detroytred написав:країна має висококваліфіковану армію і процвітаючий технологічний сектор, який швидко розробляє і розгортає найсучаснішу боєздатну техніку, а відтак партнерство з Україною у сфері безпеки зробить Британію сильнішою.
Непідготовлені до бойових дій бригади ставлять захищати на ділянки з великою відповідальністю, як наслідок, вони втрачають позиції.
Насправді 155-та бригада, на жаль, це далеко не поодинокий випадок. Таких бригад майже 10. І це ті, з якими я зустрічався на фронті, які стояли поруч. Їх, насправді, дуже багато", - пояснив командир.
Все одно, цими ж людьми, тільки непідготовленими, незабезпеченими, некваліфікованими та низькомотивованими будуть так само комплектувати старі бригади, які там стоятимуть. Так само вони не поміняють стару бригаду, яка поїде на ротацію, ніхто не поїде на ротацію", - додав він.
Філімонов зазначив, що новостворені бригади вони все одно стають частиною старих бригад, а точніше - неефективною частиною.
"Вибачте, так може неправильно казати, але скажу як є. Вони стають м'ясом по факту", - зазначив він.
detroytred написав:країна має висококваліфіковану армію і процвітаючий технологічний сектор, який швидко розробляє і розгортає найсучаснішу боєздатну техніку, а відтак партнерство з Україною у сфері безпеки зробить Британію сильнішою.
Непідготовлені до бойових дій бригади ставлять захищати на ділянки з великою відповідальністю, як наслідок, вони втрачають позиції.
Насправді 155-та бригада, на жаль, це далеко не поодинокий випадок. Таких бригад майже 10. І це ті, з якими я зустрічався на фронті, які стояли поруч. Їх, насправді, дуже багато", - пояснив командир.
Все одно, цими ж людьми, тільки непідготовленими, незабезпеченими, некваліфікованими та низькомотивованими будуть так само комплектувати старі бригади, які там стоятимуть. Так само вони не поміняють стару бригаду, яка поїде на ротацію, ніхто не поїде на ротацію", - додав він.
Філімонов зазначив, що новостворені бригади вони все одно стають частиною старих бригад, а точніше - неефективною частиною.
"Вибачте, так може неправильно казати, але скажу як є. Вони стають м'ясом по факту", - зазначив він.
Білецького, якщо уважно слухати (я вчора дав посилання на інтерв'ю) він показав, як змінилась тактика у рфян по ходу війни. Раніше вперед йшли відбірні підготовлені бійці ... Тепер навпаки... Вперед найгірші.
Не треба мати багато розуму, щоб... Він там дуже ще багато цікавого у всіх смислах розповів. По суті інтерв'ю не нижче "откровєній" Маркуса. А по факту так воно і є. То було від сержанта, а це від комбрига. Бомба що те, що те. Тільки розуміти треба, що за цим спокійним тоном розповіді стоїть. Це не те що крик душі, це ор во всю глотку.
flyman написав:Гречкосії за привілеї шляхти не фортечні козаки з лопатами. Збудувати державу на архаїчному підгрунті ідей Донцова, таке собі заняття на аматора. Крокодили літають? - Так, тільки низенько-низенько.
І ти не менш це працює. Хріново, але працює.
Батьків-засновників змінити принципи, щоб працювало добре, поки нема.
flyman написав:Гречкосії за привілеї шляхти не фортечні козаки з лопатами. Збудувати державу на архаїчному підгрунті ідей Донцова, таке собі заняття на аматора. Крокодили літають? - Так, тільки низенько-низенько.
І ти не менш це працює. Хріново, але працює.
Батьків-засновників змінити принципи, щоб працювало добре, поки нема.
а кому і кобила наречена
Саме так. За віконцем. І є.
І удосконалювати систему на існуючих принципах будуть. А не замінювати на нові. Удосконалювати ... під себе.
Як на мене це вже очевидно і невідворотно. Потужнішати і потужнішати. І під чими іменем, іменами, то не грає ніякої ролі.
