Одного знайшли у горах Румунії. Він незаконно перетнув кордон. Причиною смерті стало переохолодження. Його супутників врятували під час складної 22-годинної операції. Ще одне тіло виявили в річці Тиса.
Незрозуміло яким чином така велика кількість громадян могла виїхати поза пунктами контролю, але найцікавіше - як депутатам відомо скільки людей виїхали нелегально, якщо виїзд поза пунктами контролю не фіксується?
Игорь Алексеевич написав:У меня лично конечно нет много квартир, но это один из моих бизнесов и есть база и партнёры в Болгарии и др. странах с которыми я работаю. Сейчас как раз мои сотрудники находятся в Болгарии и сопровождают сделки. Обычно покупателям снимаем жильё на неделю, показываем комплексы и они уже определяются с покупкой. А дальше готовим документы для сделки, возим по ТЦ для покупки всего необходимого для проживания в первые месяцы.
prodigy написав:Сьогодні свято (крім Миколая) - День Збройних сил України - ми відзначаємо щорічно 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців, які служать чи раніше служили в ЗСУ. мої щирі вітання всім (чоловікам і жінкам) які служили і служать в ЗСУ і боронять наше життя кожної години.
Тих хто служили в СА і боронили вас выбросить на свалку? Але ТЦК їх ще дуже завзято бусифікує чомусь
"prodigy"-ДРУЖЕ , ВИБАЧ мені . Може не дочитав , може не побачів . ПРОБАЧ .
Лавров назвав умови для мирних переговорів, на які може погодитися росія:
- Україна без НАТО: жодних західних військових баз і навчань за участю іноземних військ; - Входження чотирьох нових регіонів у склад росії; - Публічне скасування Зеленським указу про заборону переговорів з путіним; - Відмова від законів, які забороняють російську мову, культуру, ЗМІ, УПЦ; - рф готова бути серед країн, які нададуть Україні гарантії безпеки.
я так понимаю загвоздка за п2. Без боя никто Запорожье и Херсон не отдаст. А бои за них могут идти годами.
Основная загвоздка, скорее, в том, какие гарантии от возможного нападения в будущем мы получим. Тем более, при выполнении условия: "Україна без НАТО".
pesikot написав:37.5 ... но ещё не в терминальной стадии
Хорошая пятничная сказка )
А ещё я писал про курсы 9, 14, 26 и 30)) А тот кто живёт в бараке, то ему вообще не понять для чего народ покупает не одну квартиру и в разных странах.
Вас также не поймут те кто покупает средневековые дворцы а не квартиры и не в одной стране
andrijk777 написав:Трамп обіцяв закінчити війну за 24 години відразу після свого переобрання президентом? Так/Ні?
відповідаю - так, обіцяв.
Цього достатньо в контексті цього поста: viewtopic.php?p=5795674#p5795674 Не розумію, навіщо ви вириваєте слова з поста і видаєте це як окремий факт? Мій пост був зовсім не про Трампа і його президенство.
цікаво дивитися як людина звивається як вуж на сковорідці. то ж давайте розбиратеся - в пості чорним по білому написані ваші звинуватили і трампа в т.ч., що він щось обіцяв і не виконав.
andrijk777 написав:.... Трамп обіцяв закінчити нашу війну за 24 години після обрання. Вже пройшов місяць. Виконав? Ні, і не думає.....
є таке? так, є. от і питання - до чого це все? чому ви вирішили, що він мав це вже виконати? в нього ще буде час на це. і звинувачувати його в невиконанні обіцянок ви можете не раніше 21 січня (здається, що так). і якщо пост не про трампа, то навіщо ви згадали про трампа взагалі і про його обіцянки? та ще й звинувачуєте його в чомусь? для красного словечка? ваги надати своєму посту? чи щоб букв в пості більше було? навіщо?
ЛАД написав:Hotab Удивительно, что вам приходится доказывать вроде бы вполне очевидные и понятные, даже тривиальные вещи. И это не объяснишь "совковым" мышлением.
Действительно. Стать военным, чтобы никогда не воевать. А вместо себя ловить строителей. Это очевидно. В каком возрасте начинается маразм, подскажите пожалуйста
У разных людей по-разному. А вам сколько? Неужели так сложно понять, что военный обязан воевать до тех пор, пока он военный. После окончания контракта он уже обычный гражданин, такой же, как все. Инженер после 3-4 лет работы торговцем на базаре уже не инженер, диплом можно повесить в рамочке в туалете.
відставний професійний воєнний мірного врємєні і умовний офісний планктон Микола це теоретично потенційно однакові боєві штурмові одиниці з перевагою Миколи, так як він менше поізносілся в тепличних умовах офісу
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 06 гру, 2024 19:22, всього редагувалось 2 разів.