ДОПОВНЕНО О 09:20. Пресслужба президента Татарстану Рустама Мінніханова повідомила, що зафіксовано загалом вісім прильотів, з них один – на промислове підприємство, один – над річкою, шість – на житловий масив.
Місцева влада не розголошувала, у який саме об’єкт влучив безпілотник, проте вдень 21 грудня, вже після атаки, на пороховому заводі лунають вибухи, які місцева влада традиційно називає "хлопками".
В адміністрації Кіровського та Московського районів Казані кажуть, що вибухи пов'язані з випробуваннями на об’єкті і це планові заходи.
Дюрі-бачі написав:які живуть в моєму домі: Одному 35 років, до війни була дружина, 2 дітей і другому 50
P.S. Він і зараз готовий йти служити, якщо контракт буде на 6 місяців чи рік, а потім випустять закордон
ТИ ЗАГОВОРИВСЯ чи забрехався ...
В мене думки не виникло, що мова в нього була не про отих двох сусідів з щойно наведеного їм же прикладу. Серйозно, не уявляю, як таке розуміння могло виникнути.
Генштаб: У Збройних силах створили підрозділ із захисту культурної спадщини
Службовці підрозділу працюватимуть у структурі цивільно-військового співробітництва Збройних сил. Їхніми завданнями є координація дій щодо захисту, збереження та запобігання знищенню об'єктів культурної спадщини, які перебувають під загрозою через бойові дії.
Була можливість виїхати/оселитись в Бенедетто дель Тронто чі поряд 20 років тому , але совкове мышление зупинило...типа тут родина и люди свои, ага , такі добрі
"знал бы прикуп- жил бы в Сочи" (с) А люди тут да -добрым словом всегда приласкать готовы
detroytred написав:В мене думки не виникло, що мова в нього була не про отих двох сусідів з щойно наведеного їм же прикладу. Серйозно, не уявляю, як таке розуміння могло виникнути.
[/quote][/quote]
Ну там же про ухилянтов было,и про то,как ТЦК выпустили за бабло.типа как красная тряпка. особо нет смысла вести диалог с людьми, эмоционально реагирующими на вполне себе будничные вещи. Кстати, наезда на ТЦК я не увидел. За коррумпированность. Виноват лишь желающий жить.
Дюрі-бачі написав: ТИ ЗАГОВОРИВСЯ чи забрехався ...
В мене думки не виникло, що мова в нього була не про отих двох сусідів з щойно наведеного їм же прикладу. Серйозно, не уявляю, як таке розуміння могло виникнути.
ПЛЯ ... я і незнав , що вам відомо про його сусідів
Була можливість виїхати/оселитись в Бенедетто дель Тронто чі поряд 20 років тому , але совкове мышление зупинило...типа тут родина и люди свои, ага , такі добрі
"знал бы прикуп- жил бы в Сочи" (с) А люди тут да -добрым словом всегда приласкать готовы
холява написав:ПЛЯ ... я і незнав , що вам відомо про його сусідів
Ні, невідомо)) Він вів мову про двох сусідів, вказуючи вік кожного, і в контексті цього одразу вказав на молодшого. Тут напрошується саме про молодого з цих двох сусідів.
холява написав:ПЛЯ ... я і незнав , що вам відомо про його сусідів
Ні, невідомо)) Він вів мову про двох сусідів, вказуючи вік кожного, і в контексті цього одразу вказав на молодшого. Тут напрошується саме про молодого з цих двох сусідів.