Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1186711868118691187011871 ... 15223>
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:36

tester7336

так а в рашу чому тоді називають путінський режим?

Так путін (а з ним і Бетон) і українську владу називає «київський режим» (наркомани і т.д.) , то і що? На росіі хоч є якісь ознаки того «режиму» (фізична розправа з політичними опонентами, монополізація ЗМІ, кримінальна відповідальність за інакомислення), а що є в Україні?
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:41

Banderlog написав:
  UA написав:
  Banderlog написав: Здається, це реальний шлях для майбутнього політичного повернення донбасу.

Якій сенс в поверненні Донбасу?
Виборців ОПЗЖ добавити?

А за шо тоді ми воюєм? Якщо ви їх не збираєтесь повертати?

виборці опжз(ригів), ЛАДи не вічні
наша земля(в тому числі Донбас, Крим, Херсоньщина), тобто країна має залишитись нашім нащадкам (скільки б їх не залишилось після 2030 умовно 25 млн)
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:43

Hotab написав:На росіі хоч є якісь ознаки того «режиму» (фізична розправа з політичними опонентами, монополізація ЗМІ, кримінальна відповідальність за інакомислення), а що є в Україні?

а чому ви не згадали в цьому переліку дотримання прав і свобод громадян? не зручно цю тему піднімати?
наш марафон - це яка стадія монополізації змі?
і не забувайте що наші керманичі просто при владі менше чим хло. так що думаю ще все попереду якщо війна не завершиться за рік.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:45

Wirująświatła

К этому светлому пути ведет Украину Зеленский. Но вы можете продолжать на него молиться, потому что он был выбран законно. Тебя прикрывает система и ниже чем на 1 ступень тебе работу не предложат. А людям которые всю жизнь занимались чем то другим предлагают окопы. Кинули бы в окоп тебя ты громче всех кричал бы что Зеленский п;%:%*(?:%с .

1. В якому місці і де я молився на Зеленського? Я вказую на маячню (незаконний, «режим» і т.д.) так само як я не заперечую що ТЦК інколи вчиняє злочини, але заперечую Бетонам, що це підсудне для МКС (міжнародний кримінальний суд). Чомусь у тебе з Бетоном це означає любов до Зе, і підтримку дій ТЦК. Це дислексія, вибіркове читання, ще якісь причини?
2. Мене система ніде не прикриває. І приклад з пілотом якого в окоп направляли (а скільки їх екс вже там!!) ти знов не помітив.
3. Я і так кажу (не кричу) що Зеленський не компетентний. Я жодного разу його не обирав і не оберу.
Hotab

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Отвечу Хотабу цитатой того, кто по его словам "у руля"

те що нам потрібно, де я думаю, що президент не тільки він має ці можливості, і це не просто гірше я дійсно вважаю і я думаю, що наші люди дуже рахують отже у нього достатньо влади тиснути на нього, щоб тиснути на путіна не хотіти закінчити не хотіти тиснути на нього щоб закінчити, ось у чьому різниця – не знаходьте його волю, путіна волю закінчити ні, ви не знайдете на мою думку вибачте❞
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:48

prodigy
ОПЗЖ сейчас у власти
С полусотней блаженных свадебных фотографов и тренеров по сексуальному развитию, которых периодически выпускают толкнуть наркотическую речь типа "продай собаку - заплати за газ" и "служить будутьфсе"
Погуглите просто где сын или дочь Пинчука там и кто папа Ростика Шаурмы.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:48

tester7336

а чому ви не згадали в цьому переліку дотримання прав і свобод громадян?

Бо це обмеження передбачене ще довоєнним ЗУ «про мобілізацію» та іншими ЗУ. Ви чому не обрали країну, яка в разі війни нічого не обмежує?? Я знаю чому, бо таких нема, і ви думали що війни ніколи не буде.
Марафон не монополізував ЗМІ. Його наявність ніяк не зачиняє інші джерела. У одного Віталія їх аж 300
Hotab

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:52

:arrow:
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 січ, 2025 13:56, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:55

Hotab написав:Wirująświatła

К этому светлому пути ведет Украину Зеленский. Но вы можете продолжать на него молиться, потому что он был выбран законно. Тебя прикрывает система и ниже чем на 1 ступень тебе работу не предложат. А людям которые всю жизнь занимались чем то другим предлагают окопы. Кинули бы в окоп тебя ты громче всех кричал бы что Зеленский п;%:%*(?:%с .

1. В якому місці і де я молився на Зеленського? Я вказую на маячню (незаконний, «режим» і т.д.) так само як я не заперечую що ТЦК інколи вчиняє злочини, але заперечую Бетонам, що це підсудне для МКС (міжнародний кримінальний суд). Чомусь у тебе з Бетоном це означає любов до Зе, і підтримку дій ТЦК. Це дислексія, вибіркове читання, ще якісь причини?
2. Мене система ніде не прикриває. І приклад з пілотом якого в окоп направляли (а скільки їх екс вже там!!) ти знов не помітив.
3. Я і так кажу (не кричу) що Зеленський не компетентний. Я жодного разу його не обирав і не оберу.

не зважайте, Віталій не зовсім добре памятає хто на гілці був за Зеленського хто проти, він пише свої думки назагал, інколи помиляється з адресою

але хтось з форуму (окрім Успіху)голосував(обирав) за Зе?
чи на гілці більше немає тих, хто наробив шкоди країні у 2019 і тепер сидить тихо :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 13:57

Hotab написав:Wirująświatła

+++
"вы" означало всех кто молится, молишься ли ты в частности мне не известно.
к Бетону у меня не меньше вопросов, но уже надоело их задавать. Некоторые вещи он пишет просто чтобы вызвать емоции.
І приклад з пілотом якого в окоп направляли (а скільки їх екс вже там!!) ти знов не помітив.
вот с ним было бы интересно пообщаться на форуме. А ты не в окопе, ездишь по заграницам. Вероятно тебя как то ценят, берегут.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 13 січ, 2025 14:02, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1186711868118691187011871 ... 15223>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему