Vadim_ написав:Ну чьому Україну НАТО не окупувало в 1990 ?
І оце усе на третьому році повномасштабної...
У Дніпрі правоохоронці викрили посадовців і лікарів військово-лікарської комісії одного з РТЦК та інших медичних закладів міста, які фальсифікували результати аналізів крові на ВІЛ. Про це повідомила Нацполіція у неділю, 19 січня. https://ua.korrespondent.net/city/dnepr ... tiv-na-vil
Честно говоря немного непонятное сообщение от полиции, 10 тысяч долларов за диагноз ВИЧ. По 402 наказу ВИЧ инфицированный в состоянии контролируемой ремиссии полностью придатен до воинской службы. Полностью. На регистратуре на ВЛК в одесском госпитале висит большой плакат - помните ВИЧ инфицированные ла-ла-ла такие же люди и могут достойно оборонять страну. У нас в батальоне было несколько ВИЧ-инфицированных, которых естественно никто не увольнял.
Может быть они в диагноз не писали >>> в состоянии контролируемой ремиссии ?
konstantin kirovograd написав:Как вспомню компетентность некоторых своих бывших начальников так плакать хочется.
как человек занимавшийся 12 лет рекрутингом наполовину успешность предприятия зависит от модели бизнеса, а 2я половина от iq его сотрудников, начиная конечно с верхов. Тупой охранник много беды не сделает, хотя и не украшение коллектива. Один большой директор а 2010 приказал у всех сотрудников скрутить сд ромы с компов, чтобы они не украли информацию. usb порты и интернет почему то оставил.
konstantin kirovograd написав:Как вспомню компетентность некоторых своих бывших начальников так плакать хочется.
как человек занимавшийся 12 лет рекрутингом наполовину успешность предприятия зависит от модели бизнеса, а 2я половина от iq его сотрудников, начиная конечно с верхов. Тупой охранник много беды не сделает, хотя и не украшение коллектива.
а вы хотите чтобы охранники были Энштейнами.Мне запомнилась фраза от охранника дедушки лично мной услышаная-За те деньги что мне платят я только свет тут должен включать и выключать.
budivelnik написав:А ти й далі читай теоретиків і користуйся знайомими словами не розуміючи їх суті.
Не мухлюй. Я аргументую практиками. Практики стосовно розвитку!!! (якщо тобі реформування не сподобалося. Тобто ти гадав, що отак єралашно зможеш обійти) ринків країни. Розвитку ринків країни. В тебе практики стосовно цього нуль. Так само, як і в Редіса стосовно управління, розвитку Збройних сил країни. Практики нуль.
Масло -маслянисте.... Вже в тебе Редис не авторитет.... бо чогось там не вміє.... Спробую на пальцях. Природа Трава-травоїдні-Хижаки....
Навіщо мені єралашик про траву-хижаків?))
Редіс для мене авторитет. Стосовно всього його рівня - бригади і нижче. (І то не абсолютний, якщо знаходиться не менш досвідчений комбриг тощо з іншим протилежним баченням). Так і ти, чоловіче, для мене авторитет стосовно рівня магазин-7таксі і нижче (продавець, касир, вантажник...). Але я прислухаюсь також до думки таких же, як і ти рівнем, але маючих інше від тебе бачення-думки.
Тільки до чого ти лізеш зі своїми досягненнями-досвідом-практикою по розвитку-реформуванню-регулюванню ринку країни?! Ти там нуль... Такий же, як Редіс чи Білецький, до Головкома і його функцій по керуванню-регулюванню ЗС України.
Зав'язуй вже цю комедію... Редіса-практику-окопи ти заєралашив на рівень Залужного-практики-ЗСУ. А Будівельника-практику-магазин у Львові на Бальцерович-практика-ринок Польщі.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 19 січ, 2025 16:39, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:В науке принято свои утверждения подтверждать доказательствами. Иначе не о чем говорить. Голые слова не обсуждаются и во внимание не принимаются.
Де форум і де наука? У нас тут всі - науковці, які ведуть дослідження? Чи по-вашому, всі інші (і ви теж) можуть ляпати що завгодно, а я маю всі свої слова підтверджувати цитатами з авторитетних джерел, бо я - науковець?))) Не переймайтеся, я тут не на роботі, тому не збираюся нікому нічого доводити.
ПС. Дякую, пане Будівельник, що потрудилися відшукати Ладу цитату про військове виробництво.
konstantin kirovograd написав:а вы хотите чтобы охранники были Энштейнами.Мне запомнилась фраза от охранника дедушки лично мной услышаная-За те деньги что мне платят я только свет тут должен включать и выключать.
недалеко от меня экомаркет, охранник стоит на кассе самообслуживания и реально помогает людям делать покупки. культурно и вежливо. я так понимаю другие смотрят в камеры наблюдения, в зале их не видно, но если что то стырить стрела робин гуда настигнет героя.
konstantin kirovograd написав:Під санкції РНБО потрапили Світлана Крюкова, Шуфрич, Мураєв, Петро Симоненко і Юрій Бойко ---- Когда была угроза нападения на Киев, скажу откровенно, я тоже присоединился к небольшому отряду и с автоматом готов был защищать Верховную Раду, – сказал Шуфрич. ------ за что ж Шуфрича он же Раду защитил с автоматом Ну а если серьёзно то через месяц три года войны а санкции только сегодня ввели против мураева,симоненко Мураев кстати только вчера обьявился впервые за три года с интервью каким-то двухчасовым с амбициями на политическую реинкарнацию а его вот так прям на взлёте срезали
Які санкції?)) Що за цирк.
Якщо є склад злочину, то притягнення до відповідальності за злочин.
ЛАД написав:В науке принято свои утверждения подтверждать доказательствами. Иначе не о чем говорить. Голые слова не обсуждаются и во внимание не принимаются.
Де форум і де наука? У нас тут всі - науковці, які ведуть дослідження? Чи по-вашому, всі інші (і ви теж) можуть ляпати що завгодно, а я маю всі свої слова підтверджувати цитатами з авторитетних джерел, бо я - науковець?))) Не переймайтеся, я тут не на роботі, тому не збираюся нікому нічого доводити.
ПС. Дякую, пане Будівельник, що потрудилися відшукати Ладу цитату про військове виробництво.
коли ЛАД щось стверджує-то це аксіома, а коли інші-то теорема(треба мати докази), і докази на 99% для на нього не докази, і архівні документи -не мають ваги
дуже зручна позиція- стати у третю поцицію і на кожний пост можна писати: маячня, бездоказово, це ваші власті фантазії
спілкування на форумі -не додає ні знань, ні інформації, грубо кажучі 90% негативний почуттів від більшості постів може це такий спосіб "емоційної розрядки"-як собаки на вулиці гавкають, а часто і кусаються
Из интервью чиновницы. Журналист: у вас зарплата за рік 1.3 млн на руки. .а вы кажете що 32 тисячі в місяць. Чиновниця червоніючи як рак: вислуга років, премія інколи. Журналист: яка вислуга ??? Чиновниця ніяковіючи запинається: ну, інтенсивність роботи.