ЛАД написав:Так, может, напрасно у нас всех собак вешают на Янука? И удивление "оглядачів Defense Express" не совсем обоснованно? И не настолько он был "пророссийский", а просто реалист?
А на...нахіба підписав харківські угоди про черноморський флот? Не було б там флоту (війск руських), і "повернення" Криму не було б
detroytred написав:Напередодні повномасштабки у вас вже було якесь категоричне несприйняття можливості.
Ви мене з кимось плутаєте. Я якраз вважав що агресія буде, але не така повномасштабна. Я думав що пу обмежиться Дон/Луг областями, але агресія там буде повноцінна. Це було цілком логічно тому що військ для всієї України у путіна було малувато. І я не припускав такої бездарності української влади(або зради), яка не спромоглася зробити елементарне - підірвати мости.
Ніякої категоричності в мене не було і бути не могло бо інформації було мало а події розвивались досить швидко.
ЛАД написав:Ющенко та Ко никакие "національні інтереси України" не отстаивали и не отстояли.
Відстоювали і відстояли(як змогли).
ЛАД написав:А Ющенко я оцениваю как худшего президента из тех, кто пока был. С ним было связано очень много надежд, ни одну из которых он не оправдал.
"много надежд" це ваші проблеми. Це не вина Ющенко. Чим Ющ був гіршим за інших? Чим був кращим - за нього Україна жила найкраще в своїй історії. Бізнес просто процвітав.
ЛАД написав:Так, может, напрасно у нас всех собак вешают на Янука? И удивление "оглядачів Defense Express" не совсем обоснованно? И не настолько он был "пророссийский", а просто реалист?
А на...нахіба підписав харківські угоди про черноморський флот? Не було б там флоту (війск руських), і "повернення" Криму не було б
Фантазії. Це коли там не було російського флоту?) Там російський флот од катерини 2. Таке враження шо москалі до нас з венери залетіли по запрошенню яника. Фактор сусіда алкаша треба враховувати і по крайній мірі нема чого кидатись камінням коли живеш в скляному домі.
Якось пропустив це. На додаток до Джонсонюка нині со-председатель Більдербклюба Столтенберг, коли ще був головою НАТО)):
"«Мы должны были предоставить Украине гораздо больше военной поддержки еще до вторжения. А после – более быстрыми темпами поставлять более совершенное оружие. Возможно, это даже могло бы предотвратить вторжение или значительно усложнило бы планы по Украине. Беру за это свою часть ответственности», – говорится в заявлении." https://glavcom.ua/ru/news/kak-strany-n ... e_vignette
Це також стосовно пісень, що Україні ніхто нічого не винен.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 27 гру, 2024 16:06, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:У мене на бані не було грошей. У умовного «танкіста» зп була 600-800
Може тут форумчани і на вас кажуть, є таке. Але мабуть більшість, маємо наувазі такі структури як сбу, які і зараз баньки з рачками люблять і всі поголовно інваліди на новеньких авто.
Аа, я забув додати що на початку війни вони всі разом(з звичайними операми і ппсниками) петлі з міста надавали, але це вже філософія))
Vadim_ написав: Навіть на третьому році, після усіх скандалів, повномасштабної війни схемина на мільони доларів постйно виявляють, і ні одного реального судового вирока на 5-10-25 років, та навіть рік. Як таку країну можна прийняти у цивілізований світ? .
А як так виходить ? Ми боремось, боремось а корупція нікуди не дівається? Може вона частина нашої державної системи?
Vadim_ написав: Навіть на третьому році, після усіх скандалів, повномасштабної війни схемина на мільони доларів постйно виявляють, і ні одного реального судового вирока на 5-10-25 років, та навіть рік. Як таку країну можна прийняти у цивілізований світ? .
А як так виходить ? Ми боремось, боремось а корупція нікуди не дівається? Може вона частина нашої державної системи?