Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Wirująświatła написав:поэтому этой схемой не пользуются, покупатель без подписанного договора денег вам не даст. Вдруг вы вместо нотариуса поедете в другую сторону? А после подписания договора ехать в банк неинтересно вам.
В ідеалі, як мені здається, будо б підписання договору для покупця, а потім окремим договором і підписом, що гроші отримав продавець. Чи реально таке в нас зробити?
_hunter написав:Нет: это пишут только в серых договорах (мимо постановления НБУ про пол-сотни). 1. Так это проблема покупателя. 2. Если покупатель вам деньги на счет будет переводить -- так в договоре и прописываете.
А як повинно бути написано в нормальному договорі? Саме момент оплати. Це і моя проблема, бо угода може зірватися на рівному місці. Ні, не переводити, а нести нал в банк, і я буду класти від свого імені. Але ж для цього треба підписати вже договір або робити це одразу на касі, щоб і покупець був спокійний.
Ааа... ну так это ровно та же схема, что выше была описана. И ровно со всеми вышеописанными "засадами": догово в банке вам подписать никто не даст -- доставка (и проверка) налички в банк -- ваша проблема.
Wirująświatła написав:поэтому этой схемой не пользуются, покупатель без подписанного договора денег вам не даст. Вдруг вы вместо нотариуса поедете в другую сторону? А после подписания договора ехать в банк неинтересно вам.
В ідеалі, як мені здається, будо б підписання договору для покупця, а потім окремим договором і підписом, що гроші отримав продавець. Чи реально таке в нас зробити?
нотарь сверяет ваши паспорта и при нем оба покупан и продавец должны подписать договор. В этом суть сделки, не по одному, не во дворе на лавочке а у нотаря и оба. После подписи продавец прощается и уходит, покупатель ждёт когда договор внесут в реестр и выдадут ему вытяг.
Пусть продавец даст деньги доверенному лицу, когда вас пригласит нотариус для подписания в этот момент доверенное лицо пополнит в кассе ваш счёт, и вы подпишите договор. Увидели деньги в приложении и подписали. Предварительно договоритесь с банком что будет такая операция чтобы финмон не блоканул.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 30 лис, 2024 18:01, всього редагувалось 2 разів.
в этот момент доверенное лицо пополнит в кассе ваш счёт, и вы подпишите договор. Увидели деньги в приложении и подписали. Предварительно договоритесь с банком что будет такая операция чтобы финмон не блоканул.
whois2010 написав:В угоді купівлі-продажу вказано, що кошти отримано до заключення договору в повному обсязі.
Питання знатокам. Це завжди так пишуть в усіх договорах? Я вже майже на фінальній стадії, вже скоро оформлення договору. Але я хочу отримати гроші не налом, а відразу покласти в банк, заодно і перевірка автоматично до або під час підписання договору. Нотаріус сказала, що приїджаєте з покупцем, вона робить документи, підписуємо, потім ми їдемо в банк класти на рахунок, потім назад і тоді вона реєструє договір. Але: 1. Касир скоріш за все не прийме таку велику суму без підтвердження походження коштів, тобто договір купівлі-продажу, але нотаріус на руки не дасть, бо несе відповідальність, варіант тільки брати її з собою разом з договором? 2. Якщо вже договір підписати до отримання коштів, то де гарантія, що мене не кинуть, якщо в договорі написано, що гроші отримано. Є ще варіант покласти в банківську комірку аналогічним способом, але все одно буде не по собі, якщо в договорі буде написано, як у whois2010. Покупан же також не буде класти кому попало кошти без договору.
это пишут только в серых договорах (мимо постановления НБУ про пол-сотни).
ну и чем эти два варианта договоров отличаются именно в плане какой-то когда-нибудь последующей возможности подтверждения происхождения средств (от продажи недвижимости) для какого нибудь финмона? - ничем.