Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
На прокат брав лижне спорядження, в якості застави заблокували грошові кошти на кредитці (предавторизація). Здав спорядження, зробили скасування предавторизації -- у застосунку отримав повідомлення про зарахування коштів. У виписці по рахунку зарахування бачу, але там не вказана сума. Звернувся до підтримки й вони стіорили запит на перевірку надходження коштів від продавця... Банк погано працює з предавторизацією. У виписці не вказується дата розподілу коштів (проведення) по рахунку.
quadro_tony_da, 1) у тебе операція була предавторизація (блокування) чи авторизація (звичайна операція)? 2) якщо авторизація, то перед поверненням вона встигла провестися/розподілитися по рахунку? 3) якщо другий пункт ні, то платіжна система дозволяє банку тримати холд до 30/45 днів.
Вадимка написав:Sain_повернувся Вам треба використати 1667 гривень та вывести на карту.Потім буду один відсоток і він вже без ліміту.Заплатіть наприклад за світло через портмоне .Але обов'язково треба вивести ці гроші на карту.
Киньте Ваше реферальне посилання, зареєструюсь по ньому що б ви отримали бонус за те що проконсультували мене)
Sain_повернувся написав:Підкажіть, який ліміт кешбека на місяць? В інших банках у мене всюди 500-600грн на місяць. Хочу купити дружині макбук, шукаю яку б картку відкрити що б кешбек отримати по максимуму)
Sain_повернувся, 1) магазину Ябко немає в переліку партнерів, які підключені до акції; 2) магазин Ябко продає "сіру" техніку Apple, тобто завезли нелегально.
Howl написав:1) у тебе операція була предавторизація (блокування) чи авторизація (звичайна операція)? 2) якщо авторизація, то перед поверненням вона встигла провестися/розподілитися по рахунку? 3) якщо другий пункт ні, то платіжна система дозволяє банку тримати холд до 30/45 днів.
як визначити була предавторизація чи ні?
в банку пише 08.12 статус ВИКОНАНИЙ в списку транзакцій -9288 грн Скасування операція через 17 годин після першої операції