ещё один аналитег который пишет то, что хочет читать аудитория
Застосування ТЯЗ.
🔘Можливе застосування банального артснаряду або відправка якого-небудь фанатичного ватника з "ядерним наплічником" до Львова або Києва.
Результат буде не в масштабі регіону, але, окрім того, що загине багато людей, може бути знищене щось дуже важливе для нас або навіть символічне.
Але це ще більшою мірою не зупинить війну на умовах рф.
🔘Наслідки для самого кремля - ще більш жорстка ізоляція, ніж у Північної Кореї (але не довга). Потім - тектонічні соціально-політичні потрясіння (можливо, дезінтеграція), введення на територію рф "стабілізаційного контингенту" міжнародних військових сил (в т.ч., китайських), і будівництво т.зв. "Глобального Півдня" без рф як самостійної держави.
🔼 Вірогідність застосування кремлем ядерної зброї по Україні існує, але для того, щоб вона збільшилася до 100%, необхідно, щоб:
1) плішивий му...ло з'їхав з глузду і перестав враховувати будь-які наслідки;
2) технічний стан і боєздатність російських сил та засобів, які можуть застосовувати ЯЗ, відповідали вимогам реального виконання алгоритму його застосування;
3) в ближньому і дальному оточенні путіна не знайшлося жодної адекватної людини, здатної зірвати виконання алгоритму.
Головною причиною, згідно з якою вірогідність застосування ЯЗ по Україні низька, Машовець вважає те, що це жодним чином не наблизить кремль до перемоги у війні.
Деякі пункти президентської ініціативи залишаться у таємниці для громадян, зазначив Андрій Єрмак. Це зроблено для того, аби про них не дізнався ворог.
Глава держави Володимир Зеленський має намір представити співгромадянам свій "план перемоги" у війні проти Росії після того, як показав його очільнику Білого дому Джо Байдену. Про це в ефірі телемарафону заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.
"Безумовно, як він і пообіцяв, що після презентації президенту США, партнерам, я думаю, що він буде презентований українцям", — сказав він.
Утім, Єрмак не назвав конкретних термінів презентації плану українському народу, але заявив, що деякі пункти ініціативи залишаться в таємниці, оскільки можуть бути "дуже чутливими".
"Можу сказати, що так, безумовно, є частини, які дуже чутливі та закриті. І не тому, що є секрети. Це наша країна, в якій не може бути секретів. Але ж ви знаєте, що все, що стає публічним, про це чує і ворог, і тому деякі деталі цього плану закриті", – зазначив глава ОП. https://focus.ua/uk/voennye-novosti/670 ... krajincyam
detroytred написав:Пережме Захід рашку більше, ніж межа, то вона побіжить шукати партнерства до БРІКСів.
всмысле побежит? рф член брикса с 2006г если шо.
detroytred написав:Ви ж замість того, щоб більше взнавати нового і самому робити висновки, тільки переглянули по діагоналі (основне!! -- нову інфу, аргументи по діагоналі))), оцінили висновки. І все. Навіщо ви тоді взагалі оті 300 каналів моніторите?
с этой минуты всегда и во всём буду учиться у вас)
на данный момент читать комменты интереснее, чем сами новости.
В сенсі збільшить зв'язок з країнами БРІКС на порядки.
Я писав, що треба в блогерів шукати-брати інфо.... А не про вчитися в мене.
Бетон написав:Вы открыли мне глаза. Я окончательно убедился, что европецы хотят наблюдать контролируемую агонию украинской нации со стороны.
Тридцать лет идет контролируемый демонтаж страны, сейчас перешли к добиванию.
То це європейці чи якісь марсіани нам трідцать лєт обирали за гречку кравчуків, кучм, овочів, зе... і чи не постійну більшість у парламенті з різних КПУ, СПУ, ПСПУ, за-єду, риги, бюти і от сьогодні - зеслуги з ожпз.?
flyman написав:Середньовічна Україна: 1:02 Коли закінчаться реєстрові козаки: 1:05 Демографія 1:07 Конвульсія культурного феномену (українізація: ЛАДам напрягтися, і це не тому, що "флайман розпалює", а тому, що це історичний об"єктивний процес) 1:09
А американське суспільство "не систоит от сословий"? В США навіть територіально поділена на райони багатих, бідних, негрів і т.д. А РФ не "не систоит от сословий"?
Ключова проблема України останніх 300 років - це Росія. Все. А "експерти" городять як завжди якусь фігню. Фігня краще заходить і платять за неї більше.
Останній раз біглих негрів чув, що виловлювали в Об"єднаних Державах Америки до Громадянської війни, ще бестселлер про це писав: "Халупа дядька Тома".
От цікаво, невже він не боїться обі сра тись на всю Україну, якщо його прогнози/думки не справдяться вже найближчий місяць-два? Ще якби він казав "можливо", "швидше за все" і т.п. А тож каже: "Я твердо знаю!" і в тому дусі
От цікаво, невже він не боїться обі сра тись на всю Україну, якщо його прогнози/думки не справдяться вже найближчий місяць-два? Ще якби він казав "можливо", "швидше за все" і т.п. А тож каже: "Я твердо знаю!" і в тому дусі