Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1216312164121651216612167 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 19:30

Wirująświatła писал(а):
  mazurkevych писал(а):Академмістечка…
не было их на академе. выдумки UA
  mazurkevych писал(а):Вже є як є, маючи 3 квартири в Херсоні, недобудовану в Києві і розбомблений будинок в Гопрах я і уявити не міг, що буду знімати богзнаде якесь житло.
не мне вас учить но в одном городе не надо покупать много квартир. Лучше в нескольких, Львов, Одесса, Днепр.

Ага, і потім їздити туди-сюди крани або прорив труб латати. Люди купують в одному місці щоб зручніше адмініструвати
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 19:31

Wirująświatła писал(а):
  mazurkevych писал(а):Академмістечка…
не было их на академе. выдумки UA
  mazurkevych писал(а):Вже є як є, маючи 3 квартири в Херсоні, недобудовану в Києві і розбомблений будинок в Гопрах я і уявити не міг, що буду знімати богзнаде якесь житло.
не мне вас учить но в одном городе не надо покупать много квартир. Лучше в нескольких, Львов, Одесса, Днепр.

Дуже важко адмініструвати житлову нерухомість в різних місцях, тим паче якщо ти там не живеш.

Я не раз над цим розмірковував і дійшов висновку для себе, що віддалено є сенс вкладатися хіба в комерційну. Але «вхідний квиток» є чималим.

Всеж-таки життя іде і є робота, відтак і заощадження. Але допоки існує така невизначеність - боюсь не те що інвестувати в якусь нерухомість, але і навіть придбати для себе.
Заощадження «приземлив» в Європі в банку під 3,5% річних (мінус 10% податку), а сам винаймаю, слідкую та аналізую.

А херсонську нерухомість… велика вірогідність що це «пасивом» і залишиться, на превеликий жаль
mazurkevych

С нами с: 18.12.18
Благодарил (а): 0 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 19:43

mazurkevych писал(а):А херсонську нерухомість… велика вірогідність що це «пасивом» і залишиться, на превеликий жаль
думайте о хорошем. и всё будет хорошо. мысли материальны.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 19:44

Wirująświatła писал(а):
приятель до войны купил в Одессе 4 квартиры, новострой, нормальные локации. сдавал по 10-11к , летом посуточно или по 15к кто готов был столько платить. Потом 2022 и цена упала ниже 7, соответственно рентабельности никакой, продал 2 квартиры за -30% от довоенной цены. Думал что Одессу вот вот захватят и придется драпать. Теперь жалеет что продал)))

Отож и сидим. Четко знаю себестоимость своей хаты,сам строил, знаю сколько давали в январе 2022- думал перекинутся в хатинку на берегу Днепра со своим берегом (Господь отвел!)- ну думаю сейчас дадут половину или меньше. Смысл?
Тут бы быстрее решалось бы туда или сюда. Шкала времени не ждет. Времени осталось мало.
Господар Вельзевула

С нами с: 11.09.24
Благодарил (а): 9 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 19:45

Господар Вельзевула писал(а):Времени осталось мало.
вам так много лет? недвижимость еще несколько лет не будет привлекательным активом, пока беженцы не вернутся. Здесь есть форумчанин memberlist.php?mode=viewprofile&u=127859 недавно продавший квартиру на парусе, вроде есть спрос и не то чтобы совсем дешево, 30куе вроде он говорил емнип, панель без ремонта.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 20:19

mazurkevych
- мінус додаткові 9% укр. податку та 5% ВЗ на додачу до мунус 10% европейського, за умови апостилювання та, за необхідності, легалізації довідки про сплату тих 10%
претоr

С нами с: 02.01.25

Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 20:39

Wirująświatła писал(а):
  Господар Вельзевула писал(а):Времени осталось мало.
вам так много лет? недвижимость еще несколько лет не будет привлекательным активом, пока беженцы не вернутся. Здесь есть форумчанин memberlist.php?mode=viewprofile&u=127859 недавно продавший квартиру на парусе, вроде есть спрос и не то чтобы совсем дешево, 30куе вроде он говорил емнип, панель без ремонта.

Поки біженці не вернуться… (цитую вас).
Не покладайсь на попит зі сторони біженців, і мені дивно досить, коли сподіваються на таке з наступних причин:

- на ринку нерухомості повернення біженців як таких, ні до чого не призведе. Потрібно повернення не просто «біженців», а «платоспроможних біженців». І платоспроможними за 3 роки поневірянь вони є там, де ті 3 роки знаходяться… і не факт що вони погодяться свою платоспроможність (роботу) обміняти на Київ чи інші міста;
- при можливості біженці вернуться, але як би це дивно не звучало - вернуться за умовах відкритих кордонів НА ВИЇЗД з України, і не факт що в осяжному майбутньому навіть попри завершення війни «зелені більшовики» таку можливість дадуть;
- у біженців середнього класу і платоспроможності є діти, які з біженцями «в Європах» проживають, і не факт що біженці при поверненні вернуть своїх дітей, а і відтак центр своїх життєвих інтересів;
- у біженців з інвестиціями, що повернуться, буде вибір - чи вкласти заощадження в Європі під 3-4-5%, чи грати в рулетку з українським урядом і вкластися під 2-3% вище отримавши «бонусом» всі можливі ризики.

Врешті-решт ті біженці хочуть якось будувати життя і щоб їх в спокою лишили: починаючи від ТЦК і закінчуючи грандіозними планами Мін Єду…
mazurkevych

С нами с: 18.12.18

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 02 янв, 2025 21:25

Господар Вельзевула писал(а):
  mazurkevych писал(а):Поліція займається охороною ТЦК, на мій погляд, громадський порядок її більше не стосується…
Я навіть не зміг подати заяву про факт крадіжки - виявляється це дистанційно зробити не можливо - треба було фізично прийти (в Херсоні) в райвідділок поліціі, тож це ніяк не зареєстровано навіть.
Місцева влада теж існує віртуально-номінально…

Постапокалипсис какой-то. Думаю из-за арты и этих мелких дронов, прямо на людей охотящихся. А ТЦК работает в таких условиях? Красавчики, а то вечно пишут что они первыми убегают. А правда пишут что Херсон на въезд перекрыт?

Дуже шкода ваше майно в Херсоні. Дуже шкода, що поліція давно не з народом, хоча йому присягають.
Може з сусідами якось зв'язатися і створити дружину? Ми так робили на початку вторгнення.
Цікаво було зустріти депутата батьківщини, разом ходили, а до вторгнення він мені погрожував прокуратурой, бо не розминулись в паркінгу. Як кажуть не плюй в колодязь
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Пт 03 янв, 2025 00:04

mazurkevych писал(а):Поки біженці не вернуться… (цитую вас).
Не покладайсь на попит зі сторони біженців, і мені дивно досить, коли сподіваються на таке з наступних причин:
Врешті-решт ті біженці хочуть якось будувати життя і щоб їх в спокою лишили: починаючи від ТЦК і закінчуючи грандіозними планами Мін Єду…

Согласен. Думаю спрос будет определять желание тех,кто остался осознанно.
так как тот,кто остался не по воле своей-у него значит и денег нет.
А тут такое. Кто осознано остался- у них обычно все есть.
Тачки менять будут. Шубы и брюлики покупать будут. Жратву,бухло.
А недвигу не особо,думаю.
Ну будет еще всплеск беженцев с Запорожья, Днепра,Харькова- но не найившись не налижешься.
Брать в Киеве стоит. Но тогда,когда хоть курс реальный станет. А не этот коматозник на искусственном дыхании.
Господар Вельзевула

С нами с: 11.09.24
Благодарил (а): 9 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 03 янв, 2025 08:15

претоr писал(а):mazurkevych
- мінус додаткові 9% укр. податку та 5% ВЗ на додачу до мунус 10% европейського, за умови апостилювання та, за необхідності, легалізації довідки про сплату тих 10%

А Ви платите податки Гетьманцеву зі своїх закордонних депозитів? Тут якби податкове резиденство країни вирішує, хто що і кому платить.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
  #<1 ... 1216312164121651216612167 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор