Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1183911840118411184211843 ... 14711>
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:20

Banderlog написав: але щось кудись ділось що компенсувало те що одразу смущало?
А при чім тут я з моїми нащадками? Це про Вашу історію... думаю що воно жорстко. Батьківські інстинкти воно не материнські но всеодно присутні.
Чесно кажучи я, сексіст і хотів б сина щоб передати нажитий опит і ... недокінчені гештальти)
а з дочками доведеться самому заносить за собою хвости.
І шо не характерно для мене, плану воспітанія нема.
Оддам на плавання, на дзюдо, на бальні танці і навчу потрошити і преробляти свиней.
По моєму це залог успєха для жінки. )
Чи треба ще післати вчитись на юріста?

По поводу хотел сына. Прям боюсь вызвать хейт, но уже много лет как пара может планировать пол ребёнка, ещё не поздно, кстати.
Я не юрист, но профессия не плохая если есть желание )
У подруги у бывшего собственность в наличии. Она в аренде. Просто фраза "уеду к маме" немного видоизменилась гендерно со временем. Только это отличие. Понятие собственность и дом тоже разные. Дом - там где надёжно. Если дома не надёжно - это крайняя степень перед разводом )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:24

tester7336 написав:
  Faceless написав:На траві й корі подовжували животіння перед голодною смертю, виживали - якщо пощастить. На монокрупі результат буде не кращий, ймовірно з хронічними хворобами і патологіями. Хоча раніше з депресухи здохне

как по мне - так у всех разная биохимия организма.
есть те кто спокойно переносят минимум мяса. есть те кому нужно постоянно.
так вот в этом плане ИМХО украинцы прошли принудительную селекцию в 33 году.
выжили те кто был меньше зависим от мяса. их потомки думаю так же имеют меньшую зависимость от мяса.

Сложно утверждать , у меня дедушка 1921 и бабушка 1914 ...
про тот голод они совсем не имели желания рассказывать. помню только бабушка говорила что траву ели, а зимой шо? про канибализм не упоминала :(
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 11 січ, 2025 23:33, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:28

Banderlog написав:женщіни не еволюціонують. Вони більш менш середньостатистичні. Процент геніїв і дибілів таки вищий в чоловіків.

не совсем. проблемы с поведением которые потом могут привести к делинквентным поступкам (наркота, алкоголь, воровство, бандитизм) больше у мальчиков, а тревожность и депрессия выше у девочек, что тоже может (помимо пресловутой психосоматики) привести к различного рода припадкам. По умственной отсталости примерно одинаково.
Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:36

Shaman написав:..............
я вас неодноразово питав - ви так й не відповіли. а чого Сталін поклав МІЛЬЙОНИ людей. навіщо? чому відразу не здався? й не було б цих жертв 8) .

Этот вопрос оставил отдельно, т.к. предыдущий и так получался слишком длинным.
1. Во 2 МВ у нас не было "партнёров". Были союзники. Практически сразу.
2. Были расчёты на открытие второго фронта в Европе. Они оправдались с большой задержкой, но они были. Уже с начала 1942.
3. Ленд-лиз был распространён на СССР с ноября 1941 года. И по нему нам давали все виды оружия без ограничений - и автомобили, и орудия, и танки, и самолёты. И в больших количествах, которые ограничивались действительно только производственными возможностями США и возможностями доставки. И никакими другими "соображениями".
4. У СССР была промышленность, способная делать оружие. В 1941 она эвакуировалась и производство резко упало. Но уже в 1942 эти заводы начали работать и выпускать продукцию.
5. У СССР были огромные человеческие ресурсы, превосходившие ресурсы Германии. И я нигде не встречал никаких сообщений о проблемах с мобилизацией. Хотя, думаю, "ухилянты" были и тогда, но это были относительно редкие случаи, не превращавшиеся в проблему. Почему так, это другой вопрос и сейчас обсуждать не будем.
6. Сегодня наша война идёт уже 3 года (без 1,5 месяцев). По календарю ВОВ это уже май 1944. Надеюсь, не надо напоминать положение на фронте в то время.
Победа под Сталинградом была 02.02.1943 - через 1 год 7 мес. после начала войны. Если переводить не наши сроки это было бы в октябре 2023.
Курская дуга - 23 августа 1943 года - через 2 года 2 мес. после начала войны. По нашему календарю это было бы в мае 2024. К этому моменту была освобождена уже почти вся Украина.
Сегодня уже январь 2025 и мы пока отступаем.

Надеюсь, ответил на ваш вопрос.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 11 січ, 2025 23:42, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:39

budivelnik написав:
  detroytred написав:що є різниця між ринком країни і індивідуальним бізнесом особи.
Що ще зморозиш щоб прикрити свою неосвіченість?
1 Ринок країни складається з суми бізнесів країни.

А макротіло складається з атомів.
От тільки закони-процеси для атомів і макротіла -- абсолютно різні.

До чого тут мало чи багато власного капіталу в ринку? Що ти несеш?
Будуть сприятливі умови для обороту капіталу в ринку так сюди збіжаться всі капітали світу. Щоб прирости.
А поки (навіть до війни) маємо відток капіталу з ринку. Відток робочої сили з ринку.

Почитай хоча б оцей ширпотреб і знайди там про більше працювати, накопичувати та інші твої відсеб'ятини:
https://epravda.com.ua/columns/2021/01/04/669734/

А як ти хитродупо підмінив заробітчанство на еміграцію...
Заробітчанство тих, хто працював і підприємничав в Україні ...., але потім замість розвитватись-рости вимушений був поїхати на заробітки.
Замість слухати твою казку:
"Наші перспективи - в наших руках
І тільки від простої людини залежить швидкість розвитку
Як тільки основна маса зрозуміє що спочатку треба навчитись себе годувати /забезпечувати житлом вище якогось рівня(на мою думку метрів 30-35 в наших широтах) - тільки тоді почнуться глобальні зміни."

