Каталония тоже проводила референдум.
|
|
![]()
Капитализм хорош тем, что способен к саморегуляции. Это как живой организм, который может и болеть (кризис - это и есть болезнь). Но его болезни медицина (современные экономические теории, по Кейнсу, к примеру) научилась лечить эффективно за счет разумных денежных вливаний и тщательному мониторингу. И болезнь в экономиках протекает без больших неудобств, быстро и с выработкой иммунитета за счет копирования успешного опыта другими странами и экономиками. Новые рынки сбыта загораются и тухнут как звезды на небе - регулярно и ненадолго. Есть венчурные компании, которые занимаются исключительно новыми рынками. Они высоко маржинальные как правило, так как по другому не смогут выжить из-за высоких рисков своих инвестиций. Мониторинг появления таких новых рынков - довольно сложная деятельность, не каждому под силу. Это деятельность похожа на решение изобретательских задач, по моему. ![]() Единичные случаи выдавать за массовые явления - это прописано в любой книге по пропаганде И в институте военных переводичков (или как там он сейчас называется) это изучается, а потом практикуется При этом факельные марши за русский мир у себя в стране - в упор не замечать ![]() В якості анекдота. Коли я перший раз проходив ВЛК і отримував приписне, в процесі проходження ВЛК, ще до першого лікаря, мій однокласник Паша знав, "як не пройти" медкомісію: він просто взяв і картонну папку "лічноє дєло" поклав за пазуху та вийшов з будівлі. Елвіс покідаєт зданіє. Наші шляхи розійшлися, але ще років 20 тому, коли Паша був вже дорослим дядьком, ми зустрілися і розмовляли "а помніш... а помніш...". Тож згадали випадок, як Паша вкрав свою особисту справу. Каже, жодного разу йому ніде не знадобився облік у військкоматі на той час. Для системи обліку міноборони його не існувало. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українутобто, людина 20 років офіційно ні де не працювала? відділ кадрів досі вимагає постанову на облік у військоматі (при зміни місця проживання, роботи етс) і прописки не було, тому що він народився після 1986р
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 09 січ, 2025 18:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну23:15. Середа. Робочий день закінчився. Телефонний двінок, «Бажаю здоровʼя, я військовий, мені дуже потрібна Ваша допомога. Кажу: «Звичайно, братику, що потрібно»? Розповідає. Розумію з розмови що військовий комусь спричинив тілесні ушкодження. Починаю детальніше зʼясовувати обставини. І десь через хвили три, плідної розмови, розумію що це ніякий не військовий а ТЦКшник, наш столичний ТЦКшник, який визначив для себе лінію зіткнення в столиці з власним народом. Я запитав у нього: «Що тебе змусило йти у ТЦК?». Він відповів: «Ви розумієте, я призивного віку, а ТЦК, дає бронь, мої знайомі які пішли в ТЦК, у всіх вже за рік і квартира і машина, саме тому і пішов. І ніби ж і зрозуміти хлопця можна, якби не одне «АЛЕ», калічити людей не можна. Я запитав у ТЦКшника, не огидно йому було бити людину і кому він спричинив тілесні ушкодження? Він розповів цілу історію про нахабного чоловіка, який «падло таке» прямо під камерою спровокував конфлікт, а потім його адвокат надав запис з камери у поліцію. І не дивлячись на те, каже він що в нас з полісменами дружня домовленість, справу в них забрали військові прокурори і йому тепер загрожує увʼязнення. Я запитав а чому ж він не воює? Відповів банально, страшно, вбити можуть.
Мені стало цікаво наскільки цей чоловік платежеспроможний, і я назвав суму гонорару в десять раз більшу за свою звичну. Він відповів що дуже дорого але погодився. Я сказав йому що по перше він не військовий, бо солдат який зрадив присязі перестає бути військовим і відмовив йому, маю право. Я ніколи не буду захищати ні ТЦКшників, які нищать людей, ні поліцаїв які з ними чергують за одне. Моя принципова позиція. Я за простих людей, яким завжди допомагатиму. Сергій Костира
|
|