Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
The_Rebel написав:Випадково натрапив на відео цього чувака рік тому. Тоді він після 15 років життя в США переїхав з сім'єю у Польщу і не міг нарадуватися. А зараз через рік уже хаїть її на чому світ стоїть. І в коментарях люди так само.
Так може замітив погіршення відношення поляків?
кількість поляків, які вважають, що країна повинна приймати українських біженців, впала до 53%, що є найнижчим показником з лютого 2022 року, коли 94% респондентів заявили, що підтримують прийняття біженців. Цей показник залишався вищим за 80% протягом усього 2022 року. https://www.pravda.com.ua/news/2024/10/11/7479225/
Shaman написав:тому казати - я в Кракові безпечно себе почуваю, а в Києві мені було лячно - перебільшення
В польщі каталізатори почали красти, коли сюди доїхали чудаки з одеси в 23 році. До цього поляки не знали де він знаходиться. Дуже добре так все обдумувати. Ось я маю приклад особистий, в будинку де я жив квартири обносили разів 5, а в польщі ніразу від колег не чув.
Щас пишуть там в школі задіри або ще щось. Хз, бійка в школі звичайна річ, особливо якщо учень сам з перчиком. пяних бачив, якщо з ними не бикувати, то добрейші люди. Є чипушили, памятаю один вкрав мій пакет мак, біля якого я був в 2х метрах, він мені спердаляй каже, я йому кажу давай мак розвернувя і забив. А можна було і на бійку спровокувати і в поліцію попасти і тд. так що ситуації різні, одного задушили, а в мої часи тоді ще в міліції просто на підвалі били і норм, в новинах не писали) да і зараз бють)
Ще мої одногодки хлопаки ходили стаями і шукали кого побити. Вечором було дійно іноді лячно ходити. Може щось змінилось, але ні))
Я себе в Польщі почуваю дуже безпечно. Так, іноді крадуть велосипеди, каталізатори. Є різні шахраї (хоча мені дзвонять тільки з шахрайських кол-центрів з України). І п'яні за кермо сідають. І вбивства бувають, і згвалтування, і розбірки з мачете. Але це не відбувається щоденно, інформаційний фон відносно спокійний і в цілому почуваєшся спокійно.
Gastarbaiter написав:Я себе в Польщі почуваю дуже безпечно. Так, іноді крадуть велосипеди, каталізатори. Є різні шахраї (хоча мені дзвонять тільки з шахрайських кол-центрів з України). І п'яні за кермо сідають. І вбивства бувають, і згвалтування, і розбірки з мачете. Але це не відбувається щоденно, інформаційний фон відносно спокійний і в цілому почуваєшся спокійно.
Якщо хоч трохи вивчити польську мову і вживати на побутовому рівні, а не вести себе як бидло, то отримати проблеми шанси на порядок менші чим в неньці.
Shaman написав:тому казати - я в Кракові безпечно себе почуваю, а в Києві мені було лячно - перебільшення
В польщі каталізатори почали красти, коли сюди доїхали чудаки з одеси в 23 році. До цього поляки не знали де він знаходиться. Дуже добре так все обдумувати. Ось я маю приклад особистий, в будинку де я жив квартири обносили разів 5, а в польщі ніразу від колег не чув.
Щас пишуть там в школі задіри або ще щось. Хз, бійка в школі звичайна річ, особливо якщо учень сам з перчиком. пяних бачив, якщо з ними не бикувати, то добрейші люди. Є чипушили, памятаю один вкрав мій пакет мак, біля якого я був в 2х метрах, він мені спердаляй каже, я йому кажу давай мак розвернувя і забив. А можна було і на бійку спровокувати і в поліцію попасти і тд. так що ситуації різні, одного задушили, а в мої часи тоді ще в міліції просто на підвалі били і норм, в новинах не писали) да і зараз бють)
Ще мої одногодки хлопаки ходили стаями і шукали кого побити. Вечором було дійно іноді лячно ходити. Може щось змінилось, але ні))
на Філах, кажуть, вирішили проблему з наріками просто-тупо-потужно: приїзжає авто з поліцією на точку, трах-пах-пах, і проблема з наріками в одній точці вирішена, і так далі, ніяких Н(арік)ЛМ і Д(ілєр)ЛМ
flyman Це не наш метод. Незабаром поліція скурвиться і почне отримувати замовлення на ліквідацію політичних опонентів та бізнесових конкурентів під виглядом наркопритону або торгівлі наркотиками: приїхали, трах-бах-бах, розклали свій наркореманент і поїхали на виконання чергової заявки. Тому людство і вигадало слідство, докази та СУД.
ihorkyiv написав:flyman Це не наш метод. Незабаром поліція скурвиться і почне отримувати замовлення на ліквідацію політичних опонентів та бізнесових конкурентів під виглядом наркопритону або торгівлі наркотиками: приїхали, трах-бах-бах, розклали свій наркореманент і поїхали на виконання чергової заявки. Тому людство і вигадало слідство, докази та СУД.