Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
antey718 написав:В мене аналогічна фігня якщо заходити через домашній wifi, а на мобільному працює без проблем.
В мене схоже було з такими ж симптомами кілька місяців тому, думав що справа у блокувальниках реклами (я понаставляв такого у своїй мережі), можливо там якийсь запит на трекери де якусь інфу збирають завалився і через це оте вікно дьорнуло. Ну або провайдер теж не пускає чогось кудись...
опять недоакция - пишут продукты питания кешбек 3% ... ну шо скупился сегодня в Обжоре (категория продукты! несколько мешков картошки и лука) на почти 1400 - кешбек 6 грн с копейками.
Ваших мать маркетологов нужно ногами по голове бить! НАХ"№Я пихать продукты питания в категорию маркетплейсы? Бить таких маркетологов по голове пока не начнут нормальные мысли генерировать или просто уволить КЕМ!
vpchelko написав:опять недоакция - пишут продукты питания кешбек 3% ... ну шо скупился сегодня в Обжоре (категория продукты! несколько мешков картошки и лука) на почти 1400 - кешбек 6 грн с копейками.
Ваших мать маркетологов нужно ногами по голове бить! НАХ"№Я пихать продукты питания в категорию маркетплейсы? Бить таких маркетологов по голове пока не начнут нормальные мысли генерировать или просто уволить КЕМ!
Акции только сегодня Б";;ть - поцня!!!
продукты питания должны быть в продуктах питания
увольте вашего генератора "АКЦИЙ"
Прошу спілкуватись коректно й поважати одне одного й співробітників банку також. Кешбек нараховується виключно за МСС-кодом, якщо термінал налаштований на МСС, який підпадає під категорію Маркетплейси, то кешбек буде саме за цю категорію, а не за категорію Продукти.
У бонусній програмі Cash`U CLUB розподілення МСС наступне: Маркетплейси — покупки на глобальних торгових майданчиках, що пропонують різноманітні товари для міжнародних покупців в мережі Internet. Коди MCC: 5262, 5300, 5964, 5310, 5311, 5331, 5399, 5999. Продукти — продуктові супермаркети. Коди MCC: 5411, 5499, 5451, 5422, 5412, 5921.
Панове, потребую допомоги зала ))) В наявності у мене є віртуальна АТБ з окремим рахунком. Але коли з'явилась така можливість, захотів щоб АТБ була додатковою до РЕД. А тут ще й з'явилася можливість пластик АТБ отримати і на цьому заробити 30 грн. То ж питання таке - як це все мені поєднати. Я так думаю (якщо не так, то виправляйте) - мені потрібно зараз закрити віртуальну картку АТБ (та що з окремим рахунком), потім купити пластик в АТБ, і додати цю нову пластикову картку АТБ як додаткову до РЕД. Я правильно розумію? Чи все ж додаткову АТБ до РЕД мені треба буде відкривати віртуальну АТБ, а потім ще й прив'язувати пластикову АТБ?
vpchelko написав:пихать продукты питания в категорию маркетплейсы?
Виноват в итоге Sense или Обжора накрутила с МСС, удалось выяснить? При значимых покупках я часто оставляю на карте копейки и пробую оплатить, при отказе все равно МСС виден. А дальше уже понятно, что делать.
Штраф я в итоге оплатила через е-банкинг нелюбимых конкурентов. Удивительно, но они не брезгуют оставлять в е-банкинге все удобные функции, в отличие от руководства Sense.
1finanсier написав:Панове, потребую допомоги зала ))) В наявності у мене є віртуальна АТБ з окремим рахунком. Але коли з'явилась така можливість, захотів щоб АТБ була додатковою до РЕД. А тут ще й з'явилася можливість пластик АТБ отримати і на цьому заробити 30 грн. То ж питання таке - як це все мені поєднати. Я так думаю (якщо не так, то виправляйте) - мені потрібно зараз закрити віртуальну картку АТБ (та що з окремим рахунком), потім купити пластик в АТБ, і додати цю нову пластикову картку АТБ як додаткову до РЕД. Я правильно розумію? Чи все ж додаткову АТБ до РЕД мені треба буде відкривати віртуальну АТБ, а потім ще й прив'язувати пластикову АТБ?
От у мене АТБ-вірта підв'язана до Реда. Так мені пропонують або отримати пластик на НовійПошті або зайти у від-ня Щось мені так здається, шо отой окремий пластик з магазу ви тільки зможете на окремий рах і під'єднати...або треба топати до від-ня.. мабуть (
Amethyst написав:Щось мені так здається, шо отой окремий пластик з магазу ви тільки зможете на окремий рах і під'єднати...або треба топати до від-ня.. мабуть (
На мой похожий вопрос неделю назад
WallNutPen написав:Если сама карта - допка к Белой - акция сработает?
офпред ответил так:
Sense Bank написав:Так, якщо це допка, то все одно акція працюватиме, головне, аби вона була суто віртуальною, без активного пластику.