fler написав:В Україні за підсумками 2024 економічне зростання буде 3+%
Норма витрат на одного народного депутата України на 2025 рік складатиме 2,28 млн грн Обсяг фінансування на оплату праці народних депутатів та їх помічників-консультантів зросте на 26,2% https://varta1.com.ua/news/norma-vytrat ... 88169.html
stm написав:должны оставаться люди для которых высшая цель более важна собственной шкуры )
хотелось бы уточнить что в вашем понимании высшая цель. а то я не пойму вы сейчас замахнулись на самое святое? по крупному - на 95й квартал? или по мелочи - судьи, прокуроры, мсэки и прочая шалупонь?
холява написав:Закінчуй бухати , краще пиши що всі зганьбилися ..
холява, это демонстративеая экспрессия я рациональный и здравомыслящий вадиму-алкашу пишите про синьку,он и ответить не сможет максимум промычит 2-3 слова не в тему про зганьбилися - обязательно обсудим
.........я рациональный и здравомыслящий--- .................
fler написав:В Україні за підсумками 2024 економічне зростання буде 3+%
Андрик, прокоментуйте нам, б-ласка, Наїбуліну, яка у липні цього року сказала, що "робоча сила та виробничі потужності рф майже вичерпані". Що це означає?
апд "Російські компанії зіткнулися з блокуванням рахунків у великих китайських банках через те, що їхні юридичні адреси збігаються з адресами організацій, які перебувають під санкціями." https://www.epravda.com.ua/news/2024/11/19/722025/
чёй то "великий и могучий" СИ очкует...
Востаннє редагувалось Прохожий в Вів 19 лис, 2024 20:59, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:должны оставаться люди для которых высшая цель более важна собственной шкуры )
хотелось бы уточнить что в вашем понимании высшая цель. а то я не пойму вы сейчас замахнулись на самое святое? по крупному - на 95й квартал? или по мелочи - судьи, прокуроры, мсэки и прочая шалупонь?
Конечно всех. Вы столь прозорливы. Я ж грудью не сирых и убогих защищаю. Моя грудь для больших дел )))
те що курс виросте вище 100 було очевидно давно. але нюанс в тому, що уйло вживає ці заходи, щоб мати можливість продовжити війну - не зважаючи на певні кризові моменти. а у нас замість військового рамштайна (якого з червня вже по суті немає, була лише одна формальна зустріч) - буде культурний!!! рамштайн і це нажаль не жарт.