Бо отакі "сприятливі" для розвитку ринку умови створили регулятори ринку - можновладці.
Почни з абетки.

І подивись, як умови в ринку робили можновладці США і т.д., а також Польщі, азіатських тигрів.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 11 січ, 2025 23:49, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:47

ЛАД написав:
  Shaman написав:..............
я вас неодноразово питав - ви так й не відповіли. а чого Сталін поклав МІЛЬЙОНИ людей. навіщо? чому відразу не здався? й не було б цих жертв 8) .

Этот вопрос оставил отдельно, т.к. предыдущий и так получался слишком длинным.
1. Во 2 МВ у нас не было "партнёров". Были союзники. Практически сразу.
2. Были расчёты на открытие второго фронта в Европе. Они оправдались с большой задержкой, но они были. Уже с начала 1942.
3. Ленд-лиз был распространён на СССР с ноября 1941 года. И по нему нам давали все виды оружия без ограничений - и автомобили, и орудия, и танки, и самолёты. И в больших количествах, которые ограничивались действительно только производственными возможностями США и возможностями доставки. И никакими другими "соображениями".
4. У СССР была промышленность, способная делать оружие. В 1941 она эвакуировалась и производство резко упало. Но уже в 1942 эти заводы начали работать и выпускать продукцию.
5. У СССР были огромные человеческие ресурсы, превосходившие ресурсы Германии. И я нигде не встречал никаких сообщений о проблемах с мобилизацией. Хотя, думаю, "ухилянты" были и тогда, но это были относительно редкие случаи, не превращавшиеся в проблему. Почему так, это другой вопрос и сейчас обсуждать не будем.
6. Сегодня наша война идёт уже 3 года (без 1,5 месяцев). По календарю ВОВ это уже май 1944. Надеюсь, не надо напоминать положение на фронте в то время.
Победа под Сталинградом была 02.02.1943 - через 1 год 7 мес. после начала войны. Если переводить не наши сроки это было бы в октябре 2023.
Курская дуга - 23 августа 1943 года - через 2 года 2 мес. после начала войны. По нашему календарю это было бы в мае 2024. К этому моменту была освобождена уже почти вся Украина.
Сегодня уже январь 2025 и мы пока отступаем.

Надеюсь, ответил на ваш вопрос.

И еду , жрать было нечего, кроме собратима в окопе
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:48

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:женщіни не еволюціонують. Вони більш менш середньостатистичні. Процент геніїв і дибілів таки вищий в чоловіків.

не совсем. проблемы с поведением которые потом могут привести к делинквентным поступкам (наркота, алкоголь, воровство, бандитизм) больше у мальчиков, а тревожность и депрессия выше у девочек, что тоже может (помимо пресловутой психосоматики) привести к различного рода припадкам. По умственной отсталости примерно одинаково.
Зображення

Виталий, йопта, СДВГ - это не все люди, а люди с дефицитом внимания. Чего опять вы постите?!!! Лучше согласитесь с Бандерлогом что ККК - единственная вера правильных людей )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 січ, 2025 23:59

detroytred написав:Будуть сприятливі умови для обороту капіталу в ринку так сюди збіжаться всі капітали світу. Щоб прирости.
Ти розумієш що КАПІТАЛ зовнішній - виводить більше ніж заводить
Тому твоє легке подрочування на доброго дядю(хоч серед наших можновладців хоч з за кордону) - по факту це бажання щоб тобі пяту точку на вуха натягнули але робили це довго і потихеньку....
Ти що хочеш?
Щоб в Українців був капітал який можна вкласти і жити як рантьє...
А звідки в українців візьметься капітал, якщо ти спиш і бачиш як заходить МЕССІя з своїм капіталом....

Ненвже твій куций залишок розуму не в стані усвідомити
Від того що в мене капіталу більше - тобі легше не буде
І якщо я введу свій капітал в твій ареал - то краще буде мені, а тобі не дуже.
Тому розумний розглядає варіанти коли стає більше ВЛАСНОГО капіталу , при чому краще Українського ніж Західного , а ще краще СВОГО замість сусідського.

Але все так запущено що я вже навіть не надіюсь.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

Wirująświatła написав:
  stm написав:Виталий, йопта, СДВГ - это не все люди, а люди с дефицитом внимания. Чего опять вы постите?!!!
включите IQ, по отношению к общей популяции нарушений каждого вида будет меньше, но их соотношение между м/ж не изменится.

Я как раз включила, СДВГ имеет отношение к эволюции выделения нового вида психологических проблем. Это малая часть общества которую выделили в отдельную группу людей. Простите, но я разделяю эволюцию вида и эволюцию психологии как науки...
stm

Профіль

Хтось казав, що Келон старий, перельоту боїться, тому не приїхав.

Але ось:
*Представитель Трампа по Украине и России Кит Келлог... сразу после отмены визита в Киев... прибыл в Европу, - Reuters.

В настоящее время Келлог находится во Франции, где он примет участие в заседании иранских оппозиционеров, пишет агентство. Сообщается, что Келлог выступит перед ними с речью...

ИМХО все это дым... и поехал он говорить о нас без нас... с АНТАНТОЙ...* (С)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1183911840118411184211843 ... 14711>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор