"Ми мовчали, коли вбили Чорновола Ми мовчали, коли Захід примусив розрізати наші бомбардувальники Та багато коли мовчали Тепер виємо від російських ракет та клянчимо у Заходу літаки Нажаль ті 75% навіть ракетами не навчити Залишається тільки чекати поки не повиздихає весь совок в нашій країні"
Самое интересное, что автор этих слов сбрила в Польшу с первого дня , и сидит ждет пока тут поумирают люди, чье мнение отлично от ее. Хорошо что у нас тут никто не "воет" а просто занимается своим делом. Если поляки наконец-то выпидорят этих лишенцев назад, аплодировать буду стоя. Потому что "уехал- не п**ди из-за бугра" (с)
Ой , і не кажіть .... Особливо мене так дратує, колі дивишся футбол з Польші чи іншої країни і бачиш "патріотів " , які тримають руку на серці і у весь свій писок, співають гімн України . Прапором сльози зворушливо промокають . А як відстоювати Батьківщину , будь яка вигадка ..... ....ну як у нас на форумі .....
ЛАД написав:Я здесь писал, в основном, о том, что объективно Украина в 2022 была не готова и не могла быть готова к войне независимо от выборов-19.
Такой простой факт, война у нас с 2014 года
Дальше тебя можно не слушать
С 2019 года Зеленский начал говорить "я увидел в глазах Путина мир", "надо просто перестать стрелять" С такими тезисами очень трудно готовится к войне Особенно, когда говорят про шашлыки
А от накуя Зе було готуватися-то? Отже По запевнив, що зробив нову Армію, яка в змозі дати ГІДНУ відсіч, якщо агресор сунеться.
*Росія не відмовилася від свого наміру розв’язати в Україні повномасштабну війну, проте Київ готовий дати гідну відсіч агресору, заявив Президент Петро Порошенко.* https://cbn.com.ua/video/2019-02-27-por ... sich-video По буквах прочитай -- стосовно ПОВНОМАСШТАБНОЇ вказав. І дата: 27.02.2019.
Оце і відповідь, що було б при По. Різниця тільки в тому, що По запевняв про готовність дати гідну відсіч агресору; а Зе -артист ще й про шашлички додав.
Порошенко навіть з тцк порядок не навів і не збирався... то про яку підготовку до повномасштабки може бути мова?
А повномасштабна агресія почалася з причини, що сцуко путло вичерпав терпець чекати виконання Мінських (звісно в порядку і так, як йому хотілося) і взагалі ключове!!! -- вирішив систему безпеки в Європі і в світі переробити (і загатив ультиматум Штатам. Не Україні, а Штатам!!! - ще раз це ключове). Отримав відлуп. Від Штатів. І головне!!! -- не отримав від Штатів запевнень, що в такому випадку вони ДІЙСНО надають рфії по соплу, якщо вона піде повномасштабкою. Саме тому і почалася повномасштабка. З-за двох: рфії і Штатів. Перша заагресила і заультиматила. Другі дали відлуп, але не захистили Україну.
НВід ні По, ні Зе і будь-якого іншого презедента України не залежало нічого.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 16 жов, 2024 20:11, всього редагувалось 2 разів.
холява написав:Особливо мене так дратує, колі дивишся футбол з Польші чи іншої країни і бачиш "патріотів " , які тримають руку на серці і у весь свій писок, співають гімн України . Прапором сльози зворушливо промокають . А як відстоювати Батьківщину
і не кажіть, в мене один кум в Німеччині, інший в Данії - безкомпромісні патріоти, навіть вам до них далеко
ЛАД написав:Я здесь писал, в основном, о том, что объективно Украина в 2022 была не готова
И вам здесь писали, в ответ, в основном, что это не отговорка - почему _вообще ничего_ в плане подготовки не было сделанно.
Хантер, не треба по 100500-му колу волати про одне й те саме з руснявих методичок. Все можливе було зроблено, інакше кацапня б за три дні узяла Київ. Тут обговорювали в деталях, але до тупих звісно не дійшло та вони знов пишуть ті самі питання та скрізь у них зрада, хоча третій рік Україна воює меншою силою проти більшої.
Ой , і не кажіть .... Особливо мене так дратує, колі дивишся футбол з Польші чи іншої країни і бачиш "патріотів " , які тримають руку на серці і у весь свій писок, співають гімн України . Прапором сльози зворушливо промокають . А як відстоювати Батьківщину , будь яка вигадка ..... ....ну як у нас на форумі .....
Бесит то,что я лично знаю это существо. Пока оно сидит в Польше,страдая херней, моя жена,жены моих друзей,их дети -все тут! И даже когда краски сгущаются и я завожу свою шарманку что "надовалитьпоканепоздно"- в ответ получаю "вали.тебе надо-ты и вали" Так что я знаю какие бывают жены, матери и все такое. "Под ракетами воют", б*лядь! Даже не просыпаемся уже,все стало давно привычным.Нормально живем,по сути.Вон,на Новый Год дети во дворе вместо запрещенных салютов лицезрели как шахиды сбивают через две улицы. Вместе с родителями. Интересно было. Вот потому человечество и выжило-потому что его психика приспосабливается ко всему. Чем дальше от фронта- тем больше пафоса. Тьху.