|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 20 гру, 2024 16:44
Бетон написав: UA написав: pesikot написав:Бачу, що у тебе великий досвід "сплати" податків )
Так, значний. В т.ч. примушення податкових органів до виконання Закону через судові рішення.
ця компашка всерйоз думають, що в світі знайшли хочаб одного корупціонера щімлячі звичайний нарід. вони сидять на фінансовому форумі і навіть не здогадуються, що головні корупціонери мають штати юристів і крадуть з бюджета мільярди доларів. гетьманцев на початку вторгнення курував вивіз готівки фурами)
А також, е.е в Польщі дешевше та в Росії яйця по 70 фублів ) Ти сидишь на фінансовому форумі, але несешь дичину )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 гру, 2024 16:55
UA написав: Бетон написав:ця компашка всерйоз думають, що в світі знайшли хочаб одного корупціонера щімлячі звичайний нарід. вони сидять на фінансовому форумі і навіть не здогадуються, що головні корупціонери мають штати юристів і крадуть з бюджета мільярди доларів. гетьманцев на початку вторгнення курував вивіз готівки фурами)
У цієї різнобарвної соціальної групи є спільна риса - повна залежність від виплат з бюджету. Им все должны.
Якщо ти ідейний противник виплат з бюджету, то відмовся від ментовської пенсії Тіки у мене немає залежності від виплат з бюджету )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 гру, 2024 16:59
Бетон написав:ну шо обізвав путіна, легше стало? а лєна твоя теж під обстрілами сиділа як ми? чи ви з монако вякаєте?
А до цього Зеленський Путіна не обзивав, але це не заважало Путіну обстрілювати Київ То може проблема не в Зеленському ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 20 гру, 2024 16:59
Дюрі-бачі написав: холява написав:....наче ви освічена людина ,а час від часу ахінею пишите
А в чому ахінея? Чи Ви, як Песікот, будете стверджувати, що приказів виду "до кінця року мобілізувати 100 людей" не існує. А прикази виду "карати всіх, хто не складає протолки і не дотримується процедури при доставці до ТЦК" існують.
А може по порядку 1 Є план , на підставі якого пишеться наказ -призвати ???? осіб. 2 Є виконавець цього наказу. Питання на засипку Чому при 200 000 призваних в 2024 році в мережі гуляє максимум сотня відео компроментуючих ТЦК ? Виходить що 199 900 осіб змогли призвати без перевищення повноважень... Тобто 99,5% працюють +/- по Законодавству і 0,5% - працюють як придурки.... Так може проблема в придурках? Що не відміняє придурків в штабі які дають придуркам в полі наказ який неможливо виконати... Але ж людьми залишатись потрібно. Далі фронту то все одно не пошлють А от коли газовим балончиком .. то можна отримати десяток років за перевищення службових повноважень... ПС Раз в квартал , чиновники міськради , райради чи збіговисько якоїсь комісії пробує мене змусити знехтувати економічним станом МОГО підприємства і виконати якусь чергову єресь... Як правило їх вимоги мною похерюються... З іншого боку , якщо я знаю що фронту треба допомагати то самостійно беру на себе певні обовязки(не прописані в жодному законодавстві) а міг би виконати вимоги придурків і закритись років 25 тому....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 гру, 2024 17:07
Бетон написав: Господар Вельзевула написав: Бетон написав:Днепр. Респект парнишке, дал сдачи прямым в челюсть людолову в пикселе
Ага,видел. Далеко не первый случай озвиздюливания этих господ у нас.
Днепр, самый боевой город имхо. Там парни вырубают с одного удара, туфли с ног слетают
реально соромно таке читати, наче потрапив на Z -форум може вам обом перейти в іншу площину для зрадойобства, бо тут якось не те, підтримки мало.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3342 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 20 гру, 2024 17:09
У п'ятницю, 20 грудня, Німеччина відправила в Україну ще одну систему протиповітряної оборони (ППО) IRIS-T, повідомив канцлер Німеччини Олаф Шольц на національному брифінгу за підсумками засідання Європейської ради в Брюсселі.
