|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:30
_Mykola_ написав: pesikot написав:Коли вже в цій країні перестануть читати всяких дурнів та шавок ... Безугла - це шавка Єрмака. Яка завжди, по команді Єрмака, переводить стрілки на інших
Щось мені здається, що вона має набагато більше інформації щодо внутрішньої кухні МО, чим будь-хто на цьому форумі. Але можна притримуватись позиції "все ви врьотє" і жити в світі рожевих поні. 
Важливіше те, що безкутна свідомо бреше і маніпулює, і це геть перекреслює те, що в неї є джерела інформації - ви не можете знати, наскільки спотворена та інформація в її поданні. Коли а неї була задача замінити Залужного, Сирського вона облизувала. Зараз в неї задача змінилася, і лайномет працює вже в іншу сторону. Безкутна - безпринципова чорнорота брехуха під кришею оп
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:31
sashaqbl написав:Те, що вона має інформацію - я навіть не сумніваюсь. тут питання, як вона її використовує. Коли мали зняти Залужного, вона активно поливало його гівном, приписуючи всі досягнення Сирському. Нє, ну гівна особливо вишукувати звичайно не треба було, але на той момент вона розказувала, який Сирський білий і пухнастий. Хоча у військах в нього була специфічна репутація, і про це вже тоді було відомо широкому загалу. Зараз вона розказує, що Сирський мудак, але ключове питання - чому вона це розказує...Я не вірю, що в оточенні президента може бути така неадекватна особа, якщо вона там не потрібна...
Це також пам'ятаю, хоча в тому випадку про Сирського більше було довіри від військових... пухнастості там не було. Для чого це робиться є основне питання, інформація зсередини викидається коли щось треба досягти, або немає іншого впливу, як тиск через медіа. Це всього лиш ще один інформаційний канал, який дає іншу точку зору, для аналізу. Записи з засідань коли обговорювались не секретні питання, були доволі інформативними щодо сприйняття позицій членів комітету на ті чи інші питання.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Пон 30 вер, 2024 18:34, всього редагувалось 1 раз.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:32
ЛАД написав:Що означає "бояться крови и потерь" по-вашому? Люба війна це кров! В 1938 до Заходу дійшло що війна це кров і втрати?  Чому одні країни бояться і воюють, а інші бояться і уступають? Чому в 2014 Україна боялась і уступила Крим, а в 2022-2024 боялась але проливає кров?
Да, "люба війна це кров". И до Запада это дошло не в 1938, они это понимали и раньше. Боятся и воюют все. Когда припечёт. Если речь не об агрессоре. Агрессор нападает тогда, когда рассчитывает на более-менее лёгкую победу и считает, что выигрыш оправдает потери. В 2014 уступили Крым из-за бардака в стране в тот момент и отсутствия власти. Это было слишком неожиданно и практически не было армии. Уже Донбасс чуть позже без боя не отдали. В 2022 ситуация была другая. А в 2024 деваться некуда - война уже давно идёт. Уступить сегодня придётся не кусочек (Крым), а всю Украину.
А їх припекло? В 1938 Гітлер нападав не на Англію а на Чехословаччину. Що їх "пекло"? Чому не дали Чехословакії зброї як дають Україні зараз? Відповім за вас: не дали тому що самим вона була потрібно. Тобто не вистачало ресурсів щоб помогти гіпотетичному союзнику. Тому Крим і уступили тому що не було ресурсів - зброї, армії, допомоги союзників, вертикалі влади, часу. Це все є і ресурси. В 2022 ресурсів було значно більше. Нажаль я вже забув з чого почалась суперечка, а шукати лінь. Напевно сперечатись з вами немає змісту, переконати вас у чомусь - нереально.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:36
Ой+ написав: ЛАД написав: sashaqbl написав:------------------ ЛАДНо, по-моему, "стан" немного не то. "наличие сословий" - "наявність станів"? Щось не те. ------------------ Наскільки я памятаю шкільний курс історії, то цілком то. Просто вам незвично...
Можливо, причина в цьому. А ви навчались на українській мові?
Правильно - навчались українською. .......
Згоден, помилка. Спочатку написав "в українській школі", але зрозумів, шо це не вірно - "русские школы" теж українські. Виправив, але невдало. А "стан" для мене більш звично як "состояние".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:36
ЛАД написав:эстонцы боятся войны и предпочитают, чтобы воевала Украина.
Англійці боялись війни і воліли щоб воювали чехи. Ой ні. Щось зламалось. Напевно ваша логіка.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:51
andrijk777 написав:да, естонці розумні і знають історію! А англійці не тільки боягузи та ще й тупі не вчили історію в ш
Та нє, вчили. Тому вони теж не займаються умиротворенням агресора. Зараз цим більше США страждають. І Німеччина.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:52
_Mykola_ написав:а як за свої... то вже ніт, з циклу "я вам нічєго нє должен" (с) 2019?
