Откуда у собаки мотивация это делать, ее и так покормят.
|
|
![]() Господар Вельзевула там я видео танцы с собаками выложил, можете прокомментировать?
Откуда у собаки мотивация это делать, ее и так покормят. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 09 січ, 2025 23:41, всього редагувалось 3 разів.
![]()
Я ж кажу, що совдепівському прапорщику ні Сміта, ні Рікардо і т.д. не осилити. Він вигадає своє зі стелі і буде з ним носитись, як з писаною торбою. Ти й досі не розумієш, що таке капітал. Абетка капіталу не змінилась і апріорі не може змінитися. З часів А.Сміта. Почни з абетки... Тоді й зрозумієш, що твоє підвищення ефективності ніхто не відкидає, от тільки даний ресурс розвитку ринку (за рахунок підвищення ефективності виробництва) швидко вичерпується. І ніяке це не нове. Сам капітал, ринок звідки і чому з'явився? Да от з цього самого підвищення ефективності виробництва - з росту виробничості праці. Коли з'явся надлишок. Для обміну. Коли стала тканина коштувати 2 су. Доступність товарів. Тобто попит. Ринок - це конкуренція виробників в умовах обмеженості попиту. І твоя ставка на рост ефективності- це з серії твоєї утопії -- нехай кожен підійде до дзеркала... Але в реалі -- кожен не підходить до дзеркала; бажає приросту свого капіталу... З ростом ефективності виробництва кількість-об'єм капіталістів росте... А попит не відповідно цьому росту. Тому і перевиробництво капіталу. Мож хоч чарівну паличку в інопланетян взяти - тобто капітал з мегаефективністю. Це тільки збільшить кризисне явище перевиробництва капіталу. Почни з абетки... Капіталізм забезпечує населення товарами-послугами лише, як другорядне явище. Хоч і ліпше за всі інші види відносин. Але так само має своє внутрішнє обмеження. І чим ефективніше виробництво, тим скоріше криза перевиробництва. Капіталу. Всьому світу треба молитися на оті боргові піраміди... Лише цим і стримується. По суті -- Матриця. І дійсно позитивна її сторона. Єралашик же про електроенергію розкладати не буду. Він твій типовий. В огороді бузина, а в Києві дядько. Востаннє редагувалось detroytred в Чет 09 січ, 2025 23:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРозмір планети Земля - в майбутні мільярди років навряд чи зміниться При цьому він не мінявся такі самі пару мільярді і до сьогодні.... Але чомусь обєм РИНКУ - ріс тоді і росте й далі.... То за рахунок чого От тут і виходить на перше місце - ефективність праці. Я розумію що гнучкість думки в тебе нульова і ти не можеш змінитись. Але те що було модним за часів Сміта... - створити завод , випустити буси - продати буси аборигенам... те не потрібне сьогодні. Обмеження сільськогосподарського ринку ЄС- ти про таке чув? А про голодаючих в Африці також чув? То чого ринок Африки не захоплюють? А відповідь на поверхні Уряд ЄС дбає про своїх громадян , а тому їм легше обмежити випуск с/г продукції( таким чином обмеживши кількість тих хто працює в цій галузі ) і за рахунок дотацій(всередині вдасного ринку) дозволити тим хто працює в с/х горсподарстві жити так само як і банківським працівникам. А от якби дозволили фермерам розвернутись - виник би парадокс А як створити прибуток для людини яка живе в країні з 10євро/година заробіток- коли вона продає свою продукцію в країну з 10 доларів/місяць заробіток... До речі Саме тому Британія ВІДМОВИЛАСЬ від Індії ( виділення на Індію стали вищими ніж отримували з Індії) Фізично РОЗМІР ринку-зменшився, але БРИТАНЦІ стали жити краще. Тому не дувуйся що все що тобі здається прямолінійним - насправді є хвилястим з загогулинами. ПС На рахунок лохотронів(піраміди і так далі) Совок виховав у своїх мешканців віру в чудо.... Тепер ті хто залишився совком по суті(сам цього не усвідомлюючи) не може навіть припустити що світ ПРАЦЮЄ а не МРІЄ про лохотрони...
![]()
Извольте. Это немец. Они охотно поддаются дрессировке, они считают это нужным,очевидно.Я знал немчика, который выполнял команды по изгибу пальца хозяина, незаметному для окружающих. У меня кавказы.Огромные, своенравные ,переодически параноидальные твари, дрессировке поддаются плохо с точи зрения профессионалов. Но я поступил иначе- я дал им свободу. Ненавижу рабов,мне они не нужны. Результат хороший. Мир, добро, любовь, искренняя любовь- это нужно видеть.Никаких вольеров, цепей-вольный выгул. Лучшая говядина и элитный сухой. Все хорошо. Детей любят, с котами играются. не,ну есть нюансы. Могут зацепится друг-с другом, чисто по пацански. Нужно выходить и пинками,кулаками разнимать. Жена водой разливает. Могут переодически проверять "на лоха". Уступишь-могут загрызть. В ответ на беспричинную агрессию нужно тупо у*бать с ноги.Сразу,не думая.Живодерства тут нет,они ловкие и удар максимум вскользь пройдет,типа ляпнул. В целом достаточно. Но с Вельзевулом такие бойни были,шо мешком с мусором закрывался и бил ногой в голову (прошу не путать с лежачим человеком,которого один удар сделает овощем-пес просто качает маятник и плотно его не достать),но когда он дожрал мешок пришлось доставать кистень.Тогда он отступил. Все,хозяин не лох. Любим его,уважаем.Если хозяин уедет на отдых-мило ему помахаем хвостом,и загоним в дом те тушки,которых он оставил для присмотра,типа родичей. Ниче не знаем. Сидите и не вылазьте. Хозяин прилетит-разберется. Тушки уважительно соглашаются, выставляют им с порога мясо и свежую воду.
