Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24782479248024812482 ... 2862>
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 19:47

The_Rebel написав:
  Дюрі-бачі написав:akurt В кума теж досі проблеми із німецькими банками: хоча пройшов перевірку в податковій, має папірець, що "кілька сотень тисяч євро є білими, задекларованими і він виключений зі списка ризикованих клієнтів". Але вже в двух банках йому заборонили тримати більше 10 тис. євро на рахунку, а третій, четверти, п'ятий не хочуть відкривати, бо вже забагато рахунків...
Ще й Револют і Вайз заблокували рахунки...
В результаті більшість грошей лягли на рахунки в Швейцарські банки, яким все ок.

Це в Україні багатодітний батько з жінкою, яка (судячи з розповідей) не звикла собі ні в чому відмовляти (навіть 2х слуг найняла для допомоги по дому) - зумів заробити (та найголовніше відкласти і накопичити) декілька сотень тисяч євро??? Воістину якийсь фінансовий геній цей кум навіть враховуючи німецьку зп. Або не все так однозначно і він є родичем Балоги :D

в мене є знайомий мільярдер, так він робить самокрутки із самосаду тільки із синіх стодоларових, пояснюючи що конопляний папір тільки там достатньої якості, євро і зелені грінбаки не дають кошерний пих
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 19:48

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:ви реально забуваєте про оплату житла - це найбільша складова допомоги...

Ну не дають зараз нормального житла біженцям. Це в перші місяці селили в готелі, а зараз в якісь гуртожитки.
  flyman написав:в мене є знайомий мільярдер, так він робить самокрутки із самосаду тільки із синіх стодоларових, пояснюючи що конопляний папір тільки там достатньої якості, євро і зелені грінбаки не дають кошерний пих

Ну якщо я зараз продам нерухомість, то теж буде суттєво більше 100 тис. Євро готівкою. А бажання продати дуже велике...
Дюрі-бачі

Подякував: 871 раз.
Подякували: 631 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 19:52

Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:маючи високу кваліфікацію та клепку в голові - мають відповідно високу зарплатню

Я вже писав про життя типового ІТ-шника в Закарпатті до війни: отримав 3-4 тис. $, витратив 1 тис. $ на їжу / розваги, решту відклав на депозит чи під подушку. А раз в 2 роки купив квартиру, зробив ремонт.
В Європі так не вийде...

А раз в 2 роки купив квартиру, зробив ремонт.
німецький бюрер на це: ніхт314ди, дастістхвантастішь, йайа
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 19:55

akurt написав:Ну так та не так трохи...
Я маю приятеля з Ужгорода - програміст, який закінчив Львівську політехніку - називав такі самі цифри зарплат і навіть менше (в Ужгороді він починав з 1000 доларів на місяць).
Але переїхав у Львів вже 2 роки як - купив собі квартиру ще й в непоганому місці - приблизно навпроти Храму свв. Ольги і Єлізавети (УГКЦ).
Все те саме: треба мати клепку в голові.

Цікавий факт: він має бабусю-угорку - то має і паспорт громадянина Угорщини - навіть по ньому виїжджав в Лондон - десь рік там жив - працював в кафе - принеси/подай - не прижився там, повернувся в Україну. Згадав що є диплом "правильний", спеціальність "правильна" та наповнення голови - "правильне".
Я випадково познайомився десь в 2016 році - я їхав на авто в Ужгород зі Львова, а на узбіччі стояв хлопець з рюкзаком - голосував, щоби підвезли. Один я і зупинився...
По дорозі він мені таку купу маршрутів по горах розказував, що ого-го...
Реалізували з жінкою з його переліку деякі - "Словацький рай" наприклад... Там так налазилися, в тому "раю", що я потім два дні шевелитися не міг. А потім - Румунія - там такі є місця, що ого-го...

програміст починав з ІТ в $1000, закінчив кар"єру принеси-подай в бритіш ригаловка, потім маршрути через Тису
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:06

flyman написав:програміст починав з ІТ в $1000, закінчив кар"єру принеси-подай в бритіш ригаловка, потім маршрути через Тису

Життя воно таке: іноді викладач медицини може поїхати на конференцію в США і залишитись там пів року працювати в підпільному салоні красоти (колоти ботекс), потім торгувати в аптеці, а далі - приїхати в Чехію, купити машину і таксувати...

А іноді кандидат біологічних наук вчить в Ірландії третьокласників природознавства, після того, як майже рік консервував рибу на заводі...

А іноді москаль ІТ-шник згадує, що в нього мама родом із Закарпаття та тікає від мобілізації до України, позбувається паспорта з двоголовою куркою, отримує мадярський паспорт і пливе через Тису щоб жити в Словаччині, а їздити на роботу в офіс в Австрії.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 13 гру, 2024 20:25, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:25

flyman написав:програміст починав з ІТ в $1000, закінчив кар"єру принеси-подай в бритіш ригаловка, потім маршрути через Тису

Цікаво: де ця людина - на якому смітнику збирає такі думки...
І не стидається підтасовку фактів змішувати з безглуздям...
Одне слово: "Наставник"...
Добре що такий "Мудрець" у нас є: веселіше жити...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 13 гру, 2024 20:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3983 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:27

akurt написав:

Цікаво: де ця людина - на якому смітнику збирає такі думки...
І не стидається підтасовку фактів змішувати з безглуздям...
Одне слово: "Наставник"...

коротка компіляція чергової акуртової байки

akurt написав:Реалізували з жінкою з його переліку деякі - "Словацький рай" наприклад... Там так налазилися, в тому "раю", що я потім два дні шевелитися не міг. А потім - Румунія - там такі є місця, що ого-го...

нажрались як свині до ухрячки
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:32

Ну так що, пане флаймане, - вам того не зрозуміти і ніколи в житті вже не побачити: є справжнє чудо природи - дивний каньйон в Словаччині, він так назву і має "Словацький рай".
Там дуже важко весь час треба підніматися довгими сходами весь час в гору... сходи переходять в нові сходи, і нові сходи переходять в ще новіші сходи... Драбини часто повністю вертикальні... Екстрім+краса+природа...
Знайдіть в Гугл - картинки хоч помацайте.
Все буде якась радість в житті.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 13 гру, 2024 20:35, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:34

akurt написав:справжнє чудо природи - дивний канон в Словаччині, він так назву і має "Словацький рай".
Там дуже важко весь час треба підіниматися довгими сходами весь час в гору... сходи переходять в нові сходи, і нові сходи переходять в ще новіші сходи...

Був там з колегами років 8 тому. Теж трохи випив Tatratea, але в межах пристойності.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 20:36

Мені аж шкода часу було тому горе-дуже велике горе-знавцю щось відповідати.
Але вже якщо воно щось - від повного незнання - щось ляпнуло, то думаю поясню для інших...

Да ну і "Татранський чай" - то щось особливе... Правда...
https://maps.app.goo.gl/54zAtYLtAv5FLmmK6
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 24782479248024812482 ... 2862>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему