где-то читал что немцы записывали потери РОА в потери противника, а не свои Зато Черчилль в гражданскую в своем лондонском кабинете - показывая на белых на карте говорил - "вот моя армия" Но я думаю что ТОТ обезжирены в плане молодежи ? Имея украинские документы они почухали на Запад.
detroytred написав:Ну а корінець все ж таки прозвучав. Оті з окупованих територій потім будуть рфією одягені-озброєні і направлені воювати далі. Тому... (Якщо умовно пів України окупують, утрировано --- одна половина України буде воювати з другою половиною. За підтримки кожної половини своїми союзниками). Зараз на 99,9% рфяни, але вовсю в них піарять успіхи-досягнення місцевої бригади, кажись, 114.
Есть мнение, что эта "угроза" сильно преувеличена: тут недавно Washington Post писал, что из запланированных пол-ляма удалось набуссифицоровать только половину (чуть меньше) -- и это в обороне -- когда из всех утюгов вещают про Войну На Уничтожение. А если та сторона начнет в нападение народ гнать -- там же вообще все по погребам/чердакам понычкуются...
jump написав:У мене пропозиція оцінювати роботу ТЦК не за кількістю наловлених, а за якістю, а також за кількістю неліквіду та людей, які зі старту готові до списання з лав ЗСУ на законних підставах, що виникли до моменту такої "мобілізації". І відразу пропоную санкцію для таких працівників ТЦК, які "гонять план" на шкоду здоровому глузду і якості: 10 покатаних даремно неліквідів і ти їх заміняєш собою в будь-якій бойовій частині на посаді не вище ГСВ (головний сержант взводу, - ред.) протягом року.
"Сьогодні з цим великі проблеми. Починаючи з мобілізації та закінчуючи корупцією абсолютно у всіх сферах. Без справедливості неможливий стан суспільства, де всі працюють на одну мету. А без цього, своєю чергою, неможлива боротьба", - пояснив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін https://varta1.com.ua/news/z-tsym-velyk ... 90016.html
На мой взгляд это воины должны оформлять не открытым письмом а петициями. И смотреть как на них реагирует президент. Ну и плюс я заметил небольшую несостыковку - претензия к тцк за то что мобилизируют больных но сами едут с врачами что бы отказаться. Потому нужно поднимать вопрос не только в сторону тцк но и влк. Просто помню был случай смерти в учебке - родственники с претензией к тцк а те в ответ - мы не специалисты что бы определять здоров или нет человек а только руководстуемся выводом влк.
ЗЫ оно и петиция как мертвому припарка - но это хоть след в официальном. а письмо на экспресо это вообще смысла не имеет
Востаннє редагувалось tester7336 в Пон 06 січ, 2025 12:30, всього редагувалось 1 раз.
jump написав:У мене пропозиція оцінювати роботу ТЦК не за кількістю наловлених, а за якістю, а також за кількістю неліквіду та людей, які зі старту готові до списання з лав ЗСУ на законних підставах, що виникли до моменту такої "мобілізації". І відразу пропоную санкцію для таких працівників ТЦК, які "гонять план" на шкоду здоровому глузду і якості: 10 покатаних даремно неліквідів і ти їх заміняєш собою в будь-якій бойовій частині на посаді не вище ГСВ (головний сержант взводу, - ред.) протягом року.
"Сьогодні з цим великі проблеми. Починаючи з мобілізації та закінчуючи корупцією абсолютно у всіх сферах. Без справедливості неможливий стан суспільства, де всі працюють на одну мету. А без цього, своєю чергою, неможлива боротьба", - пояснив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін https://varta1.com.ua/news/z-tsym-velyk ... 90016.html
На мой взгляд это воины должны оформлять не открытым письмом а петициями. И смотреть как на них реагирует президент.
Шо там в запоріжжі вночі? Тихо було? Над нами вчора ввечері пролетіла ракета десь в ту сторону. Здорова хрєнь.І летіло низенько. Ми сиділи пили каву на воздусі. Взбодрило. Через годинку я ссяв як пивний алкаш. а один наш коли летіло, ляг в позі ембріона.
jump написав:Лист до працівника ТЦК "воювати мають ті, хто фізично зможе хоча б носити бронежилет і розумово може працювати у військовому колективі."
От цікаво виходить, воювати мають ті хто постійно витрачав зусилля на навчання, репетиторів, спортзали, вітаміни, проходження усілляких лікарів і дороговартісних курсів лікування, не курили не бухали, бігали - зате як прокурений алкаш з освітою ПТУ - він не має воювати.... Дуже цікава політика.... Так би мовити, негативна селекція.
Ще один важливий момент з отого інтерв'ю. Президент чітко і впевнено наполягає на думці -- рфія за умови припинення війни неймовірно дуже посилиться (по зброї, особовому складу та по організації агресії, врахує всі попередні помилки) і вжахне навіть не тільки Україну.
Ну і як це корелює з постійними тезами інших посадових і не тільки посадових осіб, що в рфії, як дурній сирйовій постсовковій диктатурі, корінні проблеми та негаразди, які будуть тільки посилюватися і поглиблюватися? Людей в них повигрібали, сотні тисяч калік, соціальні фонди ледве дихають, скважини старі та вичерпуються, економіка прямує в піке і т.д. Тобто навіть припинення війни і зняття всіх санкцій дасть лише змогу на шанси хоч якось ще існувати, не розвалившись.