Всіх вітаю з Новим роком. Бажаю в новому році ухилянтам перестати нарешті ухилятися і зайняти своє місце в ЗСУ. Інвалідам - пройти нарешті ВЛК і зайняти своє місце в ЗСУ. Військовослужбовцям - повернутися додому і міцно тримати економічний фронт. Генштабу - освоїти нарешті просту схему:
Господар Вельзевула написав:Ветераны осуществляли моральную поддержку,мотивировали или выполняли функцию заградотряда?
Своїм прикладом показувли як треба служити.
прИкладом или приклАдом? ранее я думал что личный пример действует только на детей.
в сержантской учебке учили будущих сержантов внедрять правило: "делай как я!", обучать и заботиться о своих подчиненных, ТЕМ БОЛЕЕ, что "если что" - чтобы было кому его заменить, что сержант рискует получить пулю, если будет действовать приклАдом!
Востаннє редагувалось Миша-клиент в Сер 01 січ, 2025 16:01, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:Дуже цікаво, як воно буде працювати, та чи не отримаємо на практиці успішних "палковнікав" з масштабуванням "кращих" методик 211 та 155 бригад. Керувати фірмою, і підприємством, далеко не дорівнює досвіду керування батальйоном/бригадою. Але так, потужно, можна ж здобути цей досвід в бою, ціною втрат, як це показала 155.
Керувати бригадою - то таке. А наприклад начзвязку - цілий підполковник. Можливо він шарить, як міняти лампи в Р-123, але по факту розподіляє старлінки. І будь який айтішник справиться з цим не гірше ніж він. Тільки питання, що з такими підполковниками робити...
Таких у запас відправляти. Але є питання щодо доцільності на ефективності, чому такою роботою повинен займатися аж цілий підполковник?
Shaman написав:проблеми на Раші, що їм стане не до нас
Та вже проходили в 90-х: як тільки ціни на нафту вгору - так і проблеми вирішаються і одразу стає "до нас"
коли там почнуться проблеми, то дуже вірогідно, питання буде про те, де буде проходити східний кордон Московії - по Уралу чи далі? а у європейській частині нафти та газу немає...
Миша-клиент написав:в сержантской учебке учили будущих сержантов внедрять правило: "дела как я", ТЕМ БОЛЕЕ, что сержант рискует получить пулю, если будет действовать приклАдом!
21йвек на улице. делай как я это коммунизм. а сейчас капитализм. человек человеку волк. Общался я с хозяином крупной сто, спрашиваю какие у вас в целом проблемы, говорит берем человека на работу, пока он учится все хорошо (вдобавок платят жирно) , а как научился - сразу ищет куда срыгнуть, хоть в гараж, но чтоб на себя работать, или к конкурентам где зарплата выше. Какой вывод? он потому и учится, что знает знания позволят ему выбирать работодателя или работать на себя. А за голую идею он пошлет всех к лешему и пойдёт домой. Есть конечно и ленивые, учиться не хотят, зарплата 2 минималки устраивает, делают грязную работу, демонтаж, моют то что демонтировали в ванночке с ацетоном. Идеальные вояки в мирное время.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 01 січ, 2025 16:13, всього редагувалось 3 разів.
sashaqbl написав:Керувати бригадою - то таке. А наприклад начзвязку - цілий підполковник. Можливо він шарить, як міняти лампи в Р-123, але по факту розподіляє старлінки. І будь який айтішник справиться з цим не гірше ніж він. Тільки питання, що з такими підполковниками робити...
Брехня. Начальник зв'язку бригади - то майорська посада. Ну і те, що він розподіляє Старлінки - погляд ззовні якогось чи солдата чи нефахівця. Просто почитай, які обов'язки начальника зв'язку по Статуту внутрішньої служби (свої та як начальника служби) https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/548-14#Text
_Mykola_ написав:Таких у запас відправляти. Але є питання щодо доцільності на ефективності, чому такою роботою повинен займатися аж цілий підполковник?
Тому що начзвязку - це посада для підполковника. І в принципі, організувати звязок в бригаді - це доволі складна задача, тож в загальному це доцільно. В економіці це начальник ІТ відділу компанії штатом в кілька тисяч чоловік. Але проблема в іншому - ті підполковники в інституті вчили як міняти лампи в Р123, тому розказувати їм про меш-мережі беззмістовно. От і виходить, що по факту вони тільки розподіляють старлінки. І хороший айтішник на такій посаді був би куди доречнішим. Але ж по штату там потрібен підполковник. UPD: кажуть, що майор, але суть не міняється.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 01 січ, 2025 16:21, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl написав:Керувати бригадою - то таке. А наприклад начзвязку - цілий підполковник. Можливо він шарить, як міняти лампи в Р-123, але по факту розподіляє старлінки. І будь який айтішник справиться з цим не гірше ніж він. Тільки питання, що з такими підполковниками робити...
Брехня. Начальник зв'язку бригади - то майорська посада. Ну і те, що він розподіляє Старлінки - погляд ззовні якогось чи солдата чи нефахівця. Просто почитай, які обов'язки начальника зв'язку по Статуту внутрішньої служби (свої та як начальника служби) https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/548-14#Text
Копіпаст обов'язків зверху вниз? А як ось таке туди вписується?
budivelnik написав:Якщо чесно - дивує мене основна маса тутешніх читачів/дописувачів... На пальцях Прокачувала педерація черз Україну 40 млрд м3 газу і отримувала за це по 250+/-доларів/1000м3 = 10 млрд доларів Тепер ПЕРЕСТАНЕ прокачувати , за що Українці заплатять по 1 грн/м3 газу додатково.. це приблизно 20 млрд грн....
Це перемога, всі повинні аплодувати , адже на кожну ВИТРАЧЕНУ нами гривню - москалі втрачають еквівалент 20 грн...
А тут пошуки гімна в задниці.. АбІднА дА......
Проста арифметика яку Ви любите. Цікава арифметика. Газовий котел на опалення, споживання наразі ЗИМОЮ приблизно 300 кубів 300*7.99=2397грн, плата за транспортування більше 300 грн/міс, якщо підняти транспортування у 3-4 рази, то оплата вийде КОЖНОГО місяця майже як 50% споживання газу ЗИМОЮ. Щось в цьому справедливому рівнянні про;%лось для пересічного українця.
Я завжди дуже уважно читаю Ваші дописи, які стосуються енергетики.. Але в цьому випадку - Ви мене здивували. Навіщо Вам рази ? Що заважає просто глянути на цифри
повідомляє LIGA.net з посиланням на засідання НКРЕКП. Так, з нового року тариф за транспортування газу зросте від 124,16 до 501,97 грн за 1000 кубічних метрів, або майже на 305%
Тобто реально м3 газу зріс на 40 копійок.... Україна(населення+комуналка) споживає 20 млрд м3 газу - значить заплатить на 8 млрд грн більше. Все.