Hotab написав:І проблема укомплектувати лише штурмовиками, решта «не захопиш». Пора брати квитки з Німеччини, знайшли ми посади для Хантера,
Не знаю, що там в хантера, але нормального пілота за два місяці не навчиш. Та й не зробиш з будь-кого пілота.
Я це добре знаю. І саме з моїх слів « є повно вільних посад НЕ штурмовиків, але треба відповідати вимогам» починалась наша суперечка. Туди ж я відніс і вільні посади копайлотів , які він також називає «тилові». І які вже кілька місяців висять незатребувані.
Теж здивувала ця чергова штанга від Бетона. Наче ж навіть трієчникам з платними дипломом педа відомо , що тарифи населенню регулюють окремими постановами, де вказано що це саме «для населення». А тут (по його словам) металіст/червонодипломник. І це вже яка за рахунком штанга??
а чого дивуватись.
Спершу вкидується брехлива теза. А потім, постійні намагання відшукати підтвердження брехливої тези, замість визнання, що помилився. Бо медалісти/червонодипломники ніколи ж не помиляються )
budivelnik написав:------------------------ ЛАД Путин выдвигал и третью причину - "нацизм" в Украине. ------------------------ Висував виключно в контексті що вони знищують носіїв РуССкАгА мІрА в Україні. Не будь - носіїв=нікого захищати=відсутня причина для нападу
Не только и далеко не "виключно". Ещё и антироссийская идеология и политика. И это важнее было.
Я щось не розумію 1 Якшо НОСІЇ вели себе так щоб в зовнішнього ворога були причини напасти на Державу мешканцями якої ці носії були - то чия тут вина? Носіїв - чи Держави? .........
Ваши рассуждения примерно такие же, как если бы нацисты оправдывались: "Вот если бы не было евреев, цыган, ... и всяких коммунистов, нам не пришлось бы создавать концлагеря и газовые камеры. Так и у вас: "Если бы не было русскоязычных, не пришлось бы их ни в чём ограничивать".
Декілька новин про посилення військової підтримки України з боку союзників
Данія збільшує фінансування виробництва зброї підприємствами українського ОПК. На це планується виділити вже 4,2 млрд. крон (близько 628 млн. дол.), з яких: ▫️1,3 млрд. крон – внесок, передбачений державним бюджетом Данії; ▫️ 2,9 млрд. крон — ресурс за рахунок заморожених російських активів, якими країна управляє від імені ЄС. 👉Розширюється і лінійка озброєння, виробництво якого профінансує Данія – перші інвестиції були спрямовані на виготовлення САУ «Богдана», нові будуть направлені також на ПТРК, БпЛА та інші системи, зокрема артилерійські. Данія є першопрохідцем схеми фінансування розміщення замовлень на підприємствах українського ОПК.
Шведська компанія Saab розглядає питання налагодження виробництва військової продукції в Україні. Як зазначив генеральний директор Saab М.Йоханссон, йдеться про співпрацю у сфері безпілотних систем та деяких інших компонентів, а стратегічна мета – перейти від допомоги, що базується на пожертвах, до прямого партнерства з Україною.
Уряд Швеції готує збільшення витрат на оборону у 2025 році на 10% порівняно з 2024 роком (на 13 млрд. крон, або близько 1,14 млрд. євро), щоб довести рівень військового бюджету до 2,4% ВВП. У перспективі пропонується наростити оборонні витрати на понад 170 млрд. крон – таким чином, щоб у 2028 році вийти за обсягом військових видатків на показник 2,6% ВВП. Зазначені ініціативи дозволять не тільки підсилити власні оборонні спроможності країни, але й «забезпечити більш амбітну та довгострокову підтримку України».
Бундестаг Німеччини схвалив урядову ініціативу про виділення Україні додаткових 400 млн. євро військової підтримки (на додачу до раніше закладених до федерального бюджету на 2024 рік видатків на ці цілі у розмірі 7,5 млрд. євро). Як зазначив офіційний представник Уряду Німеччини, «це дозволить закупити додаткові засоби протиповітряної оборони, танки, безпілотні системи, боєприпаси та запчастини, що ефективно зміцнить українські Збройні сили в захисті своєї країни».