Shaman написав:тут купа людей без Резерву. ви що, реально постійно сидіть дома? так, є такі, але відносно їх небагато.
Зову ж таки наведу приклад одного із родичів із села: сидів, вдома, ховався від ТЦК десь 6 місяців без грошей і роботи, потім через "сарафанне радіо" знайшов роботу в Мукачеві на будівництві. Каже, що там все огорожено, камери всюди, охорона зі зброєю, яка ТЦК на територію не пускає. А майстри 6 днів не виходять з території. І возять їх додому в кузові "фур"
Це, мабуть, вже перемога!
А якщо серйозно, то прийшовши додому за майже 3р. побачив, що на жаль, тиловики НЕ ВТРИМАЛИ фронт від внутрішнього ворога! Прийшов, наче, в розруху... Хоч, візуально її, наче, не видно... але вона проявляється у всьому. Спілкуюсь з родичами, знайомими, друзями... - тиловий бардак НЕ менший, ніж там, з-відки я прийшов...
Успіх написав:Прийшов, наче, в розруху... Хоч, візуально її, наче, не видно... але вона проявляється у всьому. Спілкуюсь з родичами, знайомими, друзями... - тиловий бардак НЕ менший, ніж там, з-відки я прийшов...
Успіх написав:А якщо серйозно, то прийшовши додому за майже 3р. побачив, що на жаль, тиловики НЕ ВТРИМАЛИ фронт від внутрішнього ворога! Прийшов, наче, в розруху... Хоч, візуально її, наче, не видно... але вона проявляється у всьому. Спілкуюсь з родичами, знайомими, друзями... - тиловий бардак НЕ менший, ніж там, з-відки я прийшов...
budivelnik написав:Простий черговий приклад 1 З точки зору читача економічних книжок - прихід зовнішннього капіталу - дасть можливість ЙОМУ( і таким як він ОТРИМАТИ свій капітал) Він так хоче - але чому так має статись він пояснити не зможе
Якому йому?
Да тобі, особисто тобі захід зовнішнього капіталу дасть можливість ще більшого росту твого капіталу. Це в тебе буде ще більший рост. І ти, отак важко працюючи 30 років, при заході в наш ринок значного зовнішнього капіталу мав би зараз не 10-14 млн., а на порядок більше. 100-140.
І це не моя точка зору, а отих, хто оті "книжки" написав. І написав не, як ти зі стелі відсеб'ятину вигадав, а реально практично розвивав ринки країн.
Тому я їх читаю, а не тебе слухаю з твоїми вигадками. А от якщо мені стане цікаво, як приростити капітал малим підприємництвом, то я тебе буду слухати, кіосак та ін. Саме тебе, а не отих кейнсів, бальцеровичів і Ко, які фахівці по розвитку ринку країни.
Зав'язуй свої екстраполяції мікро- на макро- (сову на глобус). Вивчай фахівців.
Давайте про позитив: схоже єдиний шанс на нашу перемогу починає реалізовуватись https://abcnews.go.com/ThisWeek/video/1 ... -117598228 Радник Трампа попередив хуйло про те, що якщо він й далі не буде хотіти домовлятись, то нам дозволять стріляти куди хочемо і введуть нормальні санкції проти москальської нафти.
jump написав: 1.Що Вас заставляє там бути "пожизнєнно? Успіх якось вирішив це питання для себе причому законним способом. Якби Ви мали таке бажання, міркую, що давно би п
в успіха хвора жінка. І був час щоб все то провернути. В мене законних підстав нема. Єдине що я міг би це перевестись в тил. Особого смислу сидіти в тилу не бачу, тут я хоч не зря міняю свій час. Но ставати майором в мене шось натхнення нема...
Ясно. Значить, ще/покищо "все влаштовує" Ну тоді, поки "в зоні відносного комфорту"... як мені тут колись деякі форумчани писали - "будеш, як Шевченко - 25р!" >>>
Bobua написав:І так же ж до кінця життя
===================
п.с. ...і лише, коли замайорить на горизонті "переведення в піхоту", так зразу почнуться пошуки "за будь-яку ціну" дембельнутись)) Навіть, якщо прийдеться одягати робу "газовщика, чи електриа" і йти горОдами, горОдами...))) - робити "втечу з Шоушенка"))