Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1216412165121661216712168 ... 12353>
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 09:15

претоr написав:mazurkevych
- мінус додаткові 9% укр. податку та 5% ВЗ на додачу до мунус 10% европейського, за умови апостилювання та, за необхідності, легалізації довідки про сплату тих 10%

А Ви платите податки Гетьманцеву зі своїх закордонних депозитів? Тут якби податкове резиденство країни вирішує, хто що і кому платить.
BIGor

Подякував: 1446 раз.
Подякували: 1851 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 10:06

BIGor
Ви праві, вирішує податкове резидентствоб але набуття нового податкового резидентства, за визначенням, не призводить до втрати попереднього. Виключно до прикладу, якщо оцінювати базуючись на дописах колєгі mazurkevych, він матиме податкові забов'язання в обох країнах.
Довідки про спалту податків в укр. часто цікавлять не лише укр., а і закордонні банки та установи. Якщо маєте інший практичний досвід, буду дуже взячний, якщо ви ним поділитесь
претоr

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 10:41

mazurkevych написав:
  барабашов написав:Не факт что это был пенсионный фонд
Возможно одна родителей(куплена вместо родового хруща или брежневки), вторая своя, а третья - для ребёнка, который уже может быть и взрослым, и не в стране.
И на моменте курортные Скадовск и Геническ тоже депрессивные,причём не факт, что у объектов людей имеющих там как жильё, так и номера на базах отдыха, не появились новые хозяева с доками на гербовой бумаге с курицей.

Так і було… одну квартиру батьки отримали в 85 році і вона досталась мені в спадок; іншу я купив в 2009 році по програмі Держмолодьжитло і досі на мені висить кредит по ній; третю купив в 2011 році - чотирьохкімнатного «хруща» під капітальний ремонт.

Хрущ, доречі, з точки зору інвестиції на той час був доцільним - близько 7% річних він до війни давав, не кожна столична квартира «у метро» цим може похвалитись… а моя «однушка» Укрбудівська на Шулявці і досі недобудована…

Ніхто не міг знати, що буде 2013-14 роки, перемога популістів в 2019 і війна в 2022 році.
Я уявити не міг що Херсон будуть бомбити, як не міг уявити що мій приватний будинок на Лівобережжі в Голій Пристані утоплять підривом ГЕС, потім розбомблять і залишки лишаться в окупації.

Певно ніхто не міг уявити, що рускі дійдуть до Оболоні та Академмістечка…

Вже є як є, маючи 3 квартири в Херсоні, недобудовану в Києві і розбомблений будинок в Гопрах я і уявити не міг, що буду знімати богзнаде якесь житло.

Концентрація нерухомості в одному місці це недалекоглядне рішення що показав ваш кейс. Про це писали тут неодноразово.
З 2014 року був час щоб щось змінити.
Могли б принаймні взяти квартиру в Одесі обо на ЗУ. Знаю багато києвлян які купили на ЗУ до війни нерухомість.

Мої родичі менеджать квартиру з Вінниці у Києві. Якщо були там 5-6 разів за 9 років оренди то це максимум.
Хомякоид

Подякував: 3043 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 12:16

Хомякоид написав:
  mazurkevych написав:Так і було… одну квартиру батьки отримали в 85 році і вона досталась мені в спадок; іншу я купив в 2009 році по програмі Держмолодьжитло і досі на мені висить кредит по ній; третю купив в 2011 році - чотирьохкімнатного «хруща» під капітальний ремонт.

Хрущ, доречі, з точки зору інвестиції на той час був доцільним - близько 7% річних він до війни давав, не кожна столична квартира «у метро» цим може похвалитись… а моя «однушка» Укрбудівська на Шулявці і досі недобудована…

Ніхто не міг знати, що буде 2013-14 роки, перемога популістів в 2019 і війна в 2022 році.
Я уявити не міг що Херсон будуть бомбити, як не міг уявити що мій приватний будинок на Лівобережжі в Голій Пристані утоплять підривом ГЕС, потім розбомблять і залишки лишаться в окупації.

Певно ніхто не міг уявити, що рускі дійдуть до Оболоні та Академмістечка…

Вже є як є, маючи 3 квартири в Херсоні, недобудовану в Києві і розбомблений будинок в Гопрах я і уявити не міг, що буду знімати богзнаде якесь житло.

Концентрація нерухомості в одному місці це недалекоглядне рішення що показав ваш кейс. Про це писали тут неодноразово.
З 2014 року був час щоб щось змінити.
Могли б принаймні взяти квартиру в Одесі обо на ЗУ. Знаю багато києвлян які купили на ЗУ до війни нерухомість.

Мої родичі менеджать квартиру з Вінниці у Києві. Якщо були там 5-6 разів за 9 років оренди то це максимум.

Важко не погодитись з Конговцем на рахунок тебе.
airmax78

Подякував: 986 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 12:44

Frant
Середня в Польщі 1.5 куя?
В Україні 500 уо . Вже не так жахливо виглядає пропорція.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 12:55

Wirująświatła написав:не мне вас учить но в одном городе не надо покупать много квартир. Лучше в нескольких, Львов, Одесса, Днепр.

Вы это констатируете из собственного опыта или ... ?
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 506 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 13:08

Wirująświatła написав:
  Господар Вельзевула написав:Времени осталось мало.
вам так много лет? недвижимость еще несколько лет не будет привлекательным активом, пока беженцы не вернутся. Здесь есть форумчанин memberlist.php?mode=viewprofile&u=127859 недавно продавший квартиру на парусе, вроде есть спрос и не то чтобы совсем дешево, 30куе вроде он говорил емнип, панель без ремонта.

У меня иные предчувствия, хто будет арендовать (после окончания войны) ныне арендованное беженцами, когда они поразъедутся по своим городам и сёлам ныне окупированным или прифронтовым?
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 506 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 13:20

]Vadim_

хто будет арендовать (после окончания войны) ныне арендованное беженцами, когда они поразъедутся по своим городам и сёлам ныне окупированным или прифронтовым?

1. Не повернуться ті хто втратив там житло.
2. Не повернуться сімʼї АТО-шників
3. Не повернуться просто ті, хто категорично не сприймає «рузькемір». І не треба казати, щоб «они такие как и мы». Хто жив під окупацією в Херсоні, знають що зовсім не такі. І це ще треба було кацапам тримати покер-фейс, щоб не відлякати в майбутньому потенційно-окупованих жителів. Після встановлення фіксованої «лінії» фейс тримали вже не треба, звірячу морду можна показувати повністю.

Тобто щільність українців там суттєво впаде, а (можливо) виросте на не окупованих територіях України. «Можливо», бо фінальний вектор руху населення «Україна<—-->Європа» передбачити не можна зараз.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 14:39

плиз подскажите как называются эти светильники

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 січ, 2025 14:50

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Wirująświatła написав:Зображення
І шо?
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8224 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1216412165121661216712168 ... 12353>
Форум: