Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав: в теорії, держава повинна дбати про людей в цілому, а не тільки бізнесменів на первинці. це дуже легко і дуже давно можна було зробити за рахунок оподаткування та заборони продажу недобудованого житла. але забагато людей при владі добре на цьому заробляли, щоб зачепати цей бізнес
Це риторика типового казнокрада, який за життя нічого не навчився окрім підняття податків. По перше, є оселя розрахована якраз на такий бізнес. А тепер всі ці покупці військові, медики заплатять зверху податок або будь рік знімати квартиру і самостійно робити ремонт.
При чому переуступка до єоселі?
Очевидно, що прибираючи посередників з будь якого ринку ціни на ринку знижуються. Оподаткування операцій по переуступці - це механізм регулювання, який сприяє збільшенню пропозиції для кінцевих споживачів, які купують щоб жити. Заборона на продаж недобудов прибирає ризик купити повітря, яке ніколи не перетвориться на нерухомість.
Фантазії про казнокрада цікаві, але недоречні
Ви пишете що треба дбати про людей шляхом оподаткування первинки. При чому тут переуступка? По переуступці продають звичайні люди, інвестуючи в котловани заощадження. Я купував десятки разів. Це і вчителі, і прокурори і лікарі. Вони платили по 40 тисяч доларів і через 4 роки отримували 65. Це просто спосіб збереження. І ви пишете, що їх треба оподаткувать. Бізнесмени ніколи в житті не вкладують гроші на роки, бо це взагалі не бізнес. Бізнес це коли людина купує по переуступці у звичаних інвесторів, робить ремонт і продає з податками по є оселі військовим, лікарям, педагогам - тим, у кого є право на є оселю. Так додатково і є оселю фактично оподаткували. Молодці. 95% угод це є оселя. Це нерухомість до 3 років
26 листопада по програмі є оселя дали завдаток за 2к в варшавському ціною 139 тисяч. Покупці щасливі від додаткового підняття податку. в попередньому договорі написано що податки компенсує покупець. +4 куе
Хто заплатить? Правильно, кінцевий покупець. Ви ж платите за підняття всіх продуктів харчування мовчки. І не звездите, що наживаються бізнесмени власники магазинів
Бетон написав: в теорії, держава повинна дбати про людей в цілому, а не тільки бізнесменів на первинці. це дуже легко і дуже давно можна було зробити за рахунок оподаткування та заборони продажу недобудованого житла. але забагато людей при владі добре на цьому заробляли, щоб зачепати цей бізнес
Це риторика типового казнокрада, який за життя нічого не навчився окрім підняття податків. По перше, є оселя розрахована якраз на такий бізнес. А тепер всі ці покупці військові, медики заплатять зверху податок або будь рік знімати квартиру і самостійно робити ремонт.
При чому переуступка до єоселі?
Очевидно, що прибираючи посередників з будь якого ринку ціни на ринку знижуються. Оподаткування операцій по переуступці - це механізм регулювання, який сприяє збільшенню пропозиції для кінцевих споживачів, які купують щоб жити. Заборона на продаж недобудов прибирає ризик купити повітря, яке ніколи не перетвориться на нерухомість.
Фантазії про казнокрада цікаві, але недоречні
Ви пишете що треба дбати про людей шляхом оподаткування первинки. При чому тут переуступка? По переуступці продають звичайні люди, інвестуючи в котловани заощадження. Я купував десятки разів. Це і вчителі, і прокурори і лікарі. Вони платили по 40 тисяч доларів і через 4 роки отримували 65. Це просто спосіб збереження. І ви пишете, що їх треба оподаткувать. Бізнесмени ніколи в житті не вкладують гроші на роки, бо це взагалі не бізнес. Бізнес це коли людина купує по переуступці у звичаних інвесторів, робить ремонт і продає з податками по є оселі військовим, лікарям, педагогам - тим, у кого є право на є оселю. Так додатково і є оселю фактично оподаткували. Молодці. 95% угод це є оселя. Це нерухомість до 3 років
тобто звичайні люди з зарплати і звичайні депозитчики, і звичайні інвестори в акції повинні платити 19.5% а тепер 23% від прибутку або доходу, і звичайні ФОПи повинні платити 5% від обороту, а звичайні інвестори в нерухомість - ні, я правильно розумію?