![]()
Але не тупи і подивись, як ринки розширюються. Навіть географічно. Ринки Заходу не в ефективність грати продовжили. Отже, по-твоєму, могли б)))))))) А поперли в Китай, в Азію... Без цього і без боргових пірамід отримали б чергову Велику Депресію. І чергову світову війну по знищеню конкурентів від перевиробництва капіталу і черговий перерозподіл ринків. Цей факт розширення ринків ну мабуть тільки дубовий прапор може не бачити. То куди тобі побачити, як британський капітал входить через акції, банки та ін. інструменти у ринки майже всього світу. Хто кінцевий тримач... Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 10 січ, 2025 00:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА капітал це папірці чи щось інше? Будматеріали коштують 30% від кінцевої вартості споруди Я взяв капітал і побудував будинок тобто капітал(будматеріали)+моя праця = збільшення капіталу в 3 рази... В Україні є 25м2 на особу а треба 35м2 на особу як в Польщі чи 45м2 на особу як в Німеччині.. 40млн осіб*(45-25)*500доларів/м2=400 млрд доларів.... Тобто фізично ринок України можна ЗБІЛЬШИТИ на 400 млрд долларів з яких 270млрд - це попит на ПРАЦЮ... Ти хоч це розумієш? І крім житла є ще автомобілі, енергоефективність,медицина, розваги, одяг і так далі.... І все це збільшення на 2/3 це тільки БАЖАННЯ працювати. А ти шукаєш чарівні палички Це й не дивно -25 років імітував діяльність без привязки до кінцевого результату- тому й не можеш осягнути а що таке РЕЗУЛЬТАТ, ПС Так, років через 150-200 і в Україні настане час коли треба буде щось робити з НАДЛИШКОМ капіталу.. Але навіщо тобі думати про це? Якщо сьогодні НЕДОСТАТНЬО ВНУТРІШНЬОГО КАПІТАЛУ а зовнішній-його хоч і багато але нам це не допоможе нам треба мати свій. Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 10 січ, 2025 00:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА зараз поперли з Китаю... При чому Ці хвилі йдуть постійно.. Тільки ще раз Розміри Землі- не змінились А розміри ринку на Землі - постійно зростають. За рахунок чого? Признай, тобі хочеться щоб знайшлась причина чому ти прозябаєш... признати що прожив життя даремно - ти не хочеш А тому шукаєш когось ВИНУВАТОГО ( а капіталісти це, чи можновладці) - тобі по барабуну Тобі треба знайти когось хто тобі життя зіпсував... Бо якщо ні - то треба стрілятись , а доступ до пістолета в тебе вже забрали.
![]()
А попит ти на свій будинок (капітал, який виріс в 3 рази) ти звідки візьмеш? З тумбочки)) Ринок - це обмежений попит. І твій капітал виріс в три рази саме тому, що кожен не підійшов до дзеркала і не збудував собі будинок, як ти. Зробив би кожен, тоді щоб ---? І не собі, а на продаж!!! Капітал - це будинок на продаж. В оборот. А не на своє споживання. І отак кожен собі хоче приростити капіталець. І виходить що? Почни з абетки....
![]() Ще раз Капітал створюється не обертом папірців. Капітал - це матеріальні(творчі)цінності які створені працею Працювати можуть всі - от тільки ефективність в кожного різна , що і робить одних багатшими , других - біднішими. І якщо я будую - значить купую будматеріали - значить хтось більше прапцює(більше створює свого капіталу) продаючи мені будматеріали Якщо я збільшив капітал -я купую ДОРОЖЧУ машину-більше відпочиваю.. автоматично збільшують свій капітал ті хто продали мені машину або надали відпочинок... От і виходить Якщо працює ефективно один - а 9999 колупається в дупі - отримуємо Африку Якщо працює ефективно один - а 999 колупається в дупі - отримуємо Україну Якщо працює ефективно один - а 35 колупається в дупі - отримуємо США де кожен 35 мільйонер.
![]() это с большими кошками и обезьянами (шимпанзе) так же. Горилл дрессировать вообще никто не берется, страшно. С медведями, те что с детства живут с человеком, проблем нет, ездят на велосипедах, кувыркаются с хозяином. Добрые создания. Макака живущая в доме (не в вольере) на равных правах со всеми домашними начинает копировать хозяев, ее даже дрессировать особо не нужно. В т.ч. моет полы и посуду. Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 10 січ, 2025 00:11, всього редагувалось 1 раз.
|
|