доречі, ось ту і позиція банку: кошти внесені на рахунок не є вартістю надання банківських послуг та не можна від неї рахувати 3% за кожен день невиконання послуг. Банківські послуги по внесенню коштів на рахунок клієнта надаються бешкоштовно.
|
|
![]() Re: Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)доречі, ось ту і позиція банку: кошти внесені на рахунок не є вартістю надання банківських послуг та не можна від неї рахувати 3% за кожен день невиконання послуг. Банківські послуги по внесенню коштів на рахунок клієнта надаються бешкоштовно. ![]() Re: Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)Там мова йде про 11 платежів за один-два дні на заг.суму близько 1.2 млн.грн, які клієнт не зміг документально підтвердити. І позиція банку цілком зрозуміла. У всіх клієнтів банку свої кошти, крім кредитних і що то всі кошти за банківське обслуговування? На банківське обслуговування є тарифи банку. З такими твердженнями суд не виграти.
![]() Re: Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)так! Якщо ви оплатили автомобіль на 1.2 млн, а вам його згідно договору не відвантажили впродовж 3х днів, то автосалон зобов'язан оплатити 3% за кожен день просторочки самого вантажу(авто), а не коштів за оплату послуг автоевакуатора, важтажників і бухгалтера -- згідно кошторису цієї послуги. ![]()
И вот тут самое интересное какие сроки указаны в договоре с банком. И указано ли там вообще обязательство выполнить в какой-то определённый срок? Кстати, 3% в день - это только по-умолчанию. Разрешается в договоре и это переопределить. Мой картирный застройщик себе так обязательства витиевато определял: "Обязуюсь сдать в день D. Если не смогу, то день D переносится на полгода. Если тогда не смогу, тогда ещё полгода ничего никому не должен. А вот только потом за каждый дополнительный день буду должен небольшой (на несколько порядков меньше, чем 3%) процент за каждый дополнительный день". ХЗ зачем такое сложное двухшаговое условие. Но в общем, кто пишет договор, тот себя в нём не обижает. Кстати, застройщик оказался честным: сдачу сильно задержал, но за несколько месяцев, что таки оказались штрафными по договору, компенсацию выплатил. ![]() Re: Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)потім стало відомо, що з 1,2 млн. не заплачено податки, то автосалон вам машину не віддасть і буде зобов'язаний дочекатися поки ви принесете платіжку в пенсійний фонд або документ, що дозволяє не платити. ![]() Нєє. Я ж це проходив реально! ![]() Пенсійний я оплачував окремо, при постановці на облік. І, до речі, оті 3..4% розраховуються від ціни авто БЕЗ НДС. А квиташку про оплату (СЕПом) ви надаєте менагеру МРЕО через ЧекГоуЮА )) ![]() И он тебя посылает бюрократическим голосом: "Не знаю что там на сайте про обязанность верить check.gov.ua написано, но мне в дело нужно бумажку подшить. Иди печатай и ставь печать банка!" Тоже проходил полтора года назад. И жаловаться на него не пойми кому потому, что по киевскому телефону отсылают звонить на рецепшн того же самого МРЭО. Почтой разве что. Но это уже оффтопик. ![]() Re: Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)ну так в банку пенсійний теж не платять. Там також просять показати походження коштів, чи заплачені клієнтом з них податки. Про що ж тоді мова? Які 3% за кожен день? Ну то таке. Хоч в одному рішенні я побачив позицію банку та вважаю, що клієнт не отримає ніякі нарахування пені, а ще й сплатить судові витрати банку на апеляцію. Почекаємо, подивимося.
|
|