|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:09
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Говорити треба про умови на яких підете Ви. Нема вже в тилу таких як я.
всё дорожает не только мобики. или там наверху думают что помидоры/огурцы/картошка вырастут в 3 раза а дурной народ пойдёт гнить в окоп за 500уе? из-за желания кого то обмануть
нема ніякого єдиного "народ". Перші йшли безплатно. (Правда мало хто думав що це на більше ніж 3 роки і вже є такі з перших шо списались і в сзч пішли ) Останні будуть відстрілюватись от тцк.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:09
Shaman написав: Дюрі-бачі написав: Shaman написав:то може треба забувати про ФОП та платити податки, як й інші громадяни?
Свого часу був дурний і на пориві патріотизму не переходив на 2% ФОП в 2022 році. Але бачу, що нашу державу потрібно максимально використовувати.Як тільки приймуть закони Гетьманцева, так і подивимось чи краще ФОПи, які платять за законом чи чорний бізнес...
тоді будь готовий, що держава максимально використає тебе. а мета побудувати іншу державу - там, де дотримуються законів.
Мета то є... Такі "портнікови" як ти заважають А якщо вас знов, так казати, "на абажюри" та кісткову муку, може і закони гниюча зверху риба почне сама виконувати?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:10
Banderlog написав:умови на яких підете Ви.
оформляли кредит онлайн в банке сенс? вам приходит смс со всеми условиями, если согласны шлете там какие то цифры в ответ. То же и по мобилизации. "Бригада такаято набирает дрессировщиков слонов, зарплата 30+премии за ум и красоту. Если вы заинтересованы отправьте смс на номер такой то". Народ будет читать думать взвешивать и соглашаться. А палкой по голове пускай власть сама себя бьёт, если ума не хватает.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 15 січ, 2025 15:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:12
Banderlog написав: Говорити треба про умови на яких підете Ви.
хтось був на форумі вже викладав свої думки з цього приводу. основний лейтмотив був - я хочу бути впевнений що не пострадаю фінансово ні я ні моя родина від того що буду воювати. і це стосувалося не тільки періоду війни. а і після неї.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:12
Як тільки перший раз нам обстріляли енергетику, потрібно було одразу зупинити транзит газу/нафти, голосно заявивши на весь світ причину - "у нас відсутня електроенергія на прокачку, поки не відновимо - транзиту не буде, Орбани/Фіци/Молдова/Придністров'я - вибачайте, то все пуйло". Тоді б вороги двічі думали, перш ніж далі руйнувати нашу енергетику. По суті можна було обміняти прокачку газу/нафти на домовленість не обстрілювати енергетику. Але дефективні профнепридатні менеджери мовчали і тихенько все качали, коли люди сиділи без світла.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 15 січ, 2025 15:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:16
барабашов написав: Shaman написав: Дюрі-бачі написав:Свого часу був дурний і на пориві патріотизму не переходив на 2% ФОП в 2022 році. Але бачу, що нашу державу потрібно максимально використовувати.Як тільки приймуть закони Гетьманцева, так і подивимось чи краще ФОПи, які платять за законом чи чорний бізнес...
тоді будь готовий, що держава максимально використає тебе. а мета побудувати іншу державу - там, де дотримуються законів.
Мета то є... Такі "портнікови" як ти заважаютьА якщо вас знов, так казати, "на абажюри" та кісткову муку, може і закони гниюча зверху риба почне сама виконувати?
та та та. якби люди були такі як я або Портніков, то закони давно виконувалися б, та й не крали б. а от в тебе розумію ВЕЛИКИЙ досвід як обдурити державу, й не тільки 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:18
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:18
andrijk777 написав: Xenon написав:Поки що ніхто із сторін не згоден (хоча начебто від України звучали тези про "хочаб кордони 24 лютого 22 року) А от раша буквально вчора Патрушев (а це далеко не остання людина там) заявив що їм потрібне Повне визнання світом на міжнародному рівні 4 області + Крим, інше не обговорюється навіть.
Якщо Україна завищує свої вимоги(хотєлки) то і раша завищує. Все логічно. Зрозуміло що раша агресор і наш ворог, але для стороннього спостерігача все виглядає так як я написав в першій фразі. Нагадаю також що вселенської справедливості(про яку 3 години розпинався Зеленський в останньому інтерв'ю) не існує в природі.
ні, не плутай. Раша завищує свої хотелки, й ми теж маємо для початку торгу їх завищити. бо Раша - гопота, вони по-іншому не вміють...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:19
tester7336 написав: Banderlog написав: Говорити треба про умови на яких підете Ви.
хтось був на форумі вже викладав свої думки з цього приводу. основний лейтмотив був - я хочу бути впевнений що не пострадаю фінансово ні я ні моя родина від того що буду воювати. і це стосувалося не тільки періоду війни. а і після неї.
Лише три чи чотири особи тоді відповіли на це питання при обговоренні. М-аудіо точно був.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 січ, 2025 15:20
detroytred написав:Кількість грошей або рівень примусу залежить від рівня існуючих умов (на скільки задовільні чи на скільки незадовільні) для об'єкту, від якого щось хочуть отримати.
почему не заставляют снизить цены на уровень 2022? что за однобокость, если человека не устраивает оплата в зсу его заставляют соглашаться, а тех кто раздувает инфляцию нет?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 15 січ, 2025 15:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2