виявить такі порушення легко.
![]() Депутати Філатова потрапили в новий скандал: заїдали патріотичні пісні омарами з просєко на Мальдівах Депутати мера Дніпра Філатова потрапили в новий скандал: замість участі в міжнародній конференції з питань відбудови міста, вони разом з дружинами та подругами поїхали на відпочинок на лакшері курорт на Мальдівах. На відео – голова фракції Філатова Сергій Пустовий та його дружина. У Філатова Пустовийвирішує земельні питання. Тут же ще один депутат від тієї ж «Пропозиції» Євген Кривошеєв з дружиною Ольгою. Вона вбралася укоштовностіна суму понад €50 000 (Van Cleefкольє - €12 900,браслети – €6600 та €4950, Cartie за €14 400, та сережки за €4450). Мабуть, все подарунки чоловіка, який також відповідає у Філатова за землю та будівництво. Відео на телефон знімає ще один депутат Дніпровської міськради Каміль Примаков з «Євросолідарності» у годиннику Rolex Skydwellerза $25 000. Його дружина Оксана вдягнена у браслети Сartier Love, Petit Modele, Pave. Вартість її «вбрання» – понад €150 000. Поки справжні патріоти воюють, ці «герої» з команди Філатова співають патріотичних пісень, заїдаючи омарами з просєко на лакшері курорті Vakkaru Maldives. До речі, «відрядження» їм підписував особисто мер. Україна🇺🇦 Ссылку на пост в телеге как Ангел добавить не могу, я не член частного канала, но в целом вы как защитник всех этих Ахметовских и примкнувших к ним одобряете отдых потенциальных штурмовиков и их жён, потенциальных полковых дырок для расслабления Успихов? Киля Тищенко кстати шо там, присел и в наш Вагнер для амнистии вступил или жрёт митболлы у «Велюрке» по прежнему??? Востаннє редагувалось барабашов в Вів 17 вер, 2024 15:50, всього редагувалось 1 раз.
|
|