За свої тут і так постійно автівки ремонтуємо! А вони по бездоріжжю ламаються нон-стоп! _Mykola_ написав:Поки сини Будівельника підуть, без налагоджених волонтерських постачань у Ваш БУБАК, стати піхотою шанси ну дуже високі. Це я просто показую, що значить, конкретно у Вашому випадку, допомога з тилу. І, як воно без неї, що буде якщо продовжувати знецінення того що роблять в тилу ті хто допомагає... з ВЛАСНИХ коштів які "святі" для себе і своєї сім'ї
Ще раз - я не кажу, що волонтерити не потрібно! Я кажу - хто дав право вибору???! Я ж теж може хочу шалено волонтерити, але ЧОМУСЬ(?) вже 31місяць переношу "тяготи і лішенія" по окопах/бліндажах?! Чому в мене нема вибору?Тому мене дратує, що на питання "чому ще не нафронті? Чому зараз не йдете?" прикриваються - "а я - волонтерю"(типу, а я "в хатці", як в дитсадку)🤦🏻 От навіть, візьмемо умовну сім'ю Будівельника/його синів)) Чому аж їх троє має "волонтерити"? Чому хоч один не піде на фронт? Тобто, як так?© Одні "а я волонтерю і нізащо не піду на фронт, бо так схотілося!" А в інших - нема вибору! Нема виходу з окопів/бліндажів вже 31місяць!!! Як так?©
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:54
andrijk777 написав: flyman написав:Які шанси кріпака стати вільним креативщиком Шевченком? 1:10 млн. Які шанси раба стати Чінгіс-Ханом? 1:1мрлд?
Я думаю шанси звичайної людини стати "кимось"(в своїй країні) приблизно одинакові що в Україні що в Штатах що в РФ.
як там з кіднепінгом кріпаків, міграційно-мілітарний сексисзмо-ейджизм та білль про права що на паузі але не для касто-стану вибраних рікш ?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 30 вер, 2024 18:56
andrijk777 написав: ЛАД написав:Що означає "бояться крови и потерь" по-вашому? Люба війна це кров! В 1938 до Заходу дійшло що війна це кров і втрати?  Чому одні країни бояться і воюють, а інші бояться і уступають? Чому в 2014 Україна боялась і уступила Крим, а в 2022-2024 боялась але проливає кров?
Да, "люба війна це кров". И до Запада это дошло не в 1938, они это понимали и раньше. Боятся и воюют все. Когда припечёт. Если речь не об агрессоре. Агрессор нападает тогда, когда рассчитывает на более-менее лёгкую победу и считает, что выигрыш оправдает потери. В 2014 уступили Крым из-за бардака в стране в тот момент и отсутствия власти. Это было слишком неожиданно и практически не было армии. Уже Донбасс чуть позже без боя не отдали. В 2022 ситуация была другая. А в 2024 деваться некуда - война уже давно идёт. Уступить сегодня придётся не кусочек (Крым), а всю Украину.
А їх припекло? В 1938 Гітлер нападав не на Англію а на Чехословаччину. Що їх "пекло"? Чому не дали Чехословакії зброї як дають Україні зараз? Відповім за вас: не дали тому що самим вона була потрібно. Тобто не вистачало ресурсів щоб помогти гіпотетичному союзнику. Тому Крим і уступили тому що не було ресурсів - зброї, армії, допомоги союзників, вертикалі влади, часу. Це все є і ресурси. В 2022 ресурсів було значно більше. Нажаль я вже забув з чого почалась суперечка, а шукати лінь. Напевно сперечатись з вами немає змісту, переконати вас у чомусь - нереально.
Нереально, бо аргументи слабкі, а відповіді ви, мабуть, не читаєте. Я вам уже писав - Чехословаччині не потрібна була зброя, своєї було достатньо. Їй потрібна була військова підтримка. Різниця між нами і Чехословаччиною в тому, що їй пред'явили ультиматум, обговорювали його і союзники (не "партнери"!) не "волали", щоб Чехословаччина воювала, а прямо сказали, що в разі відхилення ультиматуму підтримувати не будуть. Нам ніхто нічого не пред'являв, а нагло напали. А потім (в часи Стамбулу і пізніше) обіцяли велику підтримку. Правда, не уточнювали, що підтримка буде, щоб "не програти", а не щоб перемогти. А історію в школі погано вивчали, мабуть, саме ви. P.s. "В 2022 ресурсів було значно більше". Більше, чим в 2014, але все рівно явно недостатньо. Без підтримки Заходу вже б давно програли.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 30 вер, 2024 19:00, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-