Shaman написав:які моделі - жодна система не спланує це.
а кто решает какой смарт выпускать? вы что ли? вы что ли зашли в магаз и такой - через 3 года я хочу купить Galaxy Fold. и система такая - есть товарищ покупатель, сделаем. это решили за вас да еще через рекламу вам рассказали что именно это вы хотите
Угу, а потом Нисан такой "ой -- как это никто наши автомобили больше не покупает? "
ЛАД написав:И когда жена ушла в декрет после рождения дочки и сидела дома, моей зарплаты хватало на четверых (у неё ещё был сын от предыдущего брака, алименты она откладывала ему на сберкнижку).
куда потом делся этот мальчик? вы же говорили сыновей у вас нет, одни дочери, он вам так и не стал сыном?
Развелись. И у него появился новый папа.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 04 січ, 2025 22:02, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Якщо вже річ зайшла про мобільний зв'язок, то при чисто капіталістичному ринку маленьке село в Карпатах залишиться без зв'язку, бо будувати Базову станцію для 10 абонентів не вигідно. Саме в таких випадках має прийти держава і забезпечити там зв'язок...
Чомусь Канада і уряд з населенням вирішили по іншому... 90% територій Канади - не заселені, по тій простій причині що 40 млн населення не зможуть економічно доцільно жити на 9 900 000км2 територій. Тому був прийнятий елегантний по своїй суті закон 90% території це Державний Парк на території якого ЗАБОРОНЕНА виробнича діяльність, а раз немає виробництва то й не має потреби в населенних пунктах... І тому вийшло що канадці які живуть на 10% території держави не повинні доплачувати тим хто хоче жити по 2 хати на 1000км2, а раз так то не треба до кожної хати тягнути 500км дороги і возити по 2 булки хліба кожного дня вертольотом( бо хліб має бути свіжий)
А от у "відсталій" Італіі і дроти тягнуть і воду проводять питну , навіть не громадянам ..., *** там мігранти живут кращее чем коренное население України у себе вдома
Треба деколи мозок вмикати коли щось порівнюєш Отже країна____площа території____кількість населення______густина населення Італія____ 301 388 км2____________60 588 306_____________201 особа на 1км2 Канада____9 984 670 км²___________39 292 355_______________4 особи на 1км2 Україна____603 700 км²____________41 167 335______________68 осіб на 1 км2
Тепер дійшло чому те що добре для Канади не підходить для Італії? І те що ми ближче по густині населення до Канади(68-4=64 різниця) Ніж до Італії (201-68=131 різниця) ....
Shaman написав:які моделі - жодна система не спланує це.
а кто решает какой смарт выпускать? вы что ли? вы что ли зашли в магаз и такой - через 3 года я хочу купить Galaxy Fold. и система такая - есть товарищ покупатель, сделаем. это решили за вас да еще через рекламу вам рассказали что именно это вы хотите
Я 30 років торгую.... І чомусь за ці 30 років дійшов до висновку що ВИГІДНІШЕ продавати те що купують , ніж НАВЯЗУВАТИ якийсь аналог... Тому Якщо зявляється якийсь новий товар на ринку - в мене він зявляється тільки ПІСЛЯ того як на протязі місяця в мене будуть про нього питати чи є.... Поки не питають -я продаю те що купують. Тепер інше В різних районах є різні групи товарів які купуються.... Люди ж ніби дивляться один і той самий телевізор.. а перевагу віддають різним наборам... Чому? А відповідь проста - людина купивши під впливом реклами товар -все одно порівнює його з тим що купувала постійно і з тим чия реклама вийшла.... І віддає перевагу ВЛАСНИМ враженням - а не тому що говорять по телевізору. Так , є товари тривалого попиту(авто, квартири) і тут вплив реклами сильніший... Але скільки б реклами не запускалось про зубну пасту - якщо ця паста гірша по співвідношенню ціна/якість від тої що купувалась постійно - то буде реклама-трошки куплять , зникне реклам-зникнуть продажі.
_hunter написав:Угу, а потом Нисан такой "ой -- как это никто наши автомобили больше не покупает? "
ну так я про это изначально говорил - что мы вольны выбрать чей то план. и в зависимости от нашего выбора чей то план принесет прибыль а чей то убыток. но сути это не отменяет - все равно это был чей то план. и чем мощнее будут ИИ тем точнее он покажет план будет успешным или нет.
Кстати, не тем я бизнесом занимался всю жизнь.Это так,к слову.Навеяло. в моем бизнесе никогда не было официанток. Мучительно больно за бесцельно прожитые годы.