Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:В мене було ТОВ 14 років. Платило все. Вам подібні все знищили. Все закрито. Нікого більше нема. Радуйтесь
повірю вам на слово, хоча скільки не бачив приватних ТОВок - буди різні варіанти. ви й зп повну платили робітникам? тоді ви герой
але до чого тут я? я на державу не працював жодного дня. ні, збрехав. інколи розважаюсь, викладаю - але якщо порівняти оплату та затрачений час, то це так, благодійність
О-о-о, пригноблений москвоязичний пролетаріат вчергове розриває ланцюги, нинішні будівники собачих будок - нащадки адептів матеріалізму, натуральності економіки вже "в итоге, мы все понимаем чем все это закончится, и это будет к лучшему". Анумо, уточніть зміст вашого розуміння: що має закінчитися, і що таке "к лучшему". У соціумі в основі будь-якого процесу, у тому числі і економічного розвитку, лежить ІДЕЯ, втілення якої потребує наявності особливої системи - апапрату управління з його чотирма основними функціями: планування, організація, мотивація і контроль. Зрозуміло, що ця система не є фінальним продуцентом матеріальних речей, але без неї ці речі не з"являться. Більше того, для захисту і продуцентів (робітників), і управлінців/ідеологів суспільство задіяло особливу організацію охорони і оборони, до останньої, зокрема, входять і пілоти гвинтокрилів. Це якщо стисло пояснювати пролетаріату складну систему організації суспільства. Тож не варто гегемонам вимагати від професійного льотчика уміння будувати собачі будки, бо це ваша функція.
Бетон написав:Давайте за об'єктивність. Я теж хочу щоб все рухнуло. Може б і купив щось. Ну нема цього. Мені ніхто з продавців не знижуює нічого: 128 куе, я пропоную 120. Ні і все. 55 куе 1к. Тьотка відповіла "гуляй" за що була послана у відповідь
Мало того, ця хамка ще й податки зверху рахує
Далі. Пропоную дві квартири одразу вартістю по 53 куе, забрати по 51 куе. Ні. Не віддають.
Далі. Варшавский 2. Військовий. Дві однокімнатні квартири: 53 і 53 тисячі. Пропоную за дві - 100 куе. Це при цьому, що Варшавский 2 - утопія без води. Ремонтів там не буде.
Де обвал? Ніхто нічого не знижує
"объявление не активно" наверное уже ушла?
ну сколько прошу Франта подбросить ссылок на "подешевевшие" варианты не дает гад... напоминает захара с его "проседанием на 10-15% в год"...
Бетон написав:Давайте за об'єктивність. Я теж хочу щоб все рухнуло. Може б і купив щось. Ну нема цього. Мені ніхто з продавців не знижуює нічого: 128 куе, я пропоную 120. Ні і все. 55 куе 1к. Тьотка відповіла "гуляй" за що була послана у відповідь
Далі. Пропоную дві квартири одразу вартістю по 53 куе, забрати по 51 куе. Ні. Не віддають.
Далі. Варшавский 2. Військовий. Дві однокімнатні квартири: 53 і 53 тисячі. Пропоную за дві - 100 куе. Це при цьому, що Варшавский 2 - утопія без води. Ремонтів там не буде.
ну сколько прошу Франта подбросить ссылок на "подешевевшие" варианты не дает гад... напоминает захара с его "проседанием на 10-15% в год"...
kingkongovets написав:«У деяких ЖК Києва досі не запустили опалення через компанії, що їх обслуговують.
Серед таких – будинки на вулиці Кудрявській, 13-19. Там тепло постачають від приватної дахової котельні, яку обслуговує ТОВ «Інкор Енерго Трейд». Компанія не підготувала котельню технічно й має проблеми з договорами з Нафтогазом й Київгазом. Через це роботи зараз там проводить інша компанія.
Також опалення досі не запустили у кількох ЖК в Солом’янському районі, де котельні обслуговує ТОВ «Астра-Терм». Керівники компанії мають великі борги, пояснює КМДА, тому питання опалення тепер вирішує ОСББ»