Всі ці, описані вами люди, вже сплатили податків, наприклад з зарплати, відсотків на 40, інвестували Забудовнику, який теж сплатив податки. Що ще вони повинні?
Вам не спадає на думку, що Взагалі, податки це корупція яка руйнує країну
Бетон написав:в мене весь ремонт від купівлі до здачі в оренду займає 3 місяці. і це з врахуванням набору міцнтості (висихання) штукатурки. тех дизайн роблю за 2 дні. жалко, конечно. настроено всё было, как часы. он лайн всё везлось и делалось, ключи можно было даже не забирать. команде было больше 10 лет. гипсарь на лету мог пересечение фигур в стереометрии переносить на потолки, а маляры удивлялись идеальности плоскостей. штукатуры давали ровно те углы, которые нужно. а кондёрщиков передавали из рук в руки. жалко
где сейчас эти ребята? работают? можно поделиться контактами толковых мастеров?
+ , мне надо , если не понос
мне щас выложить сюда все номера телефонов? номер id карты нужен?
Бетон написав:Всі ці, описані вами люди, вже сплатили податків, наприклад з зарплати, відсотків на 40, інвестували Забудовнику, який теж сплатив податки. Що ще вони повинні?
Не спадало. Щоб не платити податки з прибутку, крім як з зарплати, гроші можна не інвестувати, а витрачати або закопувати у банці під деревом. Крім того, люди, які сплатили податки з зарплати, зазвичай не є серійними інвесторами, як ви. Вони купують житло собі, якщо зможуть дозволити. Нема перепродажу - нема податків. Ви скільки за останні 10 років сплатили податків з зарплати? У вас персонально є підстави жалітись на "подвійне" оподаткування?
Бетон написав:26 листопада по програмі є оселя дали завдаток за 2к в варшавському ціною 139 тисяч. Покупці щасливі від додаткового підняття податку. в попередньому договорі написано що податки компенсує покупець. +4 куе
Хто заплатить? Правильно, кінцевий покупець. Ви ж платите за підняття всіх продуктів харчування мовчки. І не звездите, що наживаються бізнесмени власники магазинів
покупатель зачастую и так всю жизнь копил на ту квартиру, а теперь будет копить еще дольше, за то светофоры смарагдові
Бетон написав:Всі ці, описані вами люди, вже сплатили податків, наприклад з зарплати, відсотків на 40, інвестували Забудовнику, який теж сплатив податки. Що ще вони повинні?
Не спадало. Щоб не платити податки з прибутку, крім як з зарплати, гроші можна не інвестувати, а витрачати або закопувати у банці під деревом. Крім того, люди, які сплатили податки з зарплати, зазвичай не є серійними інвесторами, як ви. Вони купують житло собі, якщо зможуть дозволити. Нема перепродажу - нема податків. Ви скільки за останні 10 років сплатили податків з зарплати? У вас персонально є підстави жалітись на "подвійне" оподаткування?
Я знаю, що податки платять з прибутку. В нас є і потрійне оподаткування. Мені сумно від того, що я тут не зустрів жодного ліберала. А це фінансовий форум. Жодної людини, яка б замість мислення про збільшення податків, запропонувала їх зменшити.
Олежан написав:где сейчас эти ребята? работают? можно поделиться контактами толковых мастеров?
+ , мне надо , если не понос
мне щас выложить сюда все номера телефонов? номер id карты нужен?
Хорошие мастера нынче в дефиците. я не знаю как у вас так выходило, но например на электрика, услугами которого я пользовался, очередь на 1.5мес вперед. 3 мес за заезд это только своя бригада, специалисты которой работают только на вас и никак не иначе. А еще многих мобилизовали, поэтому людей-мастеров очень мало и что с этим делать пока не сильно ясно