|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:29
холява написав:Господар Вельзевула Ти такий вумний , тому що за екраном монітора . Було би трошкі (з обличчям )по іншому , ти би таку фуйню не ніс та й на макитру не мітру причепив .
Ух ты. Ты о чем,дядя? Хочешь не за экраном побеседовать?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:30
detroytred написав: холява написав:ПЛЯ ... я і незнав , що вам відомо про його сусідів
Ні, невідомо)) Він вів мову про двох сусідів, вказуючи вік кожного, і в контексті цього одразу вказав на молодшого. Тут напрошується саме про молодого з цих двох сусідів.
РОЗУМІЄШ ..... .....цей " викладач " увесь час не про "сусідів" розповідає . Я так думаю . Невже ви думаєте що вони кожного разу сповідуються до Дюрі ? аж смішно . ви гадаєте що він насправді пише про якихось сусідів ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:36
candle645 написав:Людський фактор, це лише коли повністю забили на рекомендації та best practices з кібер-безпеки, про які розказують на курсах вендорів, детально розписані в базових стандартах IETF/ISO та галузевих типу HCFA, GLBA, GDPR.
Що ви таких розумних слів написали. Насправді все по суті. А потім ті ж діячі ще дають інтервю і розповідають як десь довго і поволі, да але там не ламають кожен день. Ці бази, київстари - коли всі боси розумні, а адмін дурак. В нас теж ламали фірму, так ось про безпеку там думали і робили місяцями, пощастило що дехто робив бекапи вручну на диск, то щось вдалось відновити. А як петух клюнув то почали робити все дуже швидко. Тут їх за 3 роки видно що ніяк не клює. Просто роль переоцінена. wild.tomcat написав:ну послухайте, ви ж там ніби якийсь "біляойтішник" чи як. навіть якщо припустити, шо поклали якісь робочі системи (ми цього напевно не знаємо), то як можна видалити бекапи, які знаходяться на якихось носіях, які для хакера недоступні
Просто сміх та й годі. а як тоді робити ті бекапи якщо вони не в одні мережі)) Це ж надо потратиться і продумати якось іншу структуру. А якщо кажуть що потерли значить НЕ продумали. Ось в київстарі були якісь часткові бекапи, і тут глянем як воно буде.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 264 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:36
холява написав: detroytred написав: холява написав:ПЛЯ ... я і незнав , що вам відомо про його сусідів
Ні, невідомо)) Він вів мову про двох сусідів, вказуючи вік кожного, і в контексті цього одразу вказав на молодшого. Тут напрошується саме про молодого з цих двох сусідів.
РОЗУМІЄШ ..... .....цей " викладач " увесь час не про "сусідів" розповідає . Я так думаю . Невже ви думаєте що вони кожного разу сповідуються до Дюрі ? аж смішно . ви гадаєте що він насправді пише про якихось сусідів ?
Чому б ні??????????????????? Тим паче, коли оті чудики пиячать...то їх думки знає кожен мешканець не те що будинку, а району. Чому можна інтерпретувати отак категорично в негативний бік, коли нема жодних впевнених підстав?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:42
Wirująświatła й до речі , а с чого ти взяв що мене десь вигнали ?
... що я там зараз напишу , що я держслужбовець ? ....що зараз не маю відношення до валюти ?
Що я там можу написати ? Таку хуну як ти пишешь ? Було би дуже соромно серед поважних людей виглядати недоумком .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:44
pesikot написав: ЛАД написав:Очень хотелось бы услышать аргументы тех кто призывает воевать до победы. На что вы рассчитываете? 1) После того, как я опишу свои мысли, хотелось бы услышать ответные аргументы тех, кто призывает не воевать На что вы рассчитываете?
pesikot написав:PS. ЛАД, теперь твоя очередь ЛАД хотел ответов на свои вопросы Но получив ответы, сам пропал. Не было даже его ночных постов А шо случилось ? То такой активный был, прямо не заткнуть А тут заткнулся и молчит )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:46
Wirująświatła написав: холява написав:аж смішно . ви гадаєте що він насправді пише про якихось сусідів ?
какая вам разница? это ж форум, ничего проверить нельзя, каждый любую отсебятину несет. Один кретин сначала песдел что психиатр, потом оказалось патологоанатом, нюхающий внутренние органы трупов. Пусть лучше дюри про соседей песдит.
Покажіть запис де я казав що паталогоанатом ?! Віталя ,гроші ставлю проти вашій видумки ...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 21 гру, 2024 20:49
Wirująświatła написав: холява написав:аж смішно . ви гадаєте що він насправді пише про якихось сусідів ?
какая вам разница? это ж форум, ничего проверить нельзя, каждый любую отсебятину несет.
Это же ты про тебя )) Ты трындишь, постоянно. Но это только 25% проблемы Ещё 50% проблемы, что ты судишь о других по себе. Если ты трындишь, значит и другие трындят Но это не относится к тем 300 ТГ-каналам, которые ты читаешь и считаешь, что там правда Это ешё 25% твоей проблемы
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 21 гру, 2024 21:18
холява написав:РОЗУМІЄШ ..... .....цей " викладач " увесь час не про "сусідів" розповідає . Я так думаю . Невже ви думаєте що вони кожного разу сповідуються до Дюрі ? аж смішно . ви гадаєте що він насправді пише про якихось сусідів ?
Молодший із сабжевих сусідів в мене вже позичив 3 рази по тисячі гривень і не повертає вже 1.5 роки, тоді й розповів. Хотів позичити і ще більше, але кредит довіри вичерпано. Та і Ви взагалі в Закарпатті хоч колись були? Тут сусіди в будинку живуть 20-30-50 років і всі чудово знають один-одного. Важко тільки новим, які купили квартири в цьому році.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 гру, 2024 21:23
Господар Вельзевула Звісно, що ні. В мене із власності в Ужгороді була маленька квартира на 38 м2, і ту на маму переписав...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1