|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 14 гру, 2024 17:36
d44 написав: andrijk777 написав:Зеленський також президент "вполне в соостветствии с законом". В законі чітко написано що вибори президента не проводяться поки воєнний стан. І приймав той закон не Зеленський. Я не розумію що ви хочете мені довести? Те що Зе поганий - ок, не заперечую. Те що Зе потрібно міняти - ок, я не заперечую. Як??? Те що Зе повинен піти - ок, хай йде, я тільки за. Але він не піде. ЩО?
А що повинен зробити новий президент, які рішення приняти. Всі тут пишуть ЗЕ геть, ганьба. А новий для чого, для яких рішень та дій?
конкуренція, поточна повістка денна вже не актуальна, особливо в контексті зміни глобалістів на ізоляціоністів
Востаннє редагувалось flyman в Суб 14 гру, 2024 17:39, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 14 гру, 2024 17:38
d44 написав:А що повинен зробити новий президент, які рішення приняти. Всі тут пишуть ЗЕ геть, ганьба. А новий для чого, для яких рішень та дій?
ИМХО достатньо 2 рішень: 1. Щоб весна прийшла (безжально саджати своїх "Свинарчуків" ). 2. Продати душу дияволу (віддати право на видобуток корисних копалин американцям)
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 14 гру, 2024 17:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 873 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 17:39
ЛАД написав:Я писал, что депутаты не решатся проголосовать, если будет сильное недовольство народа. "Тільки влада" решает такой вопрос при жёсткой диктатуре. Даже монархи вынуждены были в какой-то мере считаться с "общественным мнением" ("чёрный" люд к "обществу", естественно, не относился).
А я написав що в цьому питані можна дуже легко змінити думку народу. І не потрібна ніяка "жёстка диктатура". І які ознаки того що у нас зараз не диктатура?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 17:45
andrijk777 написав:І які ознаки того що у нас зараз не диктатура?
1. Часткова свобода слова. При диктатурі на всю країну не криють матами преЗЕдента. 2. Відсутність контролю за фінансами. Ті ж олігархи виводять його в офшори, а не заводять при першій команді в бюджет, як москалі чи китайці.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 17:50
d44 написав:А що повинен зробити новий президент, які рішення приняти. Всі тут пишуть ЗЕ геть, ганьба. А новий для чого, для яких рішень та дій?
"Банальні речі". Боротись з корупцією, навести порядок в армії, збільшити виготовлення зброї і т.д Взагалі питання маніпулятивне. Зеленський прийняв державу в 2019, війни не було, ситуація в країні була стабільна. Зараз ситуація патова і в цю ситуацію нас завів саме Зеленський - з нього і спрос, а не з "нового президента". Скажу більше - Зеленський став в деякій мірі токсичний на Заході. Його вже сприймають як "людину яка постійно щось просить". Це не є добре. Це було ок в перший-другий рік війни, зараз це вже не ок.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:01
Дюрі-бачі написав: andrijk777 написав:І які ознаки того що у нас зараз не диктатура?
1. Часткова свобода слова. При диктатурі на всю країну не криють матами преЗЕдента. 2. Відсутність контролю за фінансами. Ті ж олігархи виводять його в офшори, а не заводять при першій команді в бюджет, як москалі чи китайці.
1.Де ви побачили "часткову"? Єдиний марафон - це часткова? Прикольно. На якій площадці можна "на всю країну крити матами преЗЕдента"? В інтернеті? Так ви і в РФ можете в інтернеті "на всю країну крити матами путіна". Додам також, що для подавлення свободи слова потрібен ресурс(гроші, люди). В путіна він є, в Зе немає. 2. А до чого тут диктатура? Це бардак і слабість влади, а не ознака диктатури.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:04
andrijk777 написав: _hunter написав:Так о чем вы со мной спорите весь день? 
По якорям дуже легко перейти на початок розмови. -Ви цитували мою відповідь іншій людині. -Стверджували що "Зе може піти сам, якщо не справляється" - я вважаю це брєд, цього майже ніколи не було історично і не 100% буде. Приблизно так.
Ну так уж "майже ніколи не було"? - "яустал яухожук" из недавнего. И там же пару раз до того. Но да, "асадов" в истории больше...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:05
Игорь Алексеевич написав:Раздел Сирии, такое ожидает и Украину. Хотели границы 91г, теперь ЗЕ хочет границы 22г, Но как бы не получился третий вариант(( Может войска НАТО хотят ввести в Украину для др.целей?
Сирія накроєна територія з різними етнічними та релігійними спільнотами, Україна має зовсім іншу передісторію
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:17
_hunter написав:Вы пропустили новость о "лимитах на переводы"? 🤔 С по второй половине - вы про какую-то монархию пишите. А у диктатур много видов есть - в том числе и диктатура буржуазии...
Я пишу про класичну диктатуру як в москалів, Китаї, Сирії, Ірані, КНДР і ще десятках країн. В нас теж таку будують, але в них дві ліві і тому не особливо виходить.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 18:27
Дюрі-бачі написав:В нас теж таку будують
Та не будують вони диктатуру, вони просто використовують ситуацію яка склалась. Путін, Лука - ось ці ціленапрямлено будували диктатуру.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
|