Білецький влучно вказав - за умов миру тим паче не схочуть змінювати систему (а перед цим, що армія - це лише зріз народу). Але надія є. Лотерея. Грубо - казіно))
andrijk777 написав:Виходить Зеленський і на весь світ заявляє: "Ми готові на припинення війни по теперішній лінії фронту". ... Як мінімум Зе точно знає що путін скаже "Так".
Далі ж логічно, що після згоди підписують якийсь папірець про "припинення війни по теперішній лінії фронту"... але москалі покладуть на нього великий болт
Не логічно. Можна припинити вогонь і без папірця. Тим більше описана мною поведінка Зе є гіпотетичною. Зе такого не зробить.
Але я не розумію вашого бачення ситуації. Якщо москалі покладуть великий болт на будь-який папірець - це означає що закінчення війни через домовленості ви виключаєте. Лишається 2 варіанти - падіння Києва і падіння Москви. І що ви надієтесь що Москва впаде раніше Києва?
andrijk777 Є ще 3 варіант, на я кий я й очікую: в папірці буде третя сторона - гарант, який буде карати того, хто порушить умови папірця. + війська цього гаранта поближче до кордону... Звісно, москалі спочатку будуть проти, але як в них закінчаться гроші (коли не 1 танкер арештують, а десяток-другий і санкції нормальні введуть), то погодяться. Та і самі переговори будуть тривати не один місяць, а в наших інтересах же, щоб хоч рік...
Schmit написав:Як тільки перший раз нам обстріляли енергетику, потрібно було одразу зупинити транзит газу/нафти, голосно заявивши на весь світ причину - "у нас відсутня електроенергія на прокачку, поки не відновимо - транзиту не буде, Орбани/Фіци/Молдова/Придністров'я - вибачайте, то все пуйло". Тоді б вороги двічі думали, перш ніж далі руйнувати нашу енергетику. По суті можна було обміняти прокачку газу/нафти на домовленість не обстрілювати енергетику. Але дефективні профнепридатні менеджери мовчали і тихенько все качали, коли люди сиділи без світла.
Згідний. Такий крок виглядав сильно і логічно. Але дефективні менеджери сміливі тільки язиком теліпати і "бабло перемагає зло" звичайно.
yama написав: зупинити транзит газу/нафти треба було одразу після Ілловаську , або одразу після того як десант гіркін\стрелков висадився
От тоді був шанс отримати штрафи за невиконання контракту без причини. Але контракт можна було не продовжувати у 2019.[/quote]
Ви дивитесь тільки зі сторони ворожої країни . Є ще споживачі того газу з іншої сторони , які з нами теж контракт підписували . Ще раз наголошую , що може краще було той контракт виконати ніж лізти і без того складні умови .
если правда что пишут что с евреями и хамасами порешал Трамп и это ещё до восхождения на трон то это сильно.Надеюсь и по нам также оперативно рыжий фрик разрулит
d44 написав:Путіна влаштує тільки поверненя України під російський вплив. Це єдина гарантія, що він більше не нападе.
Імхо. Це неможливо. Точніше малоймовірно. Рфія не змогла втримати контроль за суперсприятливих для цього умов (до 2014 року), то як вона зможе тримати контроль за на порядки гірших умов? Це як Штати перемогли в Іраку, Афганістані. Навіть повна здача України (перемога рфії) не дасть рфії нічого. Окрім головняка і загострення внутрішніх протиріч, проблем.
Чому ж неможливо? Ось в Грузії вдалося. Здавалося горді грузини ніколи під путіна не прогнуться, але прогнулись. Щодо "до 2014 року". Я б не сказав що умови були прям суперсприятливі. Яник не виявився крепким автократом(а-ля Лукашенко) а виявився слабаком. А Майдан спутав путіну його плани. Якби не Майден то можливо путін би обробив Янека до кінця і перетворив його на сьогоднішнього Лукашенку. Досить реальний варіант по-моєму.
Тому я схильний погодитись з d44 що путін хоче вплив(політичний) над усією Україною. Фактично він над цим працює усі 24 роки. Почав повноцінну війну бо вже не бачив варіантів добитись цього впливу іншим способом.