Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1011910120101211012210123 ... 14630>
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:10

Faceless написав:.........
А ви чекали якийсь особливий менталітет? В армію не інопланетян набирають. Це такі ж самі люди, які жили з вами поряд, з якими ви перетиналися в транспорті і магазинах. Ніякого магічного перетворення під час бзвп не стається, ні аристократизму ні єдинорогів з лужайками з нізвідки не набирається

Вы правы.
Но всё же совместная работа, тем более, в тяжёлых и опасных условиях должна бы накладывать отпечаток и хотя бы частично менять менталитет.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:11

Дивне призначення.
Не заступника, не начштаба, а бувшого комбрига з посади "начальника відділу управління фізкультурно-спортивної реабілітації управління фізичної культури Командування підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України" на бригаду, яка знаходиться в отакому складному становищі.
https://apostrophe.ua/ua/news/society/2 ... ogo/331302
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 29 вер, 2024 19:12, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:12

Простий приклад

detroytred написав:
  Успіх написав:Wirująświatła
Ні, ну я от якось пробував рахувати))
То добрих людей виявилось більше, ніж дибілів))
Скажімо 7-8 проти 4-5 :mrgreen:
А решта всі нейтральні - одні з нахилом до дибілів, інші - з нахилом до нормальних :D

Проблема в тому, що навіть невелика кількість мудаків спотворює всю спільноту.
Як ложка дьогтю бочку меду.

А вказане вами співвідношення, то і овсі капець.
Так розумієте, що інколи достатньо 1-2 дибіла, щоб наговрили куєти, яка потім місяцями тягнеться...
Типу, в них такі жарти🤦🏻

Або он просто, є собі такий на Марсі старшина, який видає продукти, форму(як в сезон дають) ну і за паливом може поїхати...(отака в нього "непезпечна" робота) - так от, як видає продукти, то майже кожному другому каже/кляне: "я вас понагодовую! Поприходять вічно голодні!"
А як хтось питає, чи є те, чи те.
Миттєво відповідає/буркоче: "В магазині є!"
І вічно рожа недовольна в нього...
І вічно стогне "як мене то всьо з@іпало!"
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 29 вер, 2024 19:27, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:20

"План перемоги" – слова, які у вересні 2024-го напередодні та під час візиту Володимира Зеленського до США регулярно лунали в інформпросторі. The Economist пропонує свій погляд на те, яким має бути цей план, і що мають зробити Україна і Захід, щоб переломити хід війни.

З дозволу редакції The Economist пропонуємо читачам УП переклад статті.
https://www.pravda.com.ua/articles/2024/09/29/7477137/
УП під Соросом.
Під ким Економіст хз.
Але розміщує саме цей план.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:22

Успіх написав:......
Так я думав, що війна більш "здружує"/об'єднує людей!
Що "брат за брата", а "побратим за побратима" і т.п.
............

Война сама по себе ничего не меняет.
Совместно пережитые невзгоды обычно да. Хотя бывает и наоборот.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
А ви чекали якийсь особливий менталітет? В армію не інопланетян набирають. Це такі ж самі люди, які жили з вами поряд, з якими ви перетиналися в транспорті і магазинах. Ніякого магічного перетворення під час бзвп не стається, ні аристократизму ні єдинорогів з лужайками з нізвідки не набирається

Вы правы.
Но всё же совместная работа, тем более, в тяжёлых и опасных условиях должна бы накладывать отпечаток и хотя бы частично менять менталитет.
Це ви мабуть про злагодження. Його треба наробляти, а якщо стрибати між підрозділами то зробити складно
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:23

Нарешті правда пробивається на поверхню

Hotab написав:Щодо синьки.. Треба визнати, нація дуже питюща. Чим бідніші і менш інтелектуальні , тим пʼють більше. Зачепила мобілізація все ж в більшому відсотку саме бідніших, роботяг. Потрапивши в екстремальні умови (ризик для життя, відсутність можливостей для дозвілля, позбавлення звичних радощів) люди натискають кнопку «задоволення» саме піднімаючи стакан. Хтось вміє попити тиждень/місяць і зупинитись, але більшість - ні. І затягує так, що вже без лікарів не можуть зупинитись. Успіху доречі респект, що він не скотився до синяви. В тих умовах це дійсно нелегко.
Ну от, Хотаб, 1 раз на рік чеше за вушком Успіха :D
А решта 364дня - матюкає :mrgreen:

Що-до цієї☝️ теми про синьку, то...

От мене з самого початку повномасштабки дратувало, що писали, які там у ворога чмобіки синячать, аж гай шумить!
Як вони там заливаються горілякою і їм більше нічого не треба!
І т.д., і т.п.

А наші?
Отож!
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:30

Успіх

Ну от, Хотаб, 1 раз на рік чеше за вушком Успіха :D

Тебе не можна часто. Частіше тебе треба 3.14дити))

Просто не метляти горіляку (часто з картонних кубиків 10л чи 5л баклахах ) в екстремальних умовах - це дійсно подвиг. Я як не на війні, так в воєнній Африці (теж лайт-версія тюрми, всі живуть в периметрі, одні і ті ж морди, дозвілля нема крім спортзалу ) надивився як люди звіріють. Декого навіть прокапували. Знов таки, частіше контрачі, але і пілоти інколи потужно пили. Тому знаю як це нелегко триматись.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:32

Faceless написав:
ЛАД написав:

Вы правы.
Це ви мабуть про злагодження. Його треба наробляти, а якщо стрибати між підрозділами то зробити складно
Ну, якщо стрибати між підрозділами(а я копав/будував бліндажі) з різними, то навпаки, - декілька тижнів, поки один одного мало знають - то майже все пучком! :D

А я кажу про свою батарею, з якою я вже понад 2,5роки!
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 29 вер, 2024 19:32

Успіх написав:Або он просто, є собі такий на Марсі старшина, який видає продукти, форму(як в сезон дають) ну і за паливом може поїхати...(отака в нього "непезпечна" робота) - так от, як видає продукти, то майже кожному другому каже/кляне: "я вас понагодовую! Поприходять вічно голодні!"

Так це ж ти, чому ви не на фронті ? Я тут за всіх воюю, тобто я вас всіх понагодовую :)
  Успіх написав:А як хтось питає, чи є те, чи те.
Миттєво відповідає/буркоче: "В магазині є!"
І вічно рожа недовольна в нього...
І вічно стогне "як мене то всьо з@іпало!"

Піду в ЗСЧ (с) Долярчик
:)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1011910120101211012210123 ... 14630>