Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1199511996119971199811999 ... 14627>
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:31

Wirująświatła написав:
  konstantin kirovograd написав:на работу не берут тупых а не лысых
если бы не брали тупых, мы бы жили как в Германии.
  Shaman написав:навіть цікаво, на яку роботу лисих не беруть?
в банк

как говорил сталин-кадры решают всё.
Как вспомню компетентность некоторых своих бывших начальников так плакать хочется.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:33

freeze написав:
  Vadim_ написав:Ну чьому Україну НАТО не окупувало в 1990 ? :(

І оце усе на третьому році повномасштабної...

У Дніпрі правоохоронці викрили посадовців і лікарів військово-лікарської комісії одного з РТЦК та інших медичних закладів міста, які фальсифікували результати аналізів крові на ВІЛ. Про це повідомила Нацполіція у неділю, 19 січня.
https://ua.korrespondent.net/city/dnepr ... tiv-na-vil

Честно говоря немного непонятное сообщение от полиции, 10 тысяч долларов за диагноз ВИЧ. По 402 наказу ВИЧ инфицированный в состоянии контролируемой ремиссии полностью придатен до воинской службы. Полностью. На регистратуре на ВЛК в одесском госпитале висит большой плакат - помните ВИЧ инфицированные ла-ла-ла такие же люди и могут достойно оборонять страну. У нас в батальоне было несколько ВИЧ-инфицированных, которых естественно никто не увольнял.

Может быть они в диагноз не писали
>>> в состоянии контролируемой ремиссии
?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:33

konstantin kirovograd написав:Как вспомню компетентность некоторых своих бывших начальников так плакать хочется.
как человек занимавшийся 12 лет рекрутингом наполовину успешность предприятия зависит от модели бизнеса, а 2я половина от iq его сотрудников, начиная конечно с верхов. Тупой охранник много беды не сделает, хотя и не украшение коллектива. Один большой директор а 2010 приказал у всех сотрудников скрутить сд ромы с компов, чтобы они не украли информацию. usb порты и интернет почему то оставил.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:36

Wirująświatła написав:
  konstantin kirovograd написав:Как вспомню компетентность некоторых своих бывших начальников так плакать хочется.
как человек занимавшийся 12 лет рекрутингом наполовину успешность предприятия зависит от модели бизнеса, а 2я половина от iq его сотрудников, начиная конечно с верхов. Тупой охранник много беды не сделает, хотя и не украшение коллектива.

а вы хотите чтобы охранники были Энштейнами.Мне запомнилась фраза от охранника дедушки лично мной услышаная-За те деньги что мне платят я только свет тут должен включать и выключать.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:38

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:А ти й далі читай теоретиків і користуйся знайомими словами не розуміючи їх суті.
Не мухлюй.
Я аргументую практиками.
Практики стосовно розвитку!!! (якщо тобі реформування не сподобалося. Тобто ти гадав, що отак єралашно зможеш обійти) ринків країни.
Розвитку ринків країни.
В тебе практики стосовно цього нуль.
Так само, як і в Редіса стосовно управління, розвитку Збройних сил країни. Практики нуль.
Масло -маслянисте....
Вже в тебе Редис не авторитет.... бо чогось там не вміє....
Спробую на пальцях.
Природа
Трава-травоїдні-Хижаки....

Навіщо мені єралашик про траву-хижаків?))

Редіс для мене авторитет.
Стосовно всього його рівня - бригади і нижче.
(І то не абсолютний, якщо знаходиться не менш досвідчений комбриг тощо з іншим протилежним баченням).
Так і ти, чоловіче, для мене авторитет стосовно рівня магазин-7таксі і нижче (продавець, касир, вантажник...).
Але я прислухаюсь також до думки таких же, як і ти рівнем, але маючих інше від тебе бачення-думки.

Тільки до чого ти лізеш зі своїми досягненнями-досвідом-практикою по розвитку-реформуванню-регулюванню ринку країни?!
Ти там нуль...
Такий же, як Редіс чи Білецький, до Головкома і його функцій по керуванню-регулюванню ЗС України.

Зав'язуй вже цю комедію...
Редіса-практику-окопи ти заєралашив на рівень Залужного-практики-ЗСУ.
А Будівельника-практику-магазин у Львові на Бальцерович-практика-ринок Польщі.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 19 січ, 2025 16:39, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:39

ЛАД написав:В науке принято свои утверждения подтверждать доказательствами.
Иначе не о чем говорить.
Голые слова не обсуждаются и во внимание не принимаются.

Де форум і де наука? У нас тут всі - науковці, які ведуть дослідження? :D
Чи по-вашому, всі інші (і ви теж) можуть ляпати що завгодно, а я маю всі свої слова підтверджувати цитатами з авторитетних джерел, бо я - науковець?)))
Не переймайтеся, я тут не на роботі, тому не збираюся нікому нічого доводити.

ПС. Дякую, пане Будівельник, що потрудилися відшукати Ладу цитату про військове виробництво.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:39

konstantin kirovograd написав:а вы хотите чтобы охранники были Энштейнами.Мне запомнилась фраза от охранника дедушки лично мной услышаная-За те деньги что мне платят я только свет тут должен включать и выключать.
недалеко от меня экомаркет, охранник стоит на кассе самообслуживания и реально помогает людям делать покупки. культурно и вежливо. я так понимаю другие смотрят в камеры наблюдения, в зале их не видно, но если что то стырить стрела робин гуда настигнет героя.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:42

konstantin kirovograd написав:Під санкції РНБО потрапили Світлана Крюкова, Шуфрич, Мураєв, Петро Симоненко і Юрій Бойко
----
Когда была угроза нападения на Киев, скажу откровенно, я тоже присоединился к небольшому отряду и с автоматом готов был защищать Верховную Раду,
– сказал Шуфрич.
------
за что ж Шуфрича он же Раду защитил с автоматом :D
Ну а если серьёзно то через месяц три года войны а санкции только сегодня ввели против мураева,симоненко :roll: Мураев кстати только вчера обьявился впервые за три года с интервью каким-то двухчасовым с амбициями на политическую реинкарнацию а его вот так прям на взлёте срезали :D

Які санкції?))
Що за цирк.

Якщо є склад злочину, то притягнення до відповідальності за злочин.

Санкції... Цирк якийсь.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:49

fler написав:
  ЛАД написав:В науке принято свои утверждения подтверждать доказательствами.
Иначе не о чем говорить.
Голые слова не обсуждаются и во внимание не принимаются.

Де форум і де наука? У нас тут всі - науковці, які ведуть дослідження? :D
Чи по-вашому, всі інші (і ви теж) можуть ляпати що завгодно, а я маю всі свої слова підтверджувати цитатами з авторитетних джерел, бо я - науковець?)))
Не переймайтеся, я тут не на роботі, тому не збираюся нікому нічого доводити.

ПС. Дякую, пане Будівельник, що потрудилися відшукати Ладу цитату про військове виробництво.

коли ЛАД щось стверджує-то це аксіома, а коли інші-то теорема(треба мати докази), і докази на 99% для на нього не докази, і архівні документи -не мають ваги

дуже зручна позиція- стати у третю поцицію і на кожний пост можна писати: маячня, бездоказово, це ваші власті фантазії

спілкування на форумі -не додає ні знань, ні інформації, грубо кажучі
90% негативний почуттів від більшості постів
може це такий спосіб "емоційної розрядки"-як собаки на вулиці гавкають, а часто і кусаються :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 16:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Из интервью чиновницы.
Журналист: у вас зарплата за рік 1.3 млн на руки. .а вы кажете що 32 тисячі в місяць.
Чиновниця червоніючи як рак: вислуга років, премія інколи.
Журналист: яка вислуга ???
Чиновниця ніяковіючи запинається: ну, інтенсивність роботи.

Кароч забрехалась

Так кто чьи активы должен защищать?
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1199511996119971199811999 ... 14627>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти