Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24332434243524362437 ... 2861>
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 22:15

Ой+ написав:
  The_Rebel написав:Випадково натрапив на відео цього чувака рік тому. Тоді він після 15 років життя в США переїхав з сім'єю у Польщу і не міг нарадуватися. А зараз через рік уже хаїть її на чому світ стоїть. І в коментарях люди так само.

Так може замітив погіршення відношення поляків?
кількість поляків, які вважають, що країна повинна приймати українських біженців, впала до 53%, що є найнижчим показником з лютого 2022 року, коли 94% респондентів заявили, що підтримують прийняття біженців. Цей показник залишався вищим за 80% протягом усього 2022 року. https://www.pravda.com.ua/news/2024/10/11/7479225/

Вчора вчергове поліцаї польські задушили українця:
У Польщі українець загинув від удушення під час затримання поліцейськими https://www.unian.ua/incidents/u-polshc ... 14164.html

11 листопада на день незалежності РП також, думаю, будуть цікаві новини.

УЛМ не буде
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 22:21

flyman

УЛМ не буде

А Г(green)ЛМ? :D
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 22:37

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:доведеться все одно й добре вчити місцеву мову, й переймати місцеві звичаї...

Ніколи не розумів таких вимог. Чому не брати приклад з китайців чи індусів, які зберігають свою культуру і навіть створюють свої квартали.

руськоязичних носіїв укр. паспорту? Брайтон біч, чим не влаштовує?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 22:46

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:тому казати - я в Кракові безпечно себе почуваю, а в Києві мені було лячно - перебільшення

В польщі каталізатори почали красти, коли сюди доїхали чудаки з одеси в 23 році. До цього поляки не знали де він знаходиться.
Дуже добре так все обдумувати. Ось я маю приклад особистий, в будинку де я жив квартири обносили разів 5, а в польщі ніразу від колег не чув.

Щас пишуть там в школі задіри або ще щось. Хз, бійка в школі звичайна річ, особливо якщо учень сам з перчиком. пяних бачив, якщо з ними не бикувати, то добрейші люди. Є чипушили, памятаю один вкрав мій пакет мак, біля якого я був в 2х метрах, він мені спердаляй каже, я йому кажу давай мак розвернувя і забив. А можна було і на бійку спровокувати і в поліцію попасти і тд. так що ситуації різні, одного задушили, а в мої часи тоді ще в міліції просто на підвалі били і норм, в новинах не писали) да і зараз бють)

Ще мої одногодки хлопаки ходили стаями і шукали кого побити. Вечором було дійно іноді лячно ходити. Може щось змінилось, але ні))
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 23:11

Я себе в Польщі почуваю дуже безпечно. Так, іноді крадуть велосипеди, каталізатори. Є різні шахраї (хоча мені дзвонять тільки з шахрайських кол-центрів з України). І п'яні за кермо сідають. І вбивства бувають, і згвалтування, і розбірки з мачете. Але це не відбувається щоденно, інформаційний фон відносно спокійний і в цілому почуваєшся спокійно.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 01:07

Gastarbaiter написав:Я себе в Польщі почуваю дуже безпечно. Так, іноді крадуть велосипеди, каталізатори. Є різні шахраї (хоча мені дзвонять тільки з шахрайських кол-центрів з України). І п'яні за кермо сідають. І вбивства бувають, і згвалтування, і розбірки з мачете. Але це не відбувається щоденно, інформаційний фон відносно спокійний і в цілому почуваєшся спокійно.

Якщо хоч трохи вивчити польську мову і вживати на побутовому рівні, а не вести себе як бидло, то отримати проблеми шанси на порядок менші чим в неньці.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 01:10

BeneFuckTor написав:
  Shaman написав:тому казати - я в Кракові безпечно себе почуваю, а в Києві мені було лячно - перебільшення

В польщі каталізатори почали красти, коли сюди доїхали чудаки з одеси в 23 році. До цього поляки не знали де він знаходиться.
Дуже добре так все обдумувати. Ось я маю приклад особистий, в будинку де я жив квартири обносили разів 5, а в польщі ніразу від колег не чув.

Щас пишуть там в школі задіри або ще щось. Хз, бійка в школі звичайна річ, особливо якщо учень сам з перчиком. пяних бачив, якщо з ними не бикувати, то добрейші люди. Є чипушили, памятаю один вкрав мій пакет мак, біля якого я був в 2х метрах, він мені спердаляй каже, я йому кажу давай мак розвернувя і забив. А можна було і на бійку спровокувати і в поліцію попасти і тд. так що ситуації різні, одного задушили, а в мої часи тоді ще в міліції просто на підвалі били і норм, в новинах не писали) да і зараз бють)

Ще мої одногодки хлопаки ходили стаями і шукали кого побити. Вечором було дійно іноді лячно ходити. Може щось змінилось, але ні))

В Америці каталізатори, ще задовго до того почали красти:
https://youtu.be/22rAZs16CpI?si=wmjW0LQYxsrWXIuk
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 11:25

Bolt написав:
  BeneFuckTor написав:

В Америці каталізатори, ще задовго до того почали красти:
https://youtu.be/22rAZs16CpI?si=wmjW0LQYxsrWXIuk

на Філах, кажуть, вирішили проблему з наріками просто-тупо-потужно: приїзжає авто з поліцією на точку, трах-пах-пах, і проблема з наріками в одній точці вирішена, і так далі, ніяких Н(арік)ЛМ і Д(ілєр)ЛМ
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 11:50

flyman Це не наш метод. Незабаром поліція скурвиться і почне отримувати замовлення на ліквідацію політичних опонентів та бізнесових конкурентів під виглядом наркопритону або торгівлі наркотиками: приїхали, трах-бах-бах, розклали свій наркореманент і поїхали на виконання чергової заявки. Тому людство і вигадало слідство, докази та СУД.
ihorkyiv

Подякував: 172 раз.
Подякували: 306 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 12:25

ihorkyiv написав:flyman Це не наш метод. Незабаром поліція скурвиться і почне отримувати замовлення на ліквідацію політичних опонентів та бізнесових конкурентів під виглядом наркопритону або торгівлі наркотиками: приїхали, трах-бах-бах, розклали свій наркореманент і поїхали на виконання чергової заявки. Тому людство і вигадало слідство, докази та СУД.

і дикий же нарід, діти гір (я про Філи, єслі чьо)
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 24332434243524362437 ... 2861>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему