Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1178411785117861178711788 ... 14429>
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:22

flyman написав:...........
Умовний Онтаріо проводить референдум, і 50%+1 голос взявших участь "за".
Сенат і Конгрес в більшості за респами. Мирно. Чи дівчинка Фіделя проти?

Каталония тоже проводила референдум.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:26

Wirująświatła написав:
  Дюрі-бачі написав:
  detroytred написав:МАГА може відбутися лише на базі руйнації конкурентів США в світі.
Ніяке повернення капіталу до США НІЯК не допоможе Штатам.
Обертати його з прибутком в самому ринку Штатів апріорі неможливо - тим паче в умовах обмеженості боргової піраміди.

Дуже цікаве і контраверсійне твердження. ДУЖЕ. Я чомусь вважав, що ринку в 300-500 млн осіб достатньо для закритого циклу виробництва-споживання.

для ограниченного количества производителей - да, но поскольку заработать хочет каждый получается перепроизводство и нужны новые рынки сбыта.

Капитализм хорош тем, что способен к саморегуляции. Это как живой организм, который может и болеть (кризис - это и есть болезнь). Но его болезни медицина (современные экономические теории, по Кейнсу, к примеру) научилась лечить эффективно за счет разумных денежных вливаний и тщательному мониторингу. И болезнь в экономиках протекает без больших неудобств, быстро и с выработкой иммунитета за счет копирования успешного опыта другими странами и экономиками.

Новые рынки сбыта загораются и тухнут как звезды на небе - регулярно и ненадолго. Есть венчурные компании, которые занимаются исключительно новыми рынками. Они высоко маржинальные как правило, так как по другому не смогут выжить из-за высоких рисков своих инвестиций. Мониторинг появления таких новых рынков - довольно сложная деятельность, не каждому под силу. Это деятельность похожа на решение изобретательских задач, по моему.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:26

Wirująświatła написав:
  prodigy написав:перша моя медкомісія в военкоматі була в 9му класі (тобто 16 років), в 10му (друга)
я ни одну не проходил, никаких санкций за это не было. Ни военника ни приписного тоже нет.

Какого года вы рождения?
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:27

alex_dvornichenko написав:Это классика жанра. Смаковать каждый случай, который статистически один на
тысячи.

Единичные случаи выдавать за массовые явления - это прописано в любой книге по пропаганде
И в институте военных переводичков (или как там он сейчас называется) это изучается, а потом практикуется
  alex_dvornichenko написав:Вспомним дружно их аргументы нацизма в Украине: факельынй марш (1 видео)

При этом факельные марши за русский мир у себя в стране - в упор не замечать
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:28

ЛАД написав:

Вступить в США?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2844 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:31

ЛАД написав:

Которые не имела законных прав проводить

Ты ещё "референдумы" в Крыму, Донецке и Луганске вспомни
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:32

Походу у хозяев моли цель возродить ссср и разрушить сложившийся порядок в мире
я хз , но неужели им мало того что имеют в нынешней рф и их ведь нихто не собирался захватить?
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:32

Vadim_ написав:
  detroytred написав:перша моя медкомісія в военкоматі була в 9му класі (тобто 16 років), в 10му (друга)
Предметом був штраф, розмір покарання.

У мене теж , але я її пройшов добровільно але не с огоньком задора не знаючи як не пройти и потом ещё много раз до отправки в армию,

В якості анекдота. Коли я перший раз проходив ВЛК і отримував приписне, в процесі проходження ВЛК, ще до першого лікаря, мій однокласник Паша знав, "як не пройти" медкомісію: він просто взяв і картонну папку "лічноє дєло" поклав за пазуху та вийшов з будівлі. Елвіс покідаєт зданіє. Наші шляхи розійшлися, але ще років 20 тому, коли Паша був вже дорослим дядьком, ми зустрілися і розмовляли "а помніш... а помніш...". Тож згадали випадок, як Паша вкрав свою особисту справу. Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

whois2010 написав:Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало.

тобто, людина 20 років офіційно ні де не працювала? відділ кадрів досі вимагає
постанову на облік у військоматі (при зміни місця проживання, роботи етс)
і прописки не було, тому що він народився після 1986р

На території України цей механізм діяв доти, доки Конституційний Суд України своїм рішенням від 14 листопада 2001 року № 15-рп/2001 визнав такий інститут неконституційним та, по суті, скасував прописку.
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 09 січ, 2025 18:43, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3311 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2025 18:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

23:15. Середа. Робочий день закінчився. Телефонний двінок, «Бажаю здоровʼя, я військовий, мені дуже потрібна Ваша допомога. Кажу: «Звичайно, братику, що потрібно»? Розповідає. Розумію з розмови що військовий комусь спричинив тілесні ушкодження. Починаю детальніше зʼясовувати обставини. І десь через хвили три, плідної розмови, розумію що це ніякий не військовий а ТЦКшник, наш столичний ТЦКшник, який визначив для себе лінію зіткнення в столиці з власним народом. Я запитав у нього: «Що тебе змусило йти у ТЦК?». Він відповів: «Ви розумієте, я призивного віку, а ТЦК, дає бронь, мої знайомі які пішли в ТЦК, у всіх вже за рік і квартира і машина, саме тому і пішов. І ніби ж і зрозуміти хлопця можна, якби не одне «АЛЕ», калічити людей не можна. Я запитав у ТЦКшника, не огидно йому було бити людину і кому він спричинив тілесні ушкодження? Він розповів цілу історію про нахабного чоловіка, який «падло таке» прямо під камерою спровокував конфлікт, а потім його адвокат надав запис з камери у поліцію. І не дивлячись на те, каже він що в нас з полісменами дружня домовленість, справу в них забрали військові прокурори і йому тепер загрожує увʼязнення. Я запитав а чому ж він не воює? Відповів банально, страшно, вбити можуть.
Мені стало цікаво наскільки цей чоловік платежеспроможний, і я назвав суму гонорару в десять раз більшу за свою звичну. Він відповів що дуже дорого але погодився. Я сказав йому що по перше він не військовий, бо солдат який зрадив присязі перестає бути військовим і відмовив йому, маю право.
Я ніколи не буду захищати ні ТЦКшників, які нищать людей, ні поліцаїв які з ними чергують за одне. Моя принципова позиція. Я за простих людей, яким завжди допомагатиму.

Сергій Костира
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 398 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1178411785117861178711788 ... 14429>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему