flyman написав:План поразки буде вимальовуватися, коли введуть мобілізацію 18-25, тобто стане ясно, що крім нових Героїв Крут затримати (на 2-3 дні евакуації вищосортних) більше нема кому.
Видно що ти людина недалека і не глибока. Але згадав Крути. Мене завжди хвилювало питання: чому в 1918 році захищати Україну вийшли всього 400 студентів? А де були всі?? Я роблю дуже простий висновок: тоді українцям ніяка незалежність не була потрібна. Відповідно окупація України була самим очевидним і логічним розвитком подій. Тільки дурак не спробує завоювати країну, на захист якої знайшлося лиш 400 студентів.
В 2022 на захист стало сотні тисяч. І захистили. Якщо б ми уклали мир/перемир'я то ці сотні тисяч вернулись би додому і РФ не змогла би напасти ще раз, бо розуміла би що знову стануть сотні тисяч. А що відбувається зараз. Ці добровольці гинуть/калічаться/розчаровуються. Ще через пару років війни їх залишиться значно менше. І все. Після ще декількох років РФ може напасти в любий момент. Такої кількості охочих захищати Україну вже не буде. Будуть захищати 400 студентів з очевидним результатом.
Невже таких елементарних речей не можуть зрозуміти прихильники "вічної війни"?
andrijk777 написав:Невже таких елементарних речей не можуть зрозуміти прихильники "вічної війни"?
переоцінюють власну пропаганду, не розуміються га суспільно-історичних процесах Ось історик Білецький щось розуміє, тому й обережно заговорив про тайм-аут
andrijk777 написав:Невже таких елементарних речей не можуть зрозуміти прихильники "вічної війни"?
переоцінюють власну пропаганду, не розуміються га суспільно-історичних процесах Ось історик Білецький щось розуміє, тому й обережно заговорив про тайм-аут
Історик Білецький ? Це той у якого були нац.жони і який мужньо захистив би Крим, якби не боротьба за депутатство )