Hotab а потім держава не платить героям, які загинули при врученні медалей... ИМХО виплати мали б бути автоматично, крім тих випадків, коли довели, що військовий був аватаром чи сзч...
Дюрі-бачі написав:Hotab а потім держава не платить героям, які загинули при врученні медалей... ИМХО виплати мали б бути автоматично, крім тих випадків, коли довели, що військовий був аватаром чи сзч...
Вирішальним має бути «виконував накази своїх командирів» (тобто представника держави ) чи «робив те, що йому схотілось». З медалями - згодний, це командири (представники держави) дали наказ (розпорядження) зібратись там в отой час.
Hotab а родичі померлих героїв вже більше року не можуть довести що такий наказ був. А я 99% Українців не розуміє чому вони мають щось доводити, а не комадири доводити, що ці герої " робили, що їм схотолось, їм неодноразо водавали догани, а до них не доходило:...
Дюрі-бачі написав:Hotab а родичі померлих героїв вже більше року не можуть довести що такий наказ був. А я 99% Українців не розуміє чому вони мають щось доводити, а не комадири доводити, що ці герої " робили, що їм схотолось, їм неодноразо водавали догани, а до них не доходило:...
Не розумію що ви доводите. Що треба гонцу за горілкою (родичам) , якого застрелив чи зарізав сепаратист в Покровську заплатити 15 млн? Про те, що загиблим при нагородженні не виплатили - я визнав що це не справедливо. Накази (письмові) про збір військовослужбовців з різних частин саме там існують в кожній частині.
Дюрі-бачі написав:Hotab а родичі померлих героїв вже більше року не можуть довести що такий наказ був. А я 99% Українців не розуміє чому вони мають щось доводити, а не комадири доводити, що ці герої " робили, що їм схотолось, їм неодноразо водавали догани, а до них не доходило:...
Не розумію що ви доводите. Що треба гонцу за горілкою (родичам) , якого застрелив чи зарізав сепаратист в Покровську заплатити 15 млн? Про те, що загиблим при нагородженні не виплатили - я визнав що це не справедливо. Накази (письмові) про збір військовослужбовців з різних частин саме там існують в кожній частині.
.....вибачьте що вліз
А ще є випадки ,коли у людини були відсутні бронік чи каска (не вспів одягнути то що ), і на жаль з,являлись юридичні питання по невиплаті ...
ЛАД написав:Да, активом жильё не было, но для тех, у кого одна квартира, она не особо является активом и сегодня.
В 1997 в мене була одна однокімнатна....Я перетворив її в актив продавши і сам житло знімав А тепер опишіть варіант по якому ви б могли перетворити радянську прописку собі в актив?