"Зараз поставляється ще одна система IRIS-T, я думаю, сьогодні, а також Gepard SPAAG, які ми продовжуємо поставляти разом з усіма боєприпасами, виробництво яких ми відновили", - зазначив він.
При цьому канцлер не уточнив, про який саме комплекс IRIS-T йдеться - SLS або SLM. залишилось ще 18 передати: 19-1
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3342 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 20 гру, 2024 17:17
budivelnik написав:Питання на засипку Чому при 200 000 призваних в 2024 році в мережі гуляє максимум сотня відео компроментуючих ТЦК ? Виходить що 199 900 осіб змогли призвати без перевищення повноважень... Тобто 99,5% працюють +/- по Законодавству і 0,5% - працюють як придурки....
Не виходить. Причини чому в мережі сотня відео можуть бути будь-які. Це не заперечує можливості інших цифр. Але якщо навіть особисто мене намагалися бусифікувати, коли спробував поекспериментувати, як воно бути пересічним, і тільки за оцей тиждень бачив 5 отаких випадків; а знайомого прапорщика-афганця 61-річного сивого діда навіть і слова не сказали, а запхали в бусік, де вже було напхано, то особисто в мене нема сумніву, що випадків тисячі. Вже навіть у спецовках електриків в сусідній будинок завітали... Тому й кажу: да похер оті закони, статути, укази, постанови, розпорядження. Хатєлки. Новий період. Я питав в декількох старших груп оповіщення про які складнощі зробити і мати посвідчення на право перевірки ВОД? Мовчать і дивляться, як на нові ворота. Почав пояснювати, що ну ознайомтесь з 560 кму, це ж вам треба, щоб по закону і ніяких проблем. Ви виконавці, а не ваш начальник... Реакція ще гірша... Це тупік...
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 20 гру, 2024 17:25, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2024 17:25
detroytred написав: budivelnik написав:Питання на засипку Чому при 200 000 призваних в 2024 році в мережі гуляє максимум сотня відео компроментуючих ТЦК ? Виходить що 199 900 осіб змогли призвати без перевищення повноважень... Тобто 99,5% працюють +/- по Законодавству і 0,5% - працюють як придурки....
Не виходить. Причини чому в мережі сотня відео можуть бути будь-які. Це не заперечує можливості інших цифр. Але якщо навіть особисто мене намагалися бусифікувати, коли спробував поекспериментувати, як воно бути пересічним, і тільки за оцей тиждень бачив 5 отаких випадків; а знайомого прапорщика-афганця 61-річного сивого діда навіть і слова не сказали, а запхали в бусік, де вже було напхано, то особисто в мене нема сумніву, що випадків тисячі. Вже навіть у спецовках електриків в сусідній будинок завітали... Тому й кажу: да похер оті закони, статути, укази, постанови, розпорядження. Хатєлки. Новий період.
Є емоційні враження Наприклад в мене питали документи за весь час активної війни - Два рази. В районі мого магазину наявність ТЦКашників я особисто за 1000 днів бачив Десять разів. З цих десяти разів не бачив ЖОДНОГО силового затримання. При цьому в цьому ж районі тільки серед моїх покупців(клієнтів приблизно 600 осіб , з яких сотня мобпридатних)) мобілізовано більше десяти осіб, двоє з яких вже не повернуться ніколи , і один демобілізований) Тобто відсоток мобілізованих до мобпридатних-приблизно відповідає реаліям(кожен десятий мобілізований) Обох моїх синів зупиняли не раз і перевіривши Резерв+ - не чіпали. То може все таки якщо піддаєшся впливу зомбімедіа - то навколо ввижаються страшилки?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 гру, 2024 17:39
Бетон написав:Днепр, самый боевой город имхо.
там у каждого еврея тора и обрез
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 20 гру, 2024 17:40
budivelnik написав:Так може проблема в придурках? Що не відміняє придурків в штабі які дають придуркам в полі наказ який неможливо виконати...
ИМХО основна проблема в тому, що в штабі не карають "придурків" які план виконують, але незаконними методами.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1