Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1186711868118691187011871 ... 14674>
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:41

Banderlog написав:
  UA написав:
  Banderlog написав: Здається, це реальний шлях для майбутнього політичного повернення донбасу.

Якій сенс в поверненні Донбасу?
Виборців ОПЗЖ добавити?

А за шо тоді ми воюєм? Якщо ви їх не збираєтесь повертати?

виборці опжз(ригів), ЛАДи не вічні
наша земля(в тому числі Донбас, Крим, Херсоньщина), тобто країна має залишитись нашім нащадкам (скільки б їх не залишилось після 2030 умовно 25 млн)
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:43

Hotab написав:На росіі хоч є якісь ознаки того «режиму» (фізична розправа з політичними опонентами, монополізація ЗМІ, кримінальна відповідальність за інакомислення), а що є в Україні?

а чому ви не згадали в цьому переліку дотримання прав і свобод громадян? не зручно цю тему піднімати?
наш марафон - це яка стадія монополізації змі?
і не забувайте що наші керманичі просто при владі менше чим хло. так що думаю ще все попереду якщо війна не завершиться за рік.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:45

Wirująświatła

К этому светлому пути ведет Украину Зеленский. Но вы можете продолжать на него молиться, потому что он был выбран законно. Тебя прикрывает система и ниже чем на 1 ступень тебе работу не предложат. А людям которые всю жизнь занимались чем то другим предлагают окопы. Кинули бы в окоп тебя ты громче всех кричал бы что Зеленский п;%:%*(?:%с .

1. В якому місці і де я молився на Зеленського? Я вказую на маячню (незаконний, «режим» і т.д.) так само як я не заперечую що ТЦК інколи вчиняє злочини, але заперечую Бетонам, що це підсудне для МКС (міжнародний кримінальний суд). Чомусь у тебе з Бетоном це означає любов до Зе, і підтримку дій ТЦК. Це дислексія, вибіркове читання, ще якісь причини?
2. Мене система ніде не прикриває. І приклад з пілотом якого в окоп направляли (а скільки їх екс вже там!!) ти знов не помітив.
3. Я і так кажу (не кричу) що Зеленський не компетентний. Я жодного разу його не обирав і не оберу.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2446 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Отвечу Хотабу цитатой того, кто по его словам "у руля"

те що нам потрібно, де я думаю, що президент не тільки він має ці можливості, і це не просто гірше я дійсно вважаю і я думаю, що наші люди дуже рахують отже у нього достатньо влади тиснути на нього, щоб тиснути на путіна не хотіти закінчити не хотіти тиснути на нього щоб закінчити, ось у чьому різниця – не знаходьте його волю, путіна волю закінчити ні, ви не знайдете на мою думку вибачте❞
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:48

prodigy
ОПЗЖ сейчас у власти
С полусотней блаженных свадебных фотографов и тренеров по сексуальному развитию, которых периодически выпускают толкнуть наркотическую речь типа "продай собаку - заплати за газ" и "служить будутьфсе"
Погуглите просто где сын или дочь Пинчука там и кто папа Ростика Шаурмы.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:48

tester7336

а чому ви не згадали в цьому переліку дотримання прав і свобод громадян?

Бо це обмеження передбачене ще довоєнним ЗУ «про мобілізацію» та іншими ЗУ. Ви чому не обрали країну, яка в разі війни нічого не обмежує?? Я знаю чому, бо таких нема, і ви думали що війни ніколи не буде.
Марафон не монополізував ЗМІ. Його наявність ніяк не зачиняє інші джерела. У одного Віталія їх аж 300
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2446 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:52

:arrow:
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 січ, 2025 13:56, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:55

Hotab написав:Wirująświatła

К этому светлому пути ведет Украину Зеленский. Но вы можете продолжать на него молиться, потому что он был выбран законно. Тебя прикрывает система и ниже чем на 1 ступень тебе работу не предложат. А людям которые всю жизнь занимались чем то другим предлагают окопы. Кинули бы в окоп тебя ты громче всех кричал бы что Зеленский п;%:%*(?:%с .

1. В якому місці і де я молився на Зеленського? Я вказую на маячню (незаконний, «режим» і т.д.) так само як я не заперечую що ТЦК інколи вчиняє злочини, але заперечую Бетонам, що це підсудне для МКС (міжнародний кримінальний суд). Чомусь у тебе з Бетоном це означає любов до Зе, і підтримку дій ТЦК. Це дислексія, вибіркове читання, ще якісь причини?
2. Мене система ніде не прикриває. І приклад з пілотом якого в окоп направляли (а скільки їх екс вже там!!) ти знов не помітив.
3. Я і так кажу (не кричу) що Зеленський не компетентний. Я жодного разу його не обирав і не оберу.

не зважайте, Віталій не зовсім добре памятає хто на гілці був за Зеленського хто проти, він пише свої думки назагал, інколи помиляється з адресою

але хтось з форуму (окрім Успіху)голосував(обирав) за Зе?
чи на гілці більше немає тих, хто наробив шкоди країні у 2019 і тепер сидить тихо :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:57

Hotab написав:Wirująświatła

+++
"вы" означало всех кто молится, молишься ли ты в частности мне не известно.
к Бетону у меня не меньше вопросов, но уже надоело их задавать. Некоторые вещи он пишет просто чтобы вызвать емоции.
І приклад з пілотом якого в окоп направляли (а скільки їх екс вже там!!) ти знов не помітив.
вот с ним было бы интересно пообщаться на форуме. А ты не в окопе, ездишь по заграницам. Вероятно тебя как то ценят, берегут.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 січ, 2025 14:02, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:58

Hotab написав:tester7336

а чому ви не згадали в цьому переліку дотримання прав і свобод громадян?

Бо це обмеження передбачене ще довоєнним ЗУ «про мобілізацію» та іншими ЗУ. Ви чому не обрали країну, яка в разі війни нічого не обмежує?? Я знаю чому, бо таких нема, і ви думали що війни ніколи не буде.
Марафон не монополізував ЗМІ. Його наявність ніяк не зачиняє інші джерела. У одного Віталія їх аж 300

1. "Обмеження прав і свобод громадян під час війни".
Так, законодавство передбачає можливість тимчасових обмежень у кризових умовах, але це не означає, що влада може використовувати війну як виправдання для тотального придушення критики чи незалежної думки. У багатьох демократичних країнах навіть під час воєнного стану дотримуються базових прав і свобод. Наприклад, забезпечуються свобода слова та доступ до альтернативних джерел інформації. В Україні ж ми спостерігаємо, як під виглядом «необхідності» приймаються рішення, що насправді спрямовані на зміцнення влади, а не на забезпечення безпеки.

2. "Чому не обрали іншу країну?"
Аргумент дивний і маніпулятивний. Більшість громадян не обирають, де народжуватись чи жити, тим більше з розрахунком на можливість війни. Це не причина терпіти бездіяльність чи зловживання від власної влади. До того ж українці обрали демократію, а не автократію, і тому мають повне право вимагати прозорості та справедливості навіть у складний час.

3. "Марафон не монополізував ЗМІ".
Це відверта брехня. Під виглядом єдності влада фактично централізувала контроль над інформаційним простором, що є очевидною формою медійної монополії. Так, формально альтернативні джерела існують, але вони часто стикаються з цензурою, тиском або просто не допускаються до ефіру. Фраза про «300 джерел» лише прикриває те, що реальну картину бачать тільки ті, хто готовий шукати інформацію поза офіційними наративами.

4. "Ви думали, що війни не буде".
Знову маніпуляція. Ніхто з громадян не міг передбачити війну, але це не виправдовує непрофесіоналізм або зловживання владою. Війна – це не карт-бланш для держави робити, що заманеться, а навпаки, період, коли довіра до влади та її дії мають бути під максимальною увагою.

за словами приховуються маніпуляції та бажання зняти відповідальність із влади.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1186711868118691187011871 ... 